reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Wręcz maly pedantyk :-D ciągle biega ze ściereczką i coś wyciera a jak widzi odkurzacz to aż się trzęsie mógłby cały dzień się nim bawić:-D wszelkie miotły, mopy i szufelki to najbardziej cieszące go akcesoria;-)

reklama
Anetasa - Stasiu tez lubi odkurzacz - siada na nim, albo wylacza i wlacza, ale za sprzatanie sie nie bierze, a szkoda. Chcialabym zeby u mnie w domu bylo tak jak w domu rodzinnym - brat sprzatal rowno z nami - dziewczynami, potrafi nawet ugotowac, a zona ma w nim duze wsparcie. Jak sa imieniny czy jakas impreza, to taka samo lataja kolo gosci, robia w kuchni, a moj maz to zasiądzie za stołem i sie zagada, nawet trunkow zapomina nalewac. Nie powiem potrafi ugotowac, czy teraz jak nie moge to on sprzata, ale to nie jest takie na porzadku dziennym.
Justyna - chwale sobie Bioaron, dawalam Stasiowi w zeszlym roku i cala zime raz tylko mial katar, bardzo lubie takie naturalne rozwiazania i to dobrze ze robi sie popularny bo warto. Moze faktycznie ta lipa tak dokuczyla Mateuszowi. Jak teraz pada, to te pyłki osiądą i powinno sie mu poprawić.

Carioca tylko z tego sprzątania to więcej szkody niż porzytku;-) ale może jak będzie starszy to faktycznie coś z tego będzie:tak:

Agulka witaj!:-)Tęskniłyśmy i to bardzo zresztą jak podczytasz to sama zobaczysz;-) ja się wczoraj domyślałam że jesteście spowrotem bo zauważyłam że chyba moje dziecię wysłało Ci jakiegoś mms a ze swoją nogą w roli głównej:-D Sorki ale jestes pierwsza na liście stąd Ty zostałaś obdarowana takim filmikiem;-):-D super że w sumie wakcje się udały i tzrymam kcikasy co byś szybko bagaż odzyskała:tak:
filmik super, hihihihi:tak::-D:-D:-D przyszedł jak bylismy w Tunezji ale nie mogłam go odebrac tam, więc jak tylko przylecielismy dotarł do mnie w całości, tylko taki krótki i mało czytelny;-):tak::tak:
Agulka, witamy :-) Nie chciałam nic dziewczynom pisać, ale miałam przedwczoraj sen, w którym zgubiliście aparat :szok::-(
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: prorok;-) a nie mogłas czegos miłego wyśnić:-), to teraz się kładź do łóżka i śnij , że odzyskamy go:-D:-D:tak::tak::tak:
Agulka - witOjcie! :-)Dobrze ze pod koniec "transmisji" z wyjazdu dodalas ze ogolnie bylo ok...bo az wlos sie jezyl jak czytala te pechowe przypadki. A opaleni???:sorry::-)
:-)
ociupeńkę;-):tak:
nie moglam spac w nocy:szok::szok:

pogoda do du**:wściekła/y:zimno i pada:wściekła/y:

witaj, iwtaj!!! dobrze, ze nie ma zdjec bo bysmy z zazdrosci padly!:-D:-D
my spalismy dziś jak zabici, a Maja od 21 do 10:30:szok:

u nas pogoda nawet, nawet ( ale nie taka jak na wczasach:no:;-)) słońce, kilka chmurek ale wiatr mocny:tak:

Donakt oj bardzo bym chciała te zdjęcia odzyskać, bo zostana tylko wpomnienia:-:)-:)-:)-( a jak chcesz to nie pokaże zdjęć :no:

Anetasa my też zaczęliśmy odpieluszkowanie, tzn mały sam chciał, do spania teraz nawet nie chciał jej założyć, mówił : tyko matki ale załozyłam, jak sie obudzi to od razu ściągam:tak::tak::tak:
Tam jak chciał siusiu to wyciągał siusiaka i sobie trzymał i robił:tak::tak::tak:

filmik super, hihihihi:tak::-D:-D:-D przyszedł jak bylismy w Tunezji ale nie mogłam go odebrac tam, więc jak tylko przylecielismy dotarł do mnie w całości, tylko taki krótki i mało czytelny;-):tak::tak:

No wiesz to był jej pierwszy w życiu samodzielnie nakręcony i jeszcze wysłany filmik;-) daj jej trochę czasu podszkoli się i wyśle Ci w pełni profesjonalny;-):-D

No wiesz to był jej pierwszy w życiu samodzielnie nakręcony i jeszcze wysłany filmik;-) daj jej trochę czasu podszkoli się i wyśle Ci w pełni profesjonalny;-):-D
:-D:-) no no - Tuska mistrzynia festiwalu OffCamera:-p:-D

Anetasa my też zaczęliśmy odpieluszkowanie, tzn mały sam chciał, do spania teraz nawet nie chciał jej założyć, mówił : tyko matki ale załozyłam, jak sie obudzi to od razu ściągam:tak::tak::tak:
Tam jak chciał siusiu to wyciągał siusiaka i sobie trzymał i robił:tak::tak::tak:
:szok::-D:szok::-D
:-) Nie chciałam nic dziewczynom pisać, ale miałam przedwczoraj sen, w którym zgubiliście aparat :szok::-(
:szok::-p
Carioca - wlasnie bylismy ze Staskiem w Empiku i kupialm mu zestaw ksiazeczek wlasnie na DzienDziecka. Temtyka to pojazdy i koparki:baffled::-D

Witam się i ja :-) u nas jakby słoneczko troszkę zaczynało świecić :tak:w końcu, bo ta pogoda to nawet psa na dwór nie wygonisz:rofl2:
probowałam wkleic jakoś zdjęcia tej sukienki i butów ale nie wiem czy mi sie udalo, sprobuje jeszcze moze do sygnatury wkleic :sorry:

Załączniki

• DSC05172.JPG
    DSC05172.JPG
    36,3 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC05173.JPG
    DSC05173.JPG
    32,1 KB · Wyświetleń: 32
ufff udało się, oceńcie czy Wam się podoba. zdjęcie nie jest takie jak powinno, ale fotograf to ze mnie żaden:rofl2::sorry: mam jeszcze kurcze sukienke na lato, ciążową jeszcze:-p też wkleję, może któraś oczekująca wrześniówka się skusi, jest szyta przez krawcową, znajomą, bo nie cierpiałam chodzić po sklepach a poza tym byłam za słaba, lepiej było iść na kawę :tak: jeszcze bluzkę mam i spodnie jasne, kremowe, tez sprobje wkleic, jeśli żadna nie będzie chciała to na allegro wystawię, każda rzecz po 25zł :rofl2:

reklama
Do góry