reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć dziewczyny :-):-):-):-):-):-):-)
U nas pogoda się zepsuła,tak jak zapowiadali niestety.wczoraj upał 27C a dziś leje od samego rano,zimno,zachmurzone i wieje wiatrzysko.
nie nawidze takich nagłych zmian temp.

jesten... i zaraz musze spadac, nie bardzo mam czas czytac...:eek:
wczoraj cały dzien pakowałąam w kartony wszystko.. fuck ile tego jeszcze zostało... wczoraj tyko z komórki wycagnelismy troche rzeczy, msuaialam to poprzegladac, podegregowac co RZECZYWISCIE sie przyda, bo moj to najlepiej by wszystko zostawił:sorry::sorry::sorry::sorry: on jest straszny w tym zględzie ale ja na szczescie nie chomikuje wiec on jęczał i beczał, a ja wyrzucałam:-p:-pjeszcze nie zdążyłam starych płyt mu powywalac z xxx i starymi filmami, bo po co mają miejsce zajmowac jak wszystko w necie jest:sorry:

zaraz znwo sie musze brac za pakowanie:eek:

aaaaaa nie mówiłam wam, ten piecyk co wtedy licytowałam, to wczoraj albo przed wczoraj akurat mnie w domu nie było, i godzine przed było 30,50 i mowie, aaa dam max 40, moize akurat, to kupiłam za 31,01:szok: a ostatnio jak sieziałam to mnieprzebili z 35 na 36:-D i takim oto sposobem dorobiłam sie małego piekarnika za 31 zł:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a dzisiaj mi sie zdupiła mikrofalowka:eek: m wlaczyl i zaczelo z niej smierdziec i nie grzała:eek: więc musze poszukac na allegro jakies taniej, najlepeiej juz jakby była do zabudowy:tak:

Cześć dziewczyny :-):-):-):-):-):-):-)
U nas pogoda się zepsuła,tak jak zapowiadali niestety.wczoraj upał 27C a dziś leje od samego rano,zimno,zachmurzone i wieje wiatrzysko.
nie nawidze takich nagłych zmian temp.

aha czyli donas dojdzie blizej wieczora
ale jestem wyrdona matka
z racji ze dziecko mi za wczesnie wstalo to oglada bajke:-D:-D:-D
wszytsko mnie ostatnio wk:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nerwy juz mnie puszczja.
moj p tez mnie wczoraj wkurzyl....
ehhhh
jeszcze ten telefonwyplata w piatek albo w poniedzilaek a ja mam juz praiwe calego pingwina w lodowce,juz nie mowiac o tym ze na obiad nic nie mam
tzn na dzis mam wczorajsze zeberka z miodem-wyszly super!:-)
moze bym sie ubrala i wziela za prasowanie co?

medeuska - gratulacje udanego zAKUPU ;-) a ja wczoraj nie slyszlaam Twojego tel :-( bo mialam go pod poduszka mam taka manie wsadzania go pod poduszke i wylaczania glosu :sorry:

ide cos zrobic nie wiem jescze co ale nie czuje sie na silach bleeeeeeee:angry::confused2:

jesten... i zaraz musze spadac, nie bardzo mam czas czytac...:eek:
wczoraj cały dzien pakowałąam w kartony wszystko.. fuck ile tego jeszcze zostało... wczoraj tyko z komórki wycagnelismy troche rzeczy, msuaialam to poprzegladac, podegregowac co RZECZYWISCIE sie przyda, bo moj to najlepiej by wszystko zostawił:sorry::sorry::sorry::sorry: on jest straszny w tym zględzie ale ja na szczescie nie chomikuje wiec on jęczał i beczał, a ja wyrzucałam:-p:-pjeszcze nie zdążyłam starych płyt mu powywalac z xxx i starymi filmami, bo po co mają miejsce zajmowac jak wszystko w necie jest:sorry:

zaraz znwo sie musze brac za pakowanie:eek:

aaaaaa nie mówiłam wam, ten piecyk co wtedy licytowałam, to wczoraj albo przed wczoraj akurat mnie w domu nie było, i godzine przed było 30,50 i mowie, aaa dam max 40, moize akurat, to kupiłam za 31,01:szok: a ostatnio jak sieziałam to mnieprzebili z 35 na 36:-D i takim oto sposobem dorobiłam sie małego piekarnika za 31 zł:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a dzisiaj mi sie zdupiła mikrofalowka:eek: m wlaczyl i zaczelo z niej smierdziec i nie grzała:eek: więc musze poszukac na allegro jakies taniej, najlepeiej juz jakby była do zabudowy:tak:

medeuska gdzie Ty sie tak pakujesz??????zmieniacie mieszkanie czy co????

Gratuluję zakupu piekarnika za taka cenę :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry