reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

MASOCHISTKA!! Ja jak przejadę sobie depilatorem i to w zasadzie trochę więcej jak w pachwinach to kwiczę. A tak czysto teoretycznie zapytam się: "brazylijskie" to cieniutki paseczek na wzgórku,a reszta też woskiem??:szok::szok::szok:
Brazylijskie znaczy Z E R O!!!:szok::rofl2:

Nuska -podpisuje sie pod tym co napisalas ALE nie pod tym ze maz szuka innej bo ma w domu matke polke. Tzn moze tak jest ale nie to powinno byc motorem do tego zeby cos ze soba zrobic. Motorem powinny byc ambicje, marzenia ( jakiekolwiek one sa!), wenw ped itp Moze mialas to na mysli:sorry:..ale ja podkresle - nie bede KIMS tylko dlatego zeby On mnie kochal! Bede kims bo zycie po to jest by sie rozwijac, jak sie da - na maxa.I nie tylko w kwestii pracy, kariery ale na jakielkolwiek plaszczyznie.

Ostatnia edycja:
reklama
no niestety, nie mozesz:no:

Wiem wiem że nie mogę to tylko takie myśli:-( bo tak bardzo kocham to dziecko i tak bardzo mnie boli że ma nie odpowiedzialnych opiekunów:zawstydzona/y:

Jak u małej dziewczynki?:baffled::eek: Nie, dziękuję :no::sorry::-p

Czemu?;-)Facetów to kręci:rofl2: ja raz na jakiś czas robię M takie święto;-)

Nuśka to co napisałaś to zresztą już nie poraz pierwszy odzwierciedlenie moich myśli:tak: tyle że mimo wszystko myślę ze gdyby bilans zarobkowy wychodził po odjęciu kosztów na zero lub nie daj Boże na minusie to jednak każda z nas by się wstrzymała przynajmniej do czasu oddania dziecka do przedszkola:tak:

Ok ja uciekam:tak: bo muszę młodej właśnie obciąć pazury na śpika;-) bo u nas inaczej się nie da:no: także Donkat mamy podobny problem :-( życzę wszystkim dobrej nocy i kolorowych snów:tak:

Brazylijskie znaczy Z E R O!!!:szok::rofl2:

Nuska -podpisuje sie pod tym co napisalas ALE nie pod tym ze maz szuka innej bo ma w domu matke polke. Tzn moze tak jest ale nie to powinno byc motorem do tego zeby cos ze soba zrobic. Motorem powinny byc ambicje, marzenia ( jakiekolwiek one sa!), wenw ped itp Moze mialas to na mysli:sorry:..ale ja podkresle - nie bede KIMS tylko dlatego zeby On mnie kochal! Bede kims bo zycie po to jest by sie rozwijac, jak sie da - na maxa.I nie tylko w kwestii pracy, kariery ale na jakielkolwiek plaszczyznie.

oczywiście że nie dlatego ja podałam tylko przykład a wiadomo żeby Was nie zanudzać nie będę tu na forum opisywała czyjegoś życia chciałam tylko podkreślić że kobieta poświęcała się cały czas rodzinie dzieciaczkom a "pan i władca" stwierdził żegnaj radź sobie sama i co......

Pewnie że nie!!! nie to miałam na myśli chciałam tylko powiedzieć że czasami możemy z różnych powodów zostać same i wtedy WARTO SPOJRZEĆ W LUSTRO I powiedzieć DAM SOBIE RADĘ a nie np Boże co ja teraz zrobię ..........

I oto mi chodziło my też mamy prawo być kimś ....... kurcze tylko to nie takie łatwe...... sama mam sobie wiele do zarzucenia w tej kwestii ........wiecie co te moje przemyślenia to chyba syndrom 30 :-D:-D:-D

Ale obiecuję już koniec tematu i dziękuję za zrozumienie mnie i prawo wyrażenia własnego zdania
bo troszkę się bałam że się pogniewacie ale Wy kochane jesteście miłej nocki

Ostatnia edycja:
reklama
Mateusz się porzygał:eek: Cały dzien gluba leciała, czasem kichną,czasem zakaszlał. Zasnął bez problemu i obudził go wcale nie duży kaszel i chyba z 5 razy rzygnął w zasadzie samą flegmą. A taki biedny wystraszony. No nic, śpi na narożniku, posprzątałam,ale ja chyba tylko zęby w biegu umyję dzisiaj:zawstydzona/y:

Do góry