:-)
niekoniecznie...zasada jest ze sa wyzsze temperatury niz zwykle i u niektorych wyzsza to 36,6 a u innych 37...moja podstawowa tempka ciala mierzona w pochwie zaraz po @ to wlasnie byla 36,6-36,7 .... po owu byla 36,9-37,2 az do @ wiec wiedzialam ze jak spada na 36,6 to idzie @ :-) gdy byla fasolka to mialam ok 36,9-37,1 ale byly dwa dni ze mialam tempke 36,6 wiec jak mowi lolitka nie sugeruj sie :-) i mierzy sie najlepiej w pochwie albo odbycie nie pod pacha ani nie w ustach
Buhahahaha nie implementacja tylko implantacja kochana ale sie usmialam z tych literowek :-) i juz zgupialam myslisz ze u Ciebie byla implantacja ??? taki spadek oznaczea czesto owu
i nie musi byc bledny
tak jest psze Pani :-)
masz widelki napewno podane ale mysle ze to ciaza bo zwykle jak nie ma ciazy jest < 5 chyba ... napewno masz napisane na wynikach ze od ... do to taki i taki tydzien :-)
Witajcie.
Nad czyms sie wlasnie zastanawiam-dziewczyny, ktore obserwuja swoje cykle od dluzszego czasu-czy to duzo zalezy w jakim miejscu sie mierzy temperature-ja w tym miesiacu po raz pierwszy w ustach i sa duzo nizsze niz wczesniej sporadycznie w pochwie.
Gdzie Wam wychodza wyzsze, a gdzie nizsze temperatury i czy mozna sobie je jakos przeliczac-czyli jesli w ustach .... to w pochwie....??? Bardzo jestem ciekawaMoze niekoniecznie trzeba miec to 37.0 by byla ciaza....
niekoniecznie...zasada jest ze sa wyzsze temperatury niz zwykle i u niektorych wyzsza to 36,6 a u innych 37...moja podstawowa tempka ciala mierzona w pochwie zaraz po @ to wlasnie byla 36,6-36,7 .... po owu byla 36,9-37,2 az do @ wiec wiedzialam ze jak spada na 36,6 to idzie @ :-) gdy byla fasolka to mialam ok 36,9-37,1 ale byly dwa dni ze mialam tempke 36,6 wiec jak mowi lolitka nie sugeruj sie :-) i mierzy sie najlepiej w pochwie albo odbycie nie pod pacha ani nie w ustach
no racja moze z tą implementacja przegielam.. ale tak fajnie to wyglądaw kazdym razie rano to az chcialam jeszcze raz mierzyc bo za niska ale w koncu nie mierzylam drugi raz..
Buhahahaha nie implementacja tylko implantacja kochana ale sie usmialam z tych literowek :-) i juz zgupialam myslisz ze u Ciebie byla implantacja ??? taki spadek oznaczea czesto owu

1. Tempka w pochwie jest zawsze wyzsza niz w ustach
2. Godzina mierzenia tempki ma znaczenie. Im pozniej sie mierzy tym wyzsza
3. Mozna miec i 36.5 i byc w ciazy. kazdy ma inaczej. Wazne zeby byl utrzymany wzrost powyzej coverline po owu
Z powyzszych powodow nigdy nie porownuj wartosci swojej tempki z innymi
tak jest psze Pani :-)
bo robiłam wczoraj i wyszło mi 67.29 czy to moze byc cioza ?????
masz widelki napewno podane ale mysle ze to ciaza bo zwykle jak nie ma ciazy jest < 5 chyba ... napewno masz napisane na wynikach ze od ... do to taki i taki tydzien :-)