Mieszkasz w Polsce czy za granicą?????
Hehe chyba myślisz o tym o czym ja :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mieszkasz w Polsce czy za granicą?????
Hanka, to juz wiem skad ten ognisty charakterek masz! Tak jak u mnie z nerwicyNie mozesz sie non-stop skupiac na problemach Twoich rodzicow. Oni sobie tak wybrali i moze im to odpowiada. ROzni sa ludzie. Nietorzy lubia sie klocic ( ja na przyklad ale moj m. nie lubi
).
Ja nie wiem na czym polega dokladnie problem ale jezeli chodzi o klotnie raz na jakis czas, to nie martw sie. Pogodza sie jak zwyklePrzytulam Cie bidulko
Nietorzy lubia sie klocic ( ja na przyklad ale moj m. nie lubi).
Kaprycha
zbieg okolicznosci ze mamy te same cyfry tak lekarz ma moje wyniki ja zdorzyłam sie tylko spojrzec bo mi ich niepokazał lezały na biurku wiec spojrzałam i taki tam był wynik
a dale patsze w internecie co to ozznacza
Wpadłam się przywitać i ja..
Cały dzień dzisiaj szlęczę nad kompem i pracą magisterską..Jest 19.30 a ja ledwo żyję a jeszcze chce popoprawiać jakieś tam drobiazgi..No nie wiem co to będzie.
Stwierdziłam narazie że czas wpaść na BB i zobaczyć co tu słychać):-)
Kaprycha - moje kongratulejszons![]()
eeeeeeeee...a po co robi się betaHCG na przyszłość? Bo nie kumam??