reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
na razie Niuniu!!!!
pewnie pobiegniesz do ogrodka...ale masz fajnie ze so mozesz w ziemi pogrzebac...byle w rekawiczkach w czasie staranek!

Ja tak zawsze, bez ani rusz, rączki by się zniszczyły.

A propo brokułów
wczoraj robiłam z makaronem. Znalazłam przepis na necie. PYYYYYYYYSZZZZOTA:):) i super szybka.

Coś takiego właśnie robię ale zamiast tartego sera daje te topione, fajny sosik się wtedy robi.

No właśnie, Olesia się nie pokazuje...
A Marzenka pewnie szaleje jak M. nie ma.....
Nieeee :):):):) przecież teraz to chyba Moda na Sukces leci :D:D

:-D

Bo jak będziesz w ciąży to nie możesz odstawić duphastonu dopóki lekarz nie pozwoli, progesteron jest potrzebny fasolce. :tak:

Kurna, to jak ja mam jutro ostatnią tabletkę to w piątek powinnam testa szczelic?

Kingus-baw sie dobrze i smacznego!!!!!!! i pamietaj-piers do przodu i usmiech od ucha do ucha!:-)
Już wróciłam:-D:-D
Taki jest moj misiek, oryginalny wiec zafundowal mi zareczyny przed labolatorium:-)
Super;-)

ha a moj chłop mi wlasnie zasugerowal ze sie chyba zabierze za robienie bobo w tym miesiacu! :-D
No no jakie piękne plany :-):-)

oj ja tez klne:zawstydzona/y: tu mi sie nie zdarza ale na live to ło matko:szok:
Ja staram się przy Kini nie przeklinać ;-);-)

masz wiesci od tikaniska??? jutro ma miec cc rano...trzymamy kciuki dziewczyny!!!!
Dokładnie trzymamy kciuki:tak::tak:

Mnie juz moj cykl denerwuje, 37 dc a tej wrednej francowatej @ nie ma :wściekła/y:
Właśnie miałam spytać czy już przylazła.

Cudne jesteście...Czytam na bieżąco i wszytkie mocno ściskam i całuje..
:-):-):-)

a sie nie czyta dokladnie co napisane kilka stron wstecz??? slubne kiecki, tzn na slub do kogos-mialas dac foto...pytalam tez o inne rzeczy-co na topie w tym temacie, jakie kolory, wzory? mam 3 wesela w tym roku i ZERO pomyslu! o!
musialo mi to umknąć..ja mam bardzo skromną sukieneczke..najlepiej w niej jakos sie prezentowalam.. ponizej fotka kiepska jakosc.. i ja takze nie za dobrze wyszlam.. nogi nie opalone.. i tak jakos grubo bardzo..

Cudne jesteście...Czytam na bieżąco i wszytkie mocno ściskam i całuje..
witaj kochana co tam u ciebie?

Załączniki

• DSC01768.jpg
    DSC01768.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 41
Witam sie :happy2:
Dopiero wróciłam z pogrzebu do domu :-( było mnóstwo ludzi,naprawdę mnóstwo.Podeszłam do trumny sie pożegnac ale....
wolę ją zapamietac taka jaka była za życia aż mi sie wierzyc nie chce,ze w kilka miesiecy rak moze tak wyniszczyc człowieka :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Kurcze miesiąc temu jaj chłopak pokazywał na n-k jaki kupił jej pierścionek zaręczynowy a teraz wkleił fotkę ze swiecą dla niej :-:)-:)-:)-(niesprawiedliwe to jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:.Powinniśmy sie tam zgromadzić na ich slubie-bbbuuuu:-:)-:)-(
Mozecie zobaczyć jesli chcecie
Logowanie do nasza-klasa.pl
progress.gif

Lekarze zalecają przed odstawieniem zrobić bete...więc wydaje mi się że nie test tylko bete powinnaś zrobić?! Nie jestem ekspertem ale na boćku każda najpierw sprawdza a potem odstawia duphaston..
Dokładnie tak.
Niunia27 zrób betę zanim odstawisz.
musialo mi to umknąć..ja mam bardzo skromną sukieneczke..
Cóż za figura, pięknie :-):-)

Witam sie :happy2:
Dopiero wróciłam z pogrzebu do domu :-( było mnóstwo ludzi,naprawdę mnóstwo.Podeszłam do trumny sie pożegnac ale....
Przytulam

reklama
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Kurcze miesiąc temu jaj chłopak pokazywał na n-k jaki kupił jej pierścionek zaręczynowy a teraz wkleił fotkę ze swiecą dla niej :-:)-:)-:)-(niesprawiedliwe to jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:.Powinniśmy sie tam zgromadzić na ich slubie-bbbuuuu:-:)-:)-(
Mozecie zobaczyć jesli chcecie
Logowanie do nasza-klasa.pl
progress.gif
boshe to takie straszne...... nie wiem po co zajrzałam na NK...... poryczałam się jak nie wiem, a przecież nawet jej nie znam..... jakie to straszne ze smierc zabiera nam osoby które kochamy:-:)-:)-(

Do góry