Agniesiak85
Fanka BB :)
chyba tak będzie trzeba zrobić hehe bo jak narzeczony przyjeżdza z wojska na tydzień lub chociaż weekend, to pełno ludzi się na kawe schodzi ;P
A mi M właśnie podał do kompa miseczkę zmiksowanych truskawek ze śmietaną i cukrem
Mniami:-)Kochana a kiedy planujecie zaręczyny? Ile masz wogole latek - jeśli mozna wiedziec?;-):-)

:-) Miały byc same zaręczyny rodzinne ale tego samego dnia pojechaliśmy zorientowac sie w cenach za sale i od razu zaklepaliśmy termin na salę i u księdza
Szybko przyszłam do domku. Akurat była u nas kolezanka i przyjechała samochodem 9wpadła do nas na okienku bo pracuje jako nauczycielka) i z M pojechaliśmy na moją rozmowę. Okazało się, że poszukują kogos z prawkiem a ja niestety nie mam:-( Kurna.. prawo jazdy było napisane w dodatkowych umiejętnosciach..eh.. no cóż.. ale babeczka ok, powiedziała, że od stycznia rusza jakiś projekt i zapytala czy może zatrzymac moje dokumenty by miec ze mną kontakt bo bardzo potrzebują pracownika socjalnego a z takim wykształceniem mało jest osób. Więc jej zostawiłam te papiery i już.
Mogła mi to przez telefon powiedziec jak do mnie dzwoniła