reklama
Haszitka
może kiedyś...
na razie Niuniu!!!!
pewnie pobiegniesz do ogrodka...ale masz fajnie ze so mozesz w ziemi pogrzebac...byle w rekawiczkach w czasie staranek!
Ja tak zawsze, bez ani rusz, rączki by się zniszczyły.
A propo brokułów
wczoraj robiłam z makaronem. Znalazłam przepis na necie. PYYYYYYYYSZZZZOTAi super szybka.
Coś takiego właśnie robię ale zamiast tartego sera daje te topione, fajny sosik się wtedy robi.
No właśnie, Olesia się nie pokazuje...
A Marzenka pewnie szaleje jak M. nie ma.....
Nieeeeprzecież teraz to chyba Moda na Sukces leci
![]()

Bo jak będziesz w ciąży to nie możesz odstawić duphastonu dopóki lekarz nie pozwoli, progesteron jest potrzebny fasolce.![]()
Kurna, to jak ja mam jutro ostatnią tabletkę to w piątek powinnam testa szczelic?
kinguś
Nie poddam się
Już wróciłamKingus-baw sie dobrze i smacznego!!!!!!! i pamietaj-piers do przodu i usmiech od ucha do ucha!:-)

Super;-)Taki jest moj misiek, oryginalny wiec zafundowal mi zareczyny przed labolatorium:-)
No no jakie piękne plany :-):-)ha a moj chłop mi wlasnie zasugerowal ze sie chyba zabierze za robienie bobo w tym miesiacu!![]()
Ja staram się przy Kini nie przeklinać ;-);-)oj ja tez klnetu mi sie nie zdarza ale na live to ło matko
![]()
Dokładnie trzymamy kciukimasz wiesci od tikaniska??? jutro ma miec cc rano...trzymamy kciuki dziewczyny!!!!

Właśnie miałam spytać czy już przylazła.Mnie juz moj cykl denerwuje, 37 dc a tej wrednej francowatej @ nie ma![]()
:-):-):-)Cudne jesteście...Czytam na bieżąco i wszytkie mocno ściskam i całuje..
martyna222
udało się ! :)
Lekarze zalecają przed odstawieniem zrobić bete...więc wydaje mi się że nie test tylko bete powinnaś zrobić?! Nie jestem ekspertem ale na boćku każda najpierw sprawdza a potem odstawia duphaston..Kurna, to jak ja mam jutro ostatnią tabletkę to w piątek powinnam testa szczelic?
Nektarynka
Fanka BB :)
musialo mi to umknąć..ja mam bardzo skromną sukieneczke..najlepiej w niej jakos sie prezentowalam.. ponizej fotka kiepska jakosc.. i ja takze nie za dobrze wyszlam.. nogi nie opalone.. i tak jakos grubo bardzo..a sie nie czyta dokladnie co napisane kilka stron wstecz??? slubne kiecki, tzn na slub do kogos-mialas dac foto...pytalam tez o inne rzeczy-co na topie w tym temacie, jakie kolory, wzory? mam 3 wesela w tym roku i ZERO pomyslu! o!
witaj kochana co tam u ciebie?Cudne jesteście...Czytam na bieżąco i wszytkie mocno ściskam i całuje..
Załączniki
Haszitka
może kiedyś...
Lekarze zalecają przed odstawieniem zrobić bete...więc wydaje mi się że nie test tylko bete powinnaś zrobić?! Nie jestem ekspertem ale na boćku każda najpierw sprawdza a potem odstawia duphaston..
Dzięki. Jak kupie testa to zrobię.
witaj kochana co tam u ciebie?
bez zmian..ale czytam was i nabieram pozytywnej energii...
badaicka
Paulusia i Filipek
Witam sie 
Dopiero wróciłam z pogrzebu do domu :-( było mnóstwo ludzi,naprawdę mnóstwo.Podeszłam do trumny sie pożegnac ale....
wolę ją zapamietac taka jaka była za życia aż mi sie wierzyc nie chce,ze w kilka miesiecy rak moze tak wyniszczyc człowieka :-
-
-
-
-
-
-
-(
Kurcze miesiąc temu jaj chłopak pokazywał na n-k jaki kupił jej pierścionek zaręczynowy a teraz wkleił fotkę ze swiecą dla niej :-
-
-
-(niesprawiedliwe to jest

.Powinniśmy sie tam zgromadzić na ich slubie-bbbuuuu:-
-
-(
Mozecie zobaczyć jesli chcecie
Logowanie do nasza-klasa.pl

Dopiero wróciłam z pogrzebu do domu :-( było mnóstwo ludzi,naprawdę mnóstwo.Podeszłam do trumny sie pożegnac ale....
wolę ją zapamietac taka jaka była za życia aż mi sie wierzyc nie chce,ze w kilka miesiecy rak moze tak wyniszczyc człowieka :-
Kurcze miesiąc temu jaj chłopak pokazywał na n-k jaki kupił jej pierścionek zaręczynowy a teraz wkleił fotkę ze swiecą dla niej :-

kinguś
Nie poddam się
Dokładnie tak.Lekarze zalecają przed odstawieniem zrobić bete...więc wydaje mi się że nie test tylko bete powinnaś zrobić?! Nie jestem ekspertem ale na boćku każda najpierw sprawdza a potem odstawia duphaston..
Niunia27 zrób betę zanim odstawisz.
Cóż za figura, pięknie :-):-)musialo mi to umknąć..ja mam bardzo skromną sukieneczke..
PrzytulamWitam sie
reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
boshe to takie straszne...... nie wiem po co zajrzałam na NK...... poryczałam się jak nie wiem, a przecież nawet jej nie znam..... jakie to straszne ze smierc zabiera nam osoby które kochamy:-:--
-
-
-
-
-
-(
Kurcze miesiąc temu jaj chłopak pokazywał na n-k jaki kupił jej pierścionek zaręczynowy a teraz wkleił fotkę ze swiecą dla niej :--
-
-(niesprawiedliwe to jest
.Powinniśmy sie tam zgromadzić na ich slubie-bbbuuuu:-
-
-(
![]()
Podziel się: