reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Nea zakupki super, sukieneczka przepiękna- Gabi chyba swojją urodą i strojem przebije państwa mlodych;-):-p a butki widać, ze nie tylko ladne ale i wygodne co?
Madziu a mi ostatnio pani w aptece polecila krem z filtrem 50 La Roche:tak: fajnie pachnie ale czy dobry? zobaczymy w praniu:tak:

reklama
Nea, ale Gabi będzie piękna na Waszym ślubie - oby mamy kreacją nie zakasowała:-) A butki śliczne, i fajne praktyczne, będziesz je mogła i potem nosić.:tak:

A mnei dzisiaj zawartość skrzynki pocztowej zastrzeliła, albowiem dostałam cudny katalog odzieżowy dla wielorybów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ok, jestem gruba, ok, jakbym 10 kg mniej ważyła to bym o niebo lepiej wyglądała, ale na Boga, rozmiarówka od 44 do 64:szok::szok: 44 to ja do porodu nie nosiłam:-p:-p Jak sądzę to w ramach kampanii sprzedawania danych rodzących przez szpital takie cudo dostałam, ale skąd to założenie, że każda młoda matka obrasta wściekle tłuszczem?:-p:-)

Dzięki dziewczyny:-)Gabi pewnie tak mnie przyćmi, ale może trochę da mamie się pocieszyć tą chwilą;-)
Liwus super buciki miałaś, tylko moje nie sa skórzane tylko takie zwykłe i kosztowały 30zł:-Dale są bardzo wygodne:tak:

Nea – Sukienka prześliczna :tak:
Surv – dobre:-D ale pociesz się że nie jesteś sama jakiś czas temu dzwoni do mnie Pani w ramach tej samej kampanii:sorry2: i proponuje mi paczkę majteczek:baffled: świetne, bezszwowe, bawełniane i takie tam, po porodzie idealne i musze je mieć:szok: no to ja jej grzecznie dziekuje i mówie że nosze bieliznę sprzed ciazy a ona oburzona że jak to teraz jest mi dobra :confused::szok:

reklama
Nea - butki fajne i najwazniejsze, że wygodne... Ja nie jestem przyzwyczajona do bucików na obcasie i kupuję wyprofilowane wkładki zelowe - polecam!
Sukienusia dla małej boska:-D

Do góry