reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ehh a ja jestem wkurzona taka pogoda porabana że nie wiadomo co robić słońce a za 5 minut leje i burza i zimno cały czas

Witam się dzisiaj jakoś późno:tak:ale lepiej późno niż wcale:-D:-D:-D U nas pogoda do bani, zimno, ciemno i wilgotno. Na podwórku taka kałuża, ze nie można przejść, Misia miała zabawę bo wreszcie wyszła w kaloszach i mogła się pochlapać w tej kałuży:szok::szok::szok::szok:

Lecę poczytać;-)

Moi spia to ja na necie zamiast podlogi myc:baffled:Pranie musze wstawic ale tez mi sie nie chce:baffled:
A jak odparzenia??

Kupilam tego Kubusia :))

ja nic nie mówię mój L odkąd wstał siedzi przed kompem :angry::angry::angry:
w domu sajgon ale ja sama nie będe sprzatac o nie !!!
a Lence zaparzyłam suszone jagody i daję jej to do picia i juz ma lepszą kupke no i mniej ale wczoraj wieczorem jeszcze tryskało z niej :baffled: w poniedziałek idę do lekarza ona i tak miała mieć zrobione dodatkowe badania kałuna posiew przez te wirusy które miała w jelitach a które złapała w szpitalu tuz po urodzeniu :no:

Agunia witaj masz racje lepiej pozno...:-D
Mlena a dajesz jej mleko? Bo ja pamietam ze mi lekarz zabronil dawac mleko i owoce przy ostrej biegunce.Z facetami to juz tak jest :/

zaznaczyłam sobie cytaty i gdzieś mi je wcięło:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

i co ja teraz napiszę:baffled::baffled::baffled::baffled:wybaczcie:zawstydzona/y:

wstyd się przyznać ale ja mam jeszcze nie posprzątane:szok::szok::szok::szok:nie chce mi się a podobno pięcio centymetrowa warstwa kurzu sama spada:-D:-D:-D:-D
chyba jednak muszę się wziąć za sprzątanie samo się nie zrobi a ja mam strasznego lenia dzisiaj:baffled::baffled:

mlena zdrówka dla Lenki, a dajesz jej może orsalit? to jest dobre żeby się dziecko nie odwodniło

o jak milo nie jestem sama heheh ja tez dzis mam lenia
Moi jeszcze spia
Przed chwila komp mi sie zawiesil i musialam reset walnac w miedzy czasie pozmywalam naczynia:-D

o jak milo nie jestem sama heheh ja tez dzis mam lenia
Moi jeszcze spia
Przed chwila komp mi sie zawiesil i musialam reset walnac w miedzy czasie pozmywalam naczynia:-D
ja sobie przyniosłam szmatkę do kurzu i przetarłam monitor laptopa:-D:-D:-D:-Di na razie to by było na tyle:baffled::baffled::baffled::baffled: dokończe kawkę i chyba się ruszę

reklama
u mnie dzisiaj brakuje słońca
słońce.gif
jeśli u Was też to mam dla Was jedno:-D:-D:-D

Do góry