reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Olica śliczny brzusio faktycznie kazdy jest inny i to moze w tym ten urok jest jeszcze raz gratuluję

Lilu ja popijam sobie Martini ze sprajtem a meżulek piwka ale bedzie sie działo bo mi jak szumi w głowie to mam fantazje że hoho

reklama
mi wychodza same corcie tylko we wrzesniu jeden synek jest :)
wlaczylam sobie jakas stara plyte z muzyka, wlasnie leci piosenka seleny :happy2: nie pamietam tytulu ale jest sliczna az mi lezki polecialy :zawstydzona/y:
JA CHCE BYC MAMA !!!!!

Lilu skarbie główka do góry, komu jak komu ale Tobie sie uda zabczysz a to specjalnie dla Ciebie świezutkie fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Olica- sliczny brzuszek, moim zdaniem na dziewuszke :)

mi wychodza same corcie tylko we wrzesniu jeden synek jest :)

A ja urzadzilam sobie dzisiaj singlowy wieczor pijacki, siedze sama i pijem piwka ;-) mam ich az 8 wiec jesli je wypije wszystkie to bede lezec pod stolem i nie wstane do jutra,hehe :tak: mi juz po pierwszym zaszumialo :sorry2:
wlaczylam sobie jakas stara plyte z muzyka, wlasnie leci piosenka seleny :happy2: nie pamietam tytulu ale jest sliczna az mi lezki polecialy :zawstydzona/y:
JA CHCE BYC MAMA !!!!!

Dzięki Lilu :-) A czemu uważasz, że na dziewczynkę ?

Jezu ja nie cierpię piwa , a jeszcze jakbym wypiła 8 to bym się pohaftowała :-)

Ja to najchętniej wódeczka :-)

Ty też będziesz mamusią, ale to nie od nas zależy.
Dzidzia przyjdzie wtedy kiedy sama zechce :-)

Lilu skarbie główka do góry, komu jak komu ale Tobie sie uda zabczysz a to specjalnie dla Ciebie świezutkie fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jakie sliczne, kolorowe,
Dziekuje :zawstydzona/y:

Olica. bo taki podobny do kingusi brzusia mi sie wydaje :tak:

Jak wciśniesz wybierz to nie wciskam wyślij tylko samo wskakuje w załacznikach

a tak przy okazji - chcę miec ciemne meble w kuchni
piękne.. bardzo mi sie podobają..
o kurczak a ja dzis zrobiłam o 15 to jak jutro zrobie o 19 to będzie wiarygodny??
dziękuję ci kochana za podpowiedzi
kochana nie przejmuj sie.. o 15 nie jest az tak zle.. ale jutro zrob pozniej moze byc o 19..

a propo wyszedł mi syn na maj.. chcialam córke.. no ale z synka także będę się cieszyć..

Olica piekny brzusio.. poprosze fluidki dla mnie jesli mozna:)

wczoraj z M rozmawialismy na temat imion.. dla chłopca mysle ze mamy juz w miare ustalone Patryk..
a dla dziewczynki M mysli ale mysle ze Julia.. chociaz moze mi sie jeszcze odwidziec..

o Julia piekne ja też bym tak córeczce dała na imię
to jutro sie okaże co z tą moja owulką jest
kurcze juz mi sie literki mylą na klawiaturze po tym martini

Przesyłam worek fluidków
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za darmochę :-)

reklama
Do góry