reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

:-)
Witajcie.
Nad czyms sie wlasnie zastanawiam-dziewczyny, ktore obserwuja swoje cykle od dluzszego czasu-czy to duzo zalezy w jakim miejscu sie mierzy temperature-ja w tym miesiacu po raz pierwszy w ustach i sa duzo nizsze niz wczesniej sporadycznie w pochwie.
Gdzie Wam wychodza wyzsze, a gdzie nizsze temperatury i czy mozna sobie je jakos przeliczac-czyli jesli w ustach .... to w pochwie....??? Bardzo jestem ciekawa:tak:Moze niekoniecznie trzeba miec to 37.0 by byla ciaza....

niekoniecznie...zasada jest ze sa wyzsze temperatury niz zwykle i u niektorych wyzsza to 36,6 a u innych 37...moja podstawowa tempka ciala mierzona w pochwie zaraz po @ to wlasnie byla 36,6-36,7 .... po owu byla 36,9-37,2 az do @ wiec wiedzialam ze jak spada na 36,6 to idzie @ :-) gdy byla fasolka to mialam ok 36,9-37,1 ale byly dwa dni ze mialam tempke 36,6 wiec jak mowi lolitka nie sugeruj sie :-) i mierzy sie najlepiej w pochwie albo odbycie nie pod pacha ani nie w ustach

no racja moze z tą implementacja przegielam.. ale tak fajnie to wygląda:) w kazdym razie rano to az chcialam jeszcze raz mierzyc bo za niska ale w koncu nie mierzylam drugi raz..

Buhahahaha nie implementacja tylko implantacja kochana ale sie usmialam z tych literowek :-) i juz zgupialam myslisz ze u Ciebie byla implantacja ??? taki spadek oznaczea czesto owu :-p i nie musi byc bledny

1. Tempka w pochwie jest zawsze wyzsza niz w ustach
2. Godzina mierzenia tempki ma znaczenie. Im pozniej sie mierzy tym wyzsza
3. Mozna miec i 36.5 i byc w ciazy. kazdy ma inaczej. Wazne zeby byl utrzymany wzrost powyzej coverline po owu

Z powyzszych powodow nigdy nie porownuj wartosci swojej tempki z innymi

tak jest psze Pani :-)

bo robiłam wczoraj i wyszło mi 67.29 czy to moze byc cioza ?????

masz widelki napewno podane ale mysle ze to ciaza bo zwykle jak nie ma ciazy jest < 5 chyba ... napewno masz napisane na wynikach ze od ... do to taki i taki tydzien :-)

reklama
bo robiłam wczoraj i wyszło mi 67.29 czy to moze byc cioza ?????

Tak, jestes w ciazy. Powtorz za 48 godzin, zeby bylo wiadomo czy ciaze sie dobrze rozwija. Powodzenia.

Marzenixx, dziekowa. Tobie tez gratuluje niewielu proprawek.

Olica, ja wiem ze bedziesz miala chlopaka. Znam Twojego gina ;-)

:-DJestem :-) back i very happy
Jest nadzieja dla nas, mam faszerowac M witaminkami, owocami/warzywami bogatymi w antyoxydanty, zero ciasnych majteczek w pracy (kierowca wiec musi uwazac podwojnie) powtozyc test za 2-3 miesiace i zobaczymy. Udalo nam sie zajsc w ciaze 2 razy wiec jest swiatelko w tunelu. Ja natomiast jestem wciagnieta na liste NHS na droznosc (laparoskopia i hy...skopia) ale do 4 misiecy czekac. Spoko nie pali sie. Ale babeczka nadchnela mnie nowa nadzieja.
Dzieki laseczki za dobre slowa i wiare ze bedzie OK.

Że co ????
Niezły żart, ale jak to przeczytałam to mi ciary dziwne przeszły po plecach.
Dziwne uczucie :-)

Hihihi, no wiem :-D Oczywiscie zartuje, takie mam tylko przeczucie glupie. Wrozka nie jestem wiec raczej sie myle :-)

Olesia, to super wiesci! Gratuluje :-D:-):-D

Ja z poprawkami chodziłam chyba z 10 razy :-)
Przypominam żem też socjolożka :-)
Powoli namawiam męża żebysmy jednak nie znali płci do końca.
Chciałabym żeby wszyscy łącznie z nami mieli niespodziankę.
.
tak pamietam kolezanko socjolozko hehe:-) wlasnie mi wyczail ze hipotezy nie napisalam pff a myslalam ze mi sie upiecze, cholerna hipoteza nie wiem co mam napisac :crazy:
a nie masz tak podswiadomie co bys wolala?? fajne jest takie nie wiedzenie do konca porodu ale nie boisz sie rozczarowania ze jednak w duchu marzylas o tej drugiej plci niz sie urodzi?
moja siostra jak rodzila 3 lata temu to w ta noc urodzilo siekilkoro dzieci i wyobraz sobie ze wszystkie nie te co sie spodziewali!! wszyscy w szoku byli! moja siostra tez jak jej wylazla corka a do konca byla gin jej mowila ze chlopak ... w kazdym razie opowiadala ze jedna babka byla tak w szoku ze zamiast corki byl syn ze nie chciala jej wziac na rece.... nie wiem chyba jakas pelnia byla ze wszystkie na odwrot sie urodzily hhe:-D

kaprycha :-)
pytam sie bo robiłam szybciej test ciozowe nie jeden ale asz 3 i robiłam dzien po dniu wzsystkie pokazywały mi dwie grube krechy poszłam do gin i stwierdził ze niema ciozy wiec wczoraj zrobiłam betke i dzisiaj lekarz znowu wyszło mi 67.29 i dzisiaj stwierdsził ze mam zaburzenia chormonalne i to niejest cioza co otym myslicie bo ja jusz ogłupiałam

reklama
Hihihi, no wiem :-D Oczywiscie zartuje, takie mam tylko przeczucie glupie. Wrozka nie jestem wiec raczej sie myle :-)

Hihi w pierwszym momencie człowiek durny-uwierzył :-D

Baaa nawet dwuznacznie zrozumiałam to co napisalaś:

Najpierw, że go znasz i dowiedziałaś się jaka płeć.
Potem, że będzie chlopak bo znasz mojego gina (tak jakby byl ojcem) BUHAHAHA :-)

A po 2 sekundach sobie myślę:
"Idiotko nawet gdyby był Kaprychy męzem czy kims z rodziny to by mnie nie pamiętał" :-)
Po drugie "Idiotko-co Kaprycha ma wspólnego z Wrocławiem ??? " :-)

Do góry