reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
w tej chwili ...:eek: dobieram płozy do rury ochronnej na przylączu wodociągowym :-D

O dżizus !!!! :-)

Witam :-)
Nie przejmuj się wagą. Ja teraz jestem 2,1 kg na plusie szybko zrzucimy ;-);-)

A my dziś idziemy na usg połówkowe na 19:30 :-D:-D:-D:-D

Postaram się jakos pogodzić z tym wzrostem wagi :-)

Wpadlam na sekundke. Dostalam list z kliniki. W ciagu 18 tygodni bede miec IVF. HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAA
Teraz to juz nie ma wala, na 100% sie nie bede mogla skupic na nauce.

Super !!! Gratuluję !!!

Slonce nie przejmuj sie waga, waga powinny sie przejmowac osoby otyle w ciazy, ja zaczynalam z mala nadwaga 66 kg i obecnie 73 i gin mowi ze ksiazkowo....rozmiary mi sie tak popieprzyly ze moje, spodnie nadal swoje w cyckach 104 cm w brzuchu 108 i kup tu cos sobie :-) a co do 2 trymestru to fakt najwiecej sie tyle bo dzidzia zaczyna tez rosnac, od ktoregos tam tyg 450g/tydzien dzidzia przybiera...ja przytylam najwiejce w 1 bo pochlanialam lody...teraz moze 2 kg ostatnio hmmm chyba od 22 tyg :-)

Ty lodziaro jedna !!! :-D:tak:

:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: cios za ciosem dzisiaj!!!!!!!!!!!!1 :-:)-:)-(

M powiedzial, ze chca mu domeldowac kogos do pokoju w pracy - okazalo sie, ze jakas babke!!!!!!!!!!!!! On wie, ze ja sie bardzo niekomfortowo bym z tym czula, ze mialby pokoj z jakas panienka, oni sami, we dwoje, z nia spedzalby wiecej czasu niz ze mna...... jestem zazdrosna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wiadomo czy cos z tego wyjdzie, ale chyba rozumiecie jak sie czuje..... i znowu rycze....... kur*a no... czemu to zycie jest takie podle?... a juz mialam dobry humor........ :angry::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: znowu placze, no znowu....... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Olu ile masz lat jeśli mogę spytać, a ile twój facet ?
Nie możesz się tak zadręczać, bo zwariujesz.
Nie wiem albo my wszystkiego nie wiemy i to jest jakiś toksyczny związek, albo zwyczajnie przesadzasz, być może jesteś chorobliwie zazdrosna.
Tak jak piszesz chyba zapomniałaś o sobie i zyjesz powietrzem w postaci twojego faceta.
Tak być nie może !!!
Przecież trzeba mieć też swoje sprawy, zainteresowania itd.
Nie przywiążesz go do kaloryfera i jak będzie chciał to i tak Cię zdradzi.
Swoją chorobliwą zazdrością niczego nie osiągniesz.
Przez nią nawet samej Tobie gorzej się funkcjonuje, a on będzie się jeszcze bardziej wściekał jak będzie wiedział jak reagujesz.

Mój mąż jest inzynierem budownictwa i pracuje z samymi facetami.
Nie mówię, że byłabym wielce szczęśliwa gdyby mąż był w pokoju z jakąś babką, ale bez przesady-trzeba sobie ufać i starać się podejść do tego jakoś normalnie.

Jadźka i wszystko jasne.
Wielkie podniecenie u informatyków jest wtedy kiedy komp się zjebie i trza go naprawić albo haker się włamie i trza go namierzyć.

Ale to i tak gwałcą komputer a nie się nawzajem. To niemożliwe u tej grupy zawodowej:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wierz mi seksem to tam tryskać nie będzie,.

No nie !!! Teraz to naprawdę mnie rozbawiłaś :-D

Kobieto, bez urazy ale czy Ty widzialas laski informatyczki ??? Poki co nie panikuj. Mozliwe, ze ta panienka okaze 50letnia baba.
eeeeeee kobito ubliżasz mi.. az tak nieatrakcyjna jestem?
hmm implantacja chyba?? i to tez niekoniecznie bo na wykresie zwykle ponizej lini coverty jak spada to oznacza a taki spadek to normalny :))) nie zeby to nie byla, zycze jak najbardziej tylko z tego co ja wiem, czytalam i widzialam wykresy u mnie co mc taki spadek byl prawie ...co do owu poczekamy jutro na tempke moze jeszcze spadnie troszku badz powoli sie bedzie podnosic a pecherzyk mega ekspresowo urosl :-)
no racja moze z tą implementacja przegielam.. ale tak fajnie to wygląda:) w kazdym razie rano to az chcialam jeszcze raz mierzyc bo za niska ale w koncu nie mierzylam drugi raz..

Jestem psychiczna. Totalnie zle zrozumialam posta, hahaha. Myslalam, ze chodzi o pokoj w hotelu w delgacji. HAHA. Jezeli chodzi o laski w biurze, to tez mialam taka sytuacje. Moj m. poprosil o przeniesienie i sie udalo (przynajmniej mi tak powiedzial, bo kazalam mu prace zmienic hyhyhy). Pracuje juz tam 5 lat i znam jego kolegow z pracy i niby zadnych babek u nich nie ma ale cholera wie.

no ja to samo jesli chodzi o hotel to bylabym zazdrosna pomimo ze mam zaufanie.. a jesli chodzi o prace.. to pelen luz..

a propo ja jestem informatykiem:) i nie powiem u nas na roku nie było "brzydkich dziewczyn" chociaz faceci czasem byli mniej przystojni.. a na niektorych mozna było oko zawiesic..

Witajcie.
Nad czyms sie wlasnie zastanawiam-dziewczyny, ktore obserwuja swoje cykle od dluzszego czasu-czy to duzo zalezy w jakim miejscu sie mierzy temperature-ja w tym miesiacu po raz pierwszy w ustach i sa duzo nizsze niz wczesniej sporadycznie w pochwie.
Gdzie Wam wychodza wyzsze, a gdzie nizsze temperatury i czy mozna sobie je jakos przeliczac-czyli jesli w ustach .... to w pochwie....??? Bardzo jestem ciekawa:tak:Moze niekoniecznie trzeba miec to 37.0 by byla ciaza....
zalezy jaka masz tempke podstawowa.. ja mam okolo 36,4 wiec po owulce dochodzi do 37 ale jeszcze nigdy nie przekroczyło.. zazwyczaj tak 36,9 max
Dziekuje za odpowiedz-w elektronicznej wersji kart obserwacji cyklu sa 3 opcje: usta, pochwa i odbyt. Dla mnie jest wygodniej w ustach, bo czasem musze mierzyc w towarzystwie mojej corki i nie musze jej odwracac uwagi, by nie widziala co robie.:-)
j atam mierze z rana jeszcze pod kołderk.. a pomiar trwa zazwyczaj mniej niz minute bo elektronicznym.. dardzo dobry microlife MT1622 GT.. jesli chodzi o usta czy pochwa.. w pochwie czytalam ze sa wiarygodniejsze tempki

siema siema;-)
wracam od promotoram, oczywiscie pare poprawek musze strzelic pfff ale nie jest zle:tak:
kaprycha zapomnialam pogratulowac tej ekstra wiadomosci o IVF:-D
zajączku ty moj biedny nie zadreczaj sie tak tą tesknota...
lilu chata wybłyszczona na przyjazd M ??
olica jak tam fasola rosnie? masz jakies przeczucie co do plci??

Witajcie.
Nad czyms sie wlasnie zastanawiam-dziewczyny, ktore obserwuja swoje cykle od dluzszego czasu-czy to duzo zalezy w jakim miejscu sie mierzy temperature-ja w tym miesiacu po raz pierwszy w ustach i sa duzo nizsze niz wczesniej sporadycznie w pochwie.
Gdzie Wam wychodza wyzsze, a gdzie nizsze temperatury i czy mozna sobie je jakos przeliczac-czyli jesli w ustach .... to w pochwie....??? Bardzo jestem ciekawa:tak:Moze niekoniecznie trzeba miec to 37.0 by byla ciaza....

1. Tempka w pochwie jest zawsze wyzsza niz w ustach
2. Godzina mierzenia tempki ma znaczenie. Im pozniej sie mierzy tym wyzsza
3. Mozna miec i 36.5 i byc w ciazy. kazdy ma inaczej. Wazne zeby byl utrzymany wzrost powyzej coverline po owu

Z powyzszych powodow nigdy nie porownuj wartosci swojej tempki z innymi

reklama
siema siema;-)
wracam od promotoram, oczywiscie pare poprawek musze strzelic pfff ale nie jest zle:tak:

olica jak tam fasola rosnie? masz jakies przeczucie co do plci??

Ja z poprawkami chodziłam chyba z 10 razy :-)
Przypominam żem też socjolożka :-)

Fasola rosnie jak na drożdżach .
Ma już z 10 cm, ale ciężko ją zmierzyć, bo jest już tak długa, że jakby siedzi :-)
Co do płci nie mam przeczucia.

Powoli namawiam męża żebysmy jednak nie znali płci do końca.
Chciałabym żeby wszyscy łącznie z nami mieli niespodziankę.

bo robiłam wczoraj i wyszło mi 67.29 czy to moze byc cioza ?????

Ja ci nie odpowiem, bo mimo że zaszłam w ciążę nie robiłam bety tylko same testy ciążowe.

Do góry