reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kutwa ani jeden nie wypadl - pierdaczona ma te klaki.

Kaprycha oniemiała z wrażenia że taka popularna. Kopne ją w tyłek jak mi będzie tak wpadać i wypadać.

A to na rozkręcenie imprezy
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=v9MTGNaEXGM&feature=related"]YouTube - Jozin z Bazin polskie napisy[/ame]

reklama
jozin z bazin..lalalalala...:)

Jadę tędy biwakować Skodą 100 na Orawe. Dlatego sie śpiesze, ryzykuje - przejezdzam przez Morawe...

hanka przyznaj sie ze koezanka bez wlosow wyszla!! hahaha:-D:-D

kiedys moja kolezanka poszla do fryzjera na odrosty, bo miala blond długie prawie do pasa, krecone włosy, poprostu boskie! a fryzjerka sie zagapila i za dlugo trzymala jej pasemka w foli i sie spaliły:szok::szok::szok: musiala obciac na krotko i pofarbowac na brąz:szok::szok::no: masakra

loree ja sie ciebie pytam po raz chyba setny a ty dalej mi nie odpisalas! mowilas ze masz swoj interes i chcialabym wiedziec jaki jesli mozna

Biedactwo tak się namęczyłaś! Musisz odpocząć przez weekend. Najgorsze te migreny- ja nie mam, ale moja koleżanka ma od kilkunastu lat i wiem, jak to wygląda.
niestety srednio z odpoczynkiem,bo musimy jutro pozamawiac cale wyposazenie do lazienki,plytki,tapety i wszystko do remontu,ehhh nie wiem,jak dam rade.

jak włosy koleżanki?

Film - super ale po nim już Kaprycha zniknęła - chyba ja to zabiło - albo skrzydełka spaliło;-)
jaki film??ja o niczym nie wiem :zawstydzona/y:

Marzenko - na razie muszę się skupić na egzaminie - 6 czerwca na podyplomówce
potem ostro szukam gabinetu lekarskiego, w którym będę mogła przyjmować w jakiś dzień - dopiero jak się trochę rozkręci to wtedy skupimy się z koleżanką na szukaniu jednego pomieszczenia tylko dla nas:tak:
na razie to są jednak koszty i chyba by mnie wykończyły miesięcznie:szok:

Andziu Ty kochana szukaj tego lokalu, bo ja czekam już na wizytę.
Ostatnio ciągle się boję o moją córkę. Boję się zawieźć ją do mamy, bo po drodze może jej się coś stać. U mamy są windy- może się zerwać. Oczywiście blok może się zawalić. A do przedszkola jej nie puszczę, bo się zadławi jedzeniem. I to tylko początek. I ja wcale nie żartuję. Pewnie jakoś fachowo nazywa się takich świrów jak ja?

Andziu Ty kochana szukaj tego lokalu, bo ja czekam już na wizytę.
Ostatnio ciągle się boję o moją córkę. Boję się zawieźć ją do mamy, bo po drodze może jej się coś stać. U mamy są windy- może się zerwać. Oczywiście blok może się zawalić. A do przedszkola jej nie puszczę, bo się zadławi jedzeniem. I to tylko początek. I ja wcale nie żartuję. Pewnie jakoś fachowo nazywa się takich świrów jak ja?
nerwica natręctw ?

reklama
Do góry