Anabuba
czarownica mroźnego lądu
lece tam gdzie oczy nie widza:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Okczasami jak nie ma czasu a najczesciej na patelce beztłuszczowej bo tak mam powodzenia życze w robieniu nalesnikówlece bo jestem potrzebna w kuchni mąz wrocił znocki a Gabi woła pic zajrze jesze Wiktoria jak upiczesz to sie pochwal jak wyszly
;-)
Cześć dziewczyny :-):-):-):-):-):-):-)
U nas pogoda się zepsuła,tak jak zapowiadali niestety.wczoraj upał 27C a dziś leje od samego rano,zimno,zachmurzone i wieje wiatrzysko.
nie nawidze takich nagłych zmian temp.
jesten... i zaraz musze spadac, nie bardzo mam czas czytac...
wczoraj cały dzien pakowałąam w kartony wszystko.. fuck ile tego jeszcze zostało... wczoraj tyko z komórki wycagnelismy troche rzeczy, msuaialam to poprzegladac, podegregowac co RZECZYWISCIE sie przyda, bo moj to najlepiej by wszystko zostawiłon jest straszny w tym zględzie ale ja na szczescie nie chomikuje wiec on jęczał i beczał, a ja wyrzucałam
jeszcze nie zdążyłam starych płyt mu powywalac z xxx i starymi filmami, bo po co mają miejsce zajmowac jak wszystko w necie jest
zaraz znwo sie musze brac za pakowanie
aaaaaa nie mówiłam wam, ten piecyk co wtedy licytowałam, to wczoraj albo przed wczoraj akurat mnie w domu nie było, i godzine przed było 30,50 i mowie, aaa dam max 40, moize akurat, to kupiłam za 31,01a ostatnio jak sieziałam to mnieprzebili z 35 na 36
i takim oto sposobem dorobiłam sie małego piekarnika za 31 zł
a dzisiaj mi sie zdupiła mikrofalowkam wlaczyl i zaczelo z niej smierdziec i nie grzała
więc musze poszukac na allegro jakies taniej, najlepeiej juz jakby była do zabudowy
![]()