reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama

Hanka, to juz wiem skad ten ognisty charakterek masz! Tak jak u mnie z nerwicy :zawstydzona/y: Nie mozesz sie non-stop skupiac na problemach Twoich rodzicow. Oni sobie tak wybrali i moze im to odpowiada. ROzni sa ludzie. Nietorzy lubia sie klocic ( ja na przyklad ale moj m. nie lubi :sorry:).
Ja nie wiem na czym polega dokladnie problem ale jezeli chodzi o klotnie raz na jakis czas, to nie martw sie. Pogodza sie jak zwykle:sorry: Przytulam Cie bidulko :sorry:

Może to dobrze że mamy takich spokojnych facetów (mój też bezkonfliktowy aż do przesady) bo inaczej to by krwawa jadka była. Ja jestem taki raptus i nerwus, że masakra. Moja siora wrzody na tle nerwowym a moi starzy się dziwią od czego.

Moi starzy nie rozmawiają ze sobą od 20 lat a jeszcze dłużej nie sypiają. Komunikują się jak muszą albo się ignorują. Mój dom to dom wariatów. Jedziesz albo do matki albo do ojca pod ten sam adres.

Nietorzy lubia sie klocic ( ja na przyklad ale moj m. nie lubi :sorry:).

hmmm ja sie lubie godzic po takich klotniach :-p:-p moj tez nie sfory zwykle daje mi sie wykrzyczec i nic nie mowi badz zmarszczy brwi czy poporstu czyms sie zajmie a ja wtedy jeszcze wieksza furia heheh ze nie denerwuje go to i nie reaguje...pierszy trymestr to byla masakra az mi powiedzial ze odkad jestem w ciazy mam jakies dziwne o wszystko pretensje :-) a ja tylko spalam ryczalam i sie awanturowalam :-)

Kaprycha
zbieg okolicznosci ze mamy te same cyfry tak lekarz ma moje wyniki ja zdorzyłam sie tylko spojrzec bo mi ich niepokazał lezały na biurku wiec spojrzałam i taki tam był wynik
a dale patsze w internecie co to ozznacza

Ale wczesniej napisalas, ze Ci lekarz robil bete? Kiedy dokladnie, jak?
Musisz wiedziec kiedy dokladnie, to wazne bo jak powtorzysz badanie okaze sie, czy beta odpowiednio przyrasta itp.

wczoraj pobrał mi krew a dzisiaj był wynik i tylko to zobaczyłam bo powiedział mi ze to chormony i to zaniski wynik na cioze co miałam sie z nim kłucic ze ma mi dac wynik

My kobitki lubimy se wybuchnąć:-Dnp. ja dzisiaj przez synka to że upadł itp.miałam nerwy M przychodzi tak o 13.30 i mówi "jeszcze obiadu nie ma"tzn.się pytał a ja z wybuchem zaraz że zawsze na 14 przecież jest dopiero będe robić i bla bla bla i bez sensu te moje nerwy M mówi ja tylko się grzecznie spytałem a ja sama nie wiem czemu tak wybuchłam:zawstydzona/y:ja ogólnie też jestem nerwowa i teraz hormony chyba mi nieźle dawają czadu:zawstydzona/y:

Wpadłam się przywitać i ja..
Cały dzień dzisiaj szlęczę nad kompem i pracą magisterską..Jest 19.30 a ja ledwo żyję a jeszcze chce popoprawiać jakieś tam drobiazgi..No nie wiem co to będzie.
Stwierdziłam narazie że czas wpaść na BB i zobaczyć co tu słychać :)):-)
Kaprycha - moje kongratulejszons :)

eeeeeeeee...a po co robi się betaHCG na przyszłość? Bo nie kumam??

reklama
Wpadłam się przywitać i ja..
Cały dzień dzisiaj szlęczę nad kompem i pracą magisterską..Jest 19.30 a ja ledwo żyję a jeszcze chce popoprawiać jakieś tam drobiazgi..No nie wiem co to będzie.
Stwierdziłam narazie że czas wpaść na BB i zobaczyć co tu słychać :)):-)
Kaprycha - moje kongratulejszons :)

eeeeeeeee...a po co robi się betaHCG na przyszłość? Bo nie kumam??

ja wam kobitki powiem że ja wam normalnie się nie moge nadziwić bo ja tak wogóle jestem tylko po maturze i kurka studia ja nie nawidze się uczyć co tez i dlatego nie szłam się dalej uczyć a wy kochane normalnie wszystkie swoje siły dajecie na nauke normalnie gratulacje dla was podziwiam was:tak:

Do góry