badaicka
Paulusia i Filipek
Ochhhh Marzenko kochana była naprawdę 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
boshe to takie straszne...... nie wiem po co zajrzałam na NK...... poryczałam się jak nie wiem, a przecież nawet jej nie znam..... jakie to straszne ze smierc zabiera nam osoby które kochamy:--
-(
hhmm a moze jednak miałas dobre przeczucie.Oby,obyTak, to prawda... I najgorsze jest to, że mimo, że czas mija i człowiek jakoś żyje dalej, to tak naprawdę nic już nie jest takie samo. Ja dzisiaj też refleksyjnie, bo mamy 4 rocznicę śmierci Babci...
PRZYTULAM MOCNIUTKO
Ja zaczynam przeczuwać zbliżającą się @... A jeszcze kilka dni temu miałam takie przeczucie, że się udało. Zgaga nie z tej ziemi, dziwne zachcianki, ogromny apetyt, zaczęły też boleć mnie piersi, mdliło mnie całymi dniami, a dzisiaj jakoś wszystkie objawy zniknęły ;-) Chyba tak strasznie chciałam, że sobie uroiłam![]()
Pozdrawiam Was bardzo cieplutko![]()
Witaj Martynko pewnie że pomogłaś a powiedz mi jeszcze dlaczego zanim odstawie progesteron to mam zrobić betkę??
Witaj Agniesiak jak dzień ci minął?/
hhmm a moze jednak miałas dobre przeczucie.Oby,oby![]()
Ja tez zawsze miałam pokręcone cykle i nie wiem jak teraz bedzieJej, cudownie by było. Testuję się w piątek, to będzie pierwszy dzień spodziewanej @. Mam nadzieję, że to nie za wcześnie, przy moich długich i nieregularnych cyklach...
ciesze sie ze juz Ci lepiej.. przepaszam ze Cie nie poznalam na Nkbez zmian..ale czytam was i nabieram pozytywnej energii...
dupa wielka, brzuchol wielki.. blada jak sciana.. ramiona wielkie i jeszcze cyc wielki.. masakra.. zapuscilam sie.. a kiedys mialam taka ladna figure.. o rozmarze 36 daaawno juz zapomnialam.. teraz to juz 42.. o jejku jak to boli po oczach.. najbardzej przeraza mnie ten brzuchol wielkiCóż za figura, pięknie :-):-)