reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

medeuska gdzie Ty sie tak pakujesz??????zmieniacie mieszkanie czy co????

Gratuluję zakupu piekarnika za taka cenę :tak::tak::tak::tak::tak:
nooooo laska, juz od dawna o tym trąbie:-D teściowa idzie na domek, my sprzedaliśmy kawalerke i idziemyna jej m4:tak::tak::tak:
i to juz na dniach:tak: tyle ze.... nie bedziemy mieli WOGÓLE kuchni:szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
dobra ide bo prasownaie czeka i reszta roboty
samo sie nie chce zrobic
humor mam do d.....
jak nie bedzie burzy to wpadne pozniej bo jak bedzie to nie bede miala netu wiec sie martwcie:-D
papappa
milego dnia

:-D:-Dwiktoria ja też dałam ci przepisik na naleśniki chyba stronę wcześniej:-D:-D
meduska ty się z tym pakowaniem oszczędzaj ale ma anabubka rację może nowy dom was nastroi dobrze i będzie spokojniej:tak:
agunia wracaj szybko z tego innego biura;-)
patrysia już mdłości:szok:ha ha ja z adamem miałam od 12 tygodnia z julką wcale a z antkiem od 7 tygodnia do końca ciąży:szok:a na ból gardła tak jak ci radzi anabubka woda z solą do płukania a jak nie pomoże to można w ciąży tantum werde psikać albo holisept to wiem napewno bo to mi kazał brać mój gin jak byłam w ciąży z antkiem i nawalało mnie gardło:tak:
anabubka to naprawiłaś telefon:-D:-D:-Dale śmiechem żartem mi tak ostatnio przestał działać odkurzacz wk******* się na maxa i mówię do tego odkurzacza ty dziadu musiałeś nawalić i co ty myśliśz że ja teraz przy tej mojej trójce na zmiotce będe gonić mieszkanie i trach go kopnełam i się włączył:-D:-D:-Da ja ze strachu podskoczyłam no ale teraz działa:-D:-D:-D
joanna adam mój ma dobry aparat nawet bym rzekła świetny dostał na komunie od dziadków no i było na nim około 200 zdjęc i postanowiłam je ostatnio wrzucić na kompa jakie było moje zdziwienie jak nie było na nim ani jednego zdjęcia :wściekła/y:okazało się żę moję dziecię bawiło się nim i przypadkowo mu się wszystkie skasowały:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

patrysia już mdłości:szok:ha ha ja z adamem miałam od 12 tygodnia z julką wcale a z antkiem od 7 tygodnia do końca ciąży:szok:a na ból gardła tak jak ci radzi anabubka woda z solą do płukania a jak nie pomoże to można w ciąży tantum werde psikać albo holisept to wiem napewno bo to mi kazał brać mój gin jak byłam w ciąży z antkiem i nawalało mnie gardło:tak:
nie wiem ale watpie mysle ze toz powodu choroby :confused2::confused2::confused2:

reklama
Dzień dobry piersza jestem my teraz wstalismy i czekamy na mleko a ja sobie kawke zrobiłam i zaraz zabieram sie za klikanie ale nie wiem czy za duzo ich nie wziełam bo na BB nie mam czasu.A może macie jakiś przepis na nalesniki z serem ide dzisiaj robic a nie wiem jak sie za to zabrac:zawstydzona/y:
Wiktoria ty poranny ptaszku:-DNaleśniki jak się robi dziewczyny ci wytłymaczyły,mna pewno wyjdą super:tak:

Ja tylko na sekunde
Trzymajcie kciuki za mojego jajnika, ide na usg.
luna
Kciukasy zaciśnięte:tak:

wybaczcie ze dzisiaj tylko z biezacej strony odpisze ale ne dam rady :no:
cala noc nie spalam, nie dobrze mi jest bleeeee a w dodatku choroba zaatakowala mnie na calego ledwo gadam :confused2: a w ryju jak w trampku jakbym miala kaca ole ciekawe od czego :eek::sorry:

no to trzymam kciukasy

za Twojego jajnika tez trzymam kciuki

u mnie pogoda taka sama wczoraj bylo cielo jak nie wiem a dzis :sorry:
Patrysia ,zdrówka życzę:tak:

nooooo laska, juz od dawna o tym trąbie:-D teściowa idzie na domek, my sprzedaliśmy kawalerke i idziemyna jej m4:tak::tak::tak:
i to juz na dniach:tak: tyle ze.... nie bedziemy mieli WOGÓLE kuchni:szok::szok::szok::szok::szok:
HMMMMMedeuska ,ja też za bardzo nie cziłam o co chodzi:zawstydzona/y:,ale teraz już wiem:-Dbędziesz mogła się wyżywać sprzątająć:-DZaglądałaś ostatnoi na nk????
Ja się pochwalę tylkoże dostałam wczoraj kwiatkiod klaudii i laurki od obojga i mnóstwo wspaniałych życzeń:tak: Burzy nie było chyba u nas ,bo spałam jak zabita,ale lało ,bo mokro ,dziś wiatr dmucha,pochmurno,a ja przyjemnie wdomku sobie siedziec będę:-D

Do góry