reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Cześć listopadóweczki!!
Jestem tu nowa na forum,obecnie kończę 17 t.c.,termin mam na 2.11.(mam nadzieje,ze to nie będzie 1.11.:-) O dzidzię staraliśmy się 1,5 roku i lekarz stwierdził,że nie mamy szans na ciąże-początkowo ja miałam problemy a pozniej mowili,że to wina męża-i tyle było naszej winy,że jak troszeczkę sobie odpuściliśmy to nasz maluszek jest w drodze :-D Od początku nie mam żadnych problemów z ciążą i oby tak do końca :happy: Pozdrawiam wszystkie mamuśki!!

reklama
dziewczyny gratuluję dobrych wiadomości po wizytach:tak:

u mnie klops rozchorowałam się
katar gorączka gardło do tego ten duszący kaszel
byłam dzisiaj u lekarza ale jakaś laska była na zastępstwie i właściwie nic mi nie pomogła załamać się można:no: muszę jakoś sama sobie poradzić
i doczytać co wolno w ciąży czego nie

a ja znowu mam straszna ochote :| a z brzuchem nie dam rady bo mnie potem boli wiec zrezygnowalismy :((( Ale juz mojemu zapowiedzialam ze ma sie przygotowac ze po to bede go gwalcic :-D i zapijac non stop winkiem - to juz po karmieniu :-)

Ja mogłabym non stop się kochać, taka mnie ochota nachodzi! Szkod tylko, że mój Ł za mna nie nadąża... Ja i przed ciążą miałam non stop ochote na sex, ale teraz to jest juz meczace, bo czasami obrazam się i o...

Katastrofa zjadłam pierwsze w ciąży śledzie i to na noc. Nie wiem co mnie naszło, że je w sklepie kupiłam. Wiecie co????

ja chyba jestem w ciąży i jeszcze zapiłam je trzema łykami szampana od tejściowej i chyba nie zasnę tak się objadłam. Śledzie przed 23 to zły pomysł odraczam wszystkim którzy umieją się uczyć na cudzych błędach. Dobranoc laseczki
ja śledzie jadłam pierwszy raz też 2 dni temu i póżniej nie mogłam wogóle usnąć bo było mi tak jakoś dziwnie :)) i też jadłam na noc więc nie polecam

a ja znowu mam straszna ochote :| a z brzuchem nie dam rady bo mnie potem boli wiec zrezygnowalismy :((( Ale juz mojemu zapowiedzialam ze ma sie przygotowac ze po to bede go gwalcic :-D i zapijac non stop winkiem - to juz po karmieniu :-)
a ja tak jak natalunia cały czas bym mogła :)) dzisiaj nawet o 5 rano obudziłam M :)) ale był zaskoczony :)))
Cześć listopadóweczki!!
Jestem tu nowa na forum,obecnie kończę 17 t.c.,termin mam na 2.11.(mam nadzieje,ze to nie będzie 1.11.:-) O dzidzię staraliśmy się 1,5 roku i lekarz stwierdził,że nie mamy szans na ciąże-początkowo ja miałam problemy a pozniej mowili,że to wina męża-i tyle było naszej winy,że jak troszeczkę sobie odpuściliśmy to nasz maluszek jest w drodze :-D Od początku nie mam żadnych problemów z ciążą i oby tak do końca :happy: Pozdrawiam wszystkie mamuśki!!
witamy nową listopadówkę :)) zawsze jak człowiek sobie odpuści to jest ok :)) zaglądaj do nas często i pisz o swoim samopoczuciu i co ci doskwiera, wszystkie wysłuchamy i spróbujemy coś poradzić... w kupie siła :-):-):-)
dziewczyny gratuluję dobrych wiadomości po wizytach:tak:
byłam dzisiaj u lekarza ale jakaś laska była na zastępstwie i właściwie nic mi nie pomogła załamać się można:no: muszę jakoś sama sobie poradzić
szybko wracaj do zdrowia... jeśli gardło i katar nie będzie przechodził to poproś lekarza o bioparox, to jest antybiotyk ale taki który spokojnie możesz stosować w ciąży bo nie wchłania się do krwi. A tak poza tym to septlete na gardło i tantum verde można. Przynajmniej mi mój gin tak mówił

Witam nową listopadóweczkę :)

Co do zachcianek to kochane zazdroszczę Wam. Ja nie mam ochoty ani na ogórki, ani na śledzie. Ogólnie to na nic nie mam ochoty. Nie mam nudności i nie wymiotuję, poprostu nie czuję wzmożonego apetytu. Każda jakoś inaczej przechodzi ciąże. hehehe
Ale truskawki to wcinam non stop. Dobrze że już potaniały, bo byśmy zbakrutowali :)

Miłego dzionka. Idę odzyskiwać swój nadpłacony podatek do Revenue (odpowiednik skarbówki w anglii)

lecz się lecz kobietko bo to nie ma żartów, zwłaszcza z gorączką w ciąży, musisz ją zbić paracetamolem bo jest niebezpieczna (tak przynajmniej mi mówiono). I też brałam jak tu niunians mówiła bioparox, na zapalenie krtani w drugim miesiącu i jak ręką odjoł. To mi moja lekarka zapisała więc polecam.

agata0123 witamy!!! w naszym gronie, coraz nas więcej no i bardzo dobrze. Miałaś już pewnie robione usg nie trzymaj nas w niepewnopści opowiadaj jak było? Bo ja to uwielbiam czytać

Ja mogłabym non stop się kochać, taka mnie ochota nachodzi! Szkod tylko, że mój Ł za mna nie nadąża... Ja i przed ciążą miałam non stop ochote na sex, ale teraz to jest juz meczace, bo czasami obrazam się i o...
szalejecie, szalejecie z tym sexsem na tym forum od dwóch dni i co ja mam zrobić jak czekam na męża dwa miesiące. Poprostu nie macie serca, dobrze że mam chociaż śledzie.

l

szalejecie, szalejecie z tym sexsem na tym forum od dwóch dni i co ja mam zrobić jak czekam na męża dwa miesiące. Poprostu nie macie serca, dobrze że mam chociaż śledzie.
Za to jak przyjedzie to jaki t będzie sex ;-) po dłuższej rozłące jest najlepszy :))

Madzia gratuluje dobrych wiesci|:-)a jak wygladalo to badanie tentna plodu??bo ja mam wizyte w poniedzilek i tez bez usg i chcialabym wiedziec jak lekarz bada tentno!!

Urządzenie, które wygląda jak mały głośnik ze słuchawką- taką jak przy aparacie usg, bo tym mi jeździł po brzuchu i słyszałam serduszko w głośniku i szmery od ruchów dziecka :) Super uczucie.

Ostatnia edycja:
reklama
Kaska k wracaj szybko do zdrowia, na katar polecam wodę morską, a na gardło płyn do płukania Hasco Sept, bo tabletek nie możemy jeść w ciąży. Pozdrówki :*

Witam nowe listopadówki :) fajnie, że jest nas coraz więcej :) miło!

Do góry