badaicka
Paulusia i Filipek
To kochana jak się jutro zestresujesz to zmknij se oczy i je sobie przypomij na poprawę humoruBadaicka świetne masz te animowane buźki czy jak to nazwać rozbawiły mnie
PM dobranoc gwałć męża

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To kochana jak się jutro zestresujesz to zmknij se oczy i je sobie przypomij na poprawę humoruBadaicka świetne masz te animowane buźki czy jak to nazwać rozbawiły mnie
PM dobranoc gwałć męża
Kaprycha powiem tylko fiu fiu
czesc andzia :-)
o pewnie heheh moge tam kicnąc hahahMusisz tutaj do mnie wpasc w tym "kroliku" poimprezowacA z tym fiu, fiu to nie przesadzaj. Troche obciachowe mam foty na NK. Nie lubie sie fotografowac, bo zawsze wychodze jak jebnieta dlatego mam malo zdjec
![]()
ucieka dziewczynki spać o ile zasnę ale padam na pyszczek to może sie uda
DOBRANOC KOCHANE KOLOROWYCH SNÓW
Wypada, wypadao pewnie heheh moge tam kicnąc hahah
nie bede sie wypowiadac na temat twojeg mena bo nie wypada tu an forum tak przy wszystkich![]()
heheh no nie przesadzaj ja chcialam raczej w ta druga strone krzyczec tez za nim fiu fiu!!Wypada, wypadaWiem, ze nie jest zbytnio urodziwy. Zez , krzywy nos ale za to reszta jest fantastyczna
![]()