reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Hejka:-D
Ja juz po pracy i czekając na M wcinam Haribo:-p:-)
Jak M przyjdzie to cos wykombinujemy na obiadek.
Bombowa ta historyjka:tak::-D
Ah dziewczyny jesteście po prostu wspaniałe:-D Uzależniłam sie tak bardzo od BB, że bardziej to juz chyba nie mozna:-)

reklama
1-fajna strona, dzieki Marzenko! :-)
2-dasz rade....zobaczysz...napiszesz obie i szybko zleci do obrony i bedziesz miala spokoj...potem juz tylko w glowie beda mysli o fasolce:-)
stronka naprawde super bo mozna sobie i ksztalt zmienic i czarno biale zrobic czy w sepii...:tak:
no juz sie nie moge doczekac kiedy bede miala za soba te wszystkie egzaminy:nerd::dry:

Ah dziewczyny jesteście po prostu wspaniałe:-D

jakie jestescie, jakie jestescie???? Aga-jestesmy...bo Ty tez!:-)

stronka naprawde super bo mozna sobie i ksztalt zmienic i czarno biale zrobic czy w sepii...:tak:
no juz sie nie moge doczekac kiedy bede miala za soba te wszystkie egzaminy:nerd::dry:

a ty z niej korzystalas do wkladania swoich fotek na nk?
bo ja zmniejszylam wlasnie jedno...dalam ten format pierwszy, jaki oni proponuja do nk i z 2,1 MB zrobilo sie 34 kilo...czyli super zmniejszylo ...ale jakas malo wyrazna ta fotka teraz ...chyba ze cholera zas na moim komputerze tak wyglada, ze malo co widac....

Marzenko-zobaczysz jak szybko bedzie po egzaminach, ani sie nie obejrzysz!

Dobra dziewczynki...uciekam narazie, bo musze do apteki jeszcze skoczyc i korzystajac ze maz zostawil mi dzis autko to kilka rzeczy jeszcze przed nocką pozałatwiac...

Buziaki!!!!

Ostatnia edycja:
Witam!
OLICA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!:-)
Zaniepokojona testy owulacyjne zacznij od 11,12 dc, ja bym wzieła duphaston od 17 dc bo przy długich cyklach owualcja wypada 16,17 a dupahaston zatrzymuję owualcję. Potem po 10 dniach od brania dupka zrób bete by wiedzieć czy możesz go odstawić... mam nadzieję że trochę pomogłam.:happy2:
Hanka pregnyl można kupić w aptekach przy klinikach leczenia niepłodności, lub w aptece w szpitalu. Albo w samej klinice...jeśli oczywiście masz gdzieś w okolicy,jak nie to duży wysiłek fizyczny i powinny pęknąć np. długi sex;-).

[/CENTER]

jakie jestescie, jakie jestescie???? Aga-jestesmy...bo Ty tez!:-)

a ty z niej korzystalas do wkladania swoich fotek na nk?
bo ja zmniejszylam wlasnie jedno...dalam ten format pierwszy, jaki oni proponuja do nk i z 2,1 MB zrobilo sie 34 kilo...czyli super zmniejszylo ...ale jakas malo wyrazna ta fotka teraz ...chyba ze cholera zas na moim komputerze tak wyglada, ze malo co widac....

Marzenko-zobaczysz jak szybko bedzie po egzaminach, ani sie nie obejrzysz!

wrzuc ja moze tutaj na chwilke to zobaczymy czy jest az tak nie wyrazna ta fotka :blink:

Mnie juz moj cykl denerwuje, 37 dc a tej wrednej francowatej @ nie ma :wściekła/y:
Ale zauwazylam ze czesto dzisiaj siusiam :sorry2: co 30-40 minut :blink: a ostatnio pare razy tak mialam dzien przed @ ze czesto siusialam wiec moze jutro przyjdzie :sorry2: bo juz chcialabym zaczac nowy cykl :zawstydzona/y: ale znajac moje szczescie co do @ to pojawi sie wtedy kiedy ja dopiero wywolam :shocked2: a niestety brak juz Dupka w zapasach :szok:

Ostatnia edycja:
Martynka

Jak tam Twoje przygotowania ? Pozwole sobie na troche rad dac przed IUI

1. Jedz duzo nabialu - najlepiej wypijaj 1 litr mleka dziennie. Mozesz nadrobic jogurtami, ale tam cukier
2. Nie cwicz wogole w tym cyklu. Cwiczenia powoduja odplyw krwi z narzadow a Tobie wlasnie zalezy by bylo jej tam jak najwiecej
3. Pij min 2 litry wody
4. Staraj sie zjadac min 1 jajko dziennie
5. Nie pij kawy ani alkoholu

:)

Witaj Martynko pewnie że pomogłaś a powiedz mi jeszcze dlaczego zanim odstawie progesteron to mam zrobić betkę??
Witaj Agniesiak jak dzień ci minął?/

Lolitko kochana bardzo ci dziękuję za rady, i tak wody piję litrami więc to nie problem, kawe tylko jedną dziennie, z tym nabiałem muszę się poprwić... a jajek nie znoszę więc nie da rady...no i nie ćwiczę odkąd wiem o IUI 3 miesiące kurde...
Ale dziś stanęłam na wadze i schudłam 3 kg...więc się cieszę!

reklama
Do góry