reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kicia trzymam kciuki bardzo mocno!!!! :tak: wczoraj usiłowałam wysłać do Ciebie wiadomość na priva ale nie dało rady, nie wiem dlaczego :-(

reklama
DZIEŃ DOBRY:-)
Piszę,żeby Wam podrzucic pewien temat...

Naturalne metody planowana rodziny - Lady-Comp, Baby-Comp, pearly - Chłopiec czy dziewczynka?

poczytajcie bo to podważa wszystko...całą wiedzę na temat planowania płci...właśnie to znalazłam i nie mogę się nadziwic :szok:

no to teraz ja sama nie wiem ja myślałam że na odwrót a teraz jak to przeczytałam hmm no cóż będzie jak będzie:tak:

Chciałam Wam życzyć miłego dnia bo zaraz zmykam na badania, jade pobrać krew :baffled:

Kacperek wczoraj namalował mi laurkę :-) a na niej samochód z przyczepą :-D i nawet zapakował ją w papier :tak: a jak rozmawialiśmy o święcie mamy to powiedział: "a kiedy będzie moje święto, święto dziecka?" :eek::blink: :-D

na pewno wyniki będą lepsze:tak:a synek zrobił bardzo miłą niespodzianke:-)

hej laseczki wczoraj 30stopni dzis zimno i pada:-(

moja Maja dala mi buzi przytulila sie i powiedziala ze mnie kosia:-)(kocha)

u mnie już rano burza była:baffled:ach ta pogoda teraz robi sobie figle raz tak a raz tak:confused2:córeczka także miłą niespodzianke dała:-)

Kochane już jestem po rozmowie:tak:
Miałam miec autobus o 10:10. Poszłam na dworzec a okazuje się, że ten autobus to już z miesiąc czasu nie jeździ do tej miejscowości:szok: Szybko przyszłam do domku. Akurat była u nas kolezanka i przyjechała samochodem 9wpadła do nas na okienku bo pracuje jako nauczycielka) i z M pojechaliśmy na moją rozmowę. Okazało się, że poszukują kogos z prawkiem a ja niestety nie mam:-( Kurna.. prawo jazdy było napisane w dodatkowych umiejętnosciach..eh.. no cóż.. ale babeczka ok, powiedziała, że od stycznia rusza jakiś projekt i zapytala czy może zatrzymac moje dokumenty by miec ze mną kontakt bo bardzo potrzebują pracownika socjalnego a z takim wykształceniem mało jest osób. Więc jej zostawiłam te papiery i już.
Trochę się wkurzyłam bo tyle zachodu miałam by usłyszec, że prawa jazdy nie mam:wściekła/y:Mogła mi to przez telefon powiedziec jak do mnie dzwoniła:crazy:
No ale cóż..

Kochane już jestem po rozmowie:tak:

Miałam miec autobus o 10:10. Poszłam na dworzec a okazuje się, że ten autobus to już z miesiąc czasu nie jeździ do tej miejscowości:szok: Szybko przyszłam do domku. Akurat była u nas kolezanka i przyjechała samochodem 9wpadła do nas na okienku bo pracuje jako nauczycielka) i z M pojechaliśmy na moją rozmowę. Okazało się, że poszukują kogos z prawkiem a ja niestety nie mam:-( Kurna.. prawo jazdy było napisane w dodatkowych umiejętnosciach..eh.. no cóż.. ale babeczka ok, powiedziała, że od stycznia rusza jakiś projekt i zapytala czy może zatrzymac moje dokumenty by miec ze mną kontakt bo bardzo potrzebują pracownika socjalnego a z takim wykształceniem mało jest osób. Więc jej zostawiłam te papiery i już.
Trochę się wkurzyłam bo tyle zachodu miałam by usłyszec, że prawa jazdy nie mam:wściekła/y:Mogła mi to przez telefon powiedziec jak do mnie dzwoniła:crazy:

No ale cóż..

ale babka się pośpieszyła z powiadomieniem o prawku:confused2:ale jest szansa że dostaniesz prace:tak:

Tak Kochana, szansa jest ale dopiero od stycznia bo wtedy rusza jakiś projekt unijny:tak: No ale na razie i tak się Filipkiem opiekuję do końca sierpnia:-D

no fakt szkoda że dopiro od stycznia ale miejmy nadzieję że wtedy gdzie indziej szybciej znajdziesz prace:tak:a jak mówisz do sierpnia i tak masz co robić;-)

A my dzis siedzimy w domku bo myslalam, ze przyjdzie listonosz z paczka i opiekunka malego na kawke, a tu nicic. Paczka chyba dopiero jutro, a Baska dzwonila, ze musiala isc pilnie do dentysty, wiec bedzie jutro do poludnia. W takim razie robie pranko, na obiad znowu salatka kebebowa, wysprzatalam wszystkie dokumenty i wsciekam sie, bo nie moge znalezc paragonu za tv, co kupowalam w lutym. Za dobrze go ukrylam-szkoda, ze nie od razu na swoim miejscu.
Caly dzien wieje wiatr, jest dosc chlodno, ale swiecilo slonce. Ale teraz robilo sie bardzo ciemno, i chyba bedzie lalo...

Czesc Dziewczynki!
U nas dziś szaro i deszczowo na maxa..chodzę śnieta ryba..niech mnie ktos walnie!:)
Jarzębinko- gratuluje ci syneczka. Najwazniejsze ze zdrowy chlopaczek!!!!!
Kiciula- TY wiesz ze bedzie wszystko dobrze...musi :))))) A ja bede Cię dzielnie wspierala..i kibicowala
Agniesiak85- patrze po suwaczku ze za 2 dni tescik!!! Jakies brzuszkowe objawy?

reklama
Czesc Dziewczynki!
U nas dziś szaro i deszczowo na maxa..chodzę śnieta ryba..niech mnie ktos walnie!:)
Jarzębinko- gratuluje ci syneczka. Najwazniejsze ze zdrowy chlopaczek!!!!!
Kiciula- TY wiesz ze bedzie wszystko dobrze...musi :))))) A ja bede Cię dzielnie wspierala..i kibicowala
Agniesiak85- patrze po suwaczku ze za 2 dni tescik!!! Jakies brzuszkowe objawy?
Kochana objawy typowe na @. Czasem brzuszek pobolewa i cycuszki i nic więcej:-D

Do góry