reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Nie mam na Was sil, jak juz Kaprycha Nektaryna sklada Nektarynie zyczenia to jest zle :-p:-p nogi mi zdretwialy i wolaja "poloz nas pietro wyzej" jutro wpadne od rana co tam sie dzialo, bo widze wszystkie zakrecone :-)

ps. przez Was spalilam M nalesniki a potem czajniek....no komments :-p

No a niektore z nas wlasnie pic zaczely wiec moze byc gorzej :-D

reklama
jak fajnie tu z wami dzis wesolo.. dawno nie bylo tak:-D
a ja sama jak palec z winkiem siedze , moj malz w firmie, normalnie on taki pracocholik ze masakra, jakby mnie nie mial to by sypial w pracy chyba/...

Madziu ja również składam życzonka imieninowe wszystkiego dobrego dużo miłości i oczywiscie szcześliwego rozwiązania!!

Dzień dobry:-)
Dziewczyny - zajrzałam do was na chwilkę - przepraszam, że dziś nie poczytam co napisałyście i nie nadrobię dzisiejszego dnia - ponad 30 stron:szok: - tylko króciutko odpiszę na to co przeczytałam:sorry:
a na imprezę jutro wpadnę - mam nadzieję, że dacie radę kolejny dzień:-p

Bernardko - trzymam jutro mocno kciuki za obronę:tak:

Mari - witaj :-):-):-)
Jeszcze jest fasolka u Pysi:tak:
wracaj szybciutko do zdrowia:-)
buziaki dla Ciebie:happy:

Kropeczko - wiem, że Ci smutno będzie bez M - na pewno chciałabyś by był w tym dniu z Tobą - wierzę, że wszystko będzie ok:tak:

Kaprycha - coś Ci się z pisownią porobiło;-):szok::szok::szok:

Kroptusiu - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:-):-):-)

pozdrawiam Was wszystkie:tak:

Dobranoc

reklama
Do góry