Paula25
szczęśliwa :)
Kicia trzymam kciuki bardzo mocno!!!!
wczoraj usiłowałam wysłać do Ciebie wiadomość na priva ale nie dało rady, nie wiem dlaczego :-(

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piszę,żeby Wam podrzucic pewien temat...
Naturalne metody planowana rodziny - Lady-Comp, Baby-Comp, pearly - Chłopiec czy dziewczynka?
poczytajcie bo to podważa wszystko...całą wiedzę na temat planowania płci...właśnie to znalazłam i nie mogę się nadziwic![]()
Chciałam Wam życzyć miłego dnia bo zaraz zmykam na badania, jade pobrać krew
Kacperek wczoraj namalował mi laurkę :-) a na niej samochód z przyczepąi nawet zapakował ją w papier
a jak rozmawialiśmy o święcie mamy to powiedział: "a kiedy będzie moje święto, święto dziecka?"
![]()
![]()
hej laseczki wczoraj 30stopni dzis zimno i pada:-(
moja Maja dala mi buzi przytulila sie i powiedziala ze mnie kosia:-)(kocha)
Kochane już jestem po rozmowie
Miałam miec autobus o 10:10. Poszłam na dworzec a okazuje się, że ten autobus to już z miesiąc czasu nie jeździ do tej miejscowościSzybko przyszłam do domku. Akurat była u nas kolezanka i przyjechała samochodem 9wpadła do nas na okienku bo pracuje jako nauczycielka) i z M pojechaliśmy na moją rozmowę. Okazało się, że poszukują kogos z prawkiem a ja niestety nie mam:-( Kurna.. prawo jazdy było napisane w dodatkowych umiejętnosciach..eh.. no cóż.. ale babeczka ok, powiedziała, że od stycznia rusza jakiś projekt i zapytala czy może zatrzymac moje dokumenty by miec ze mną kontakt bo bardzo potrzebują pracownika socjalnego a z takim wykształceniem mało jest osób. Więc jej zostawiłam te papiery i już.
Trochę się wkurzyłam bo tyle zachodu miałam by usłyszec, że prawa jazdy nie mamMogła mi to przez telefon powiedziec jak do mnie dzwoniła
No ale cóż..
ale babka się pośpieszyła z powiadomieniem o prawkuale jest szansa że dostaniesz prace
![]()
Tak Kochana, szansa jest ale dopiero od stycznia bo wtedy rusza jakiś projekt unijnyNo ale na razie i tak się Filipkiem opiekuję do końca sierpnia
Czesc Dziewczynki!
U nas dziś szaro i deszczowo na maxa..chodzę śnieta ryba..niech mnie ktos walnie!
Jarzębinko- gratuluje ci syneczka. Najwazniejsze ze zdrowy chlopaczek!!!!!
Kiciula- TY wiesz ze bedzie wszystko dobrze...musi)))) A ja bede Cię dzielnie wspierala..i kibicowala
Agniesiak85- patrze po suwaczku ze za 2 dni tescik!!! Jakies brzuszkowe objawy?