reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
to ciekawie hehe ;)

ja lece, bo jade z kuzynem pare spraw załatwić :) bede później ;] papa :*:*:*
Papapa:tak:
Dziewczyny a robiłyście testy?
Ja nie wiem czy doczekam się środy żeby zatestować:rofl2:
To dopiero za pięć dni, strasznie napaliłam się w tym cyklu, pomimo że było tylko jedno przytulanko
Ja testu nie robiłam jeszcze i poczekam jeszcze parę dni.. bo może się jaśnie @ pojawi:-D
Dasz rade, wytrzymasz:tak: Trzymam kciuki z a Twoją Fasoleczkę:tak::-)

Witam... Mam pytanko.. Miałam dni płodne od 16 do 23 maja... @ mam dostać dopiero 4 czerwca, dziś zobaczyłam na bieliznie pare kropel krwi jak myślicie może to być oznaka zapłodnienia? Dodam że z mężem często się przytulaliśmy...

Witam... Mam pytanko.. Miałam dni płodne od 16 do 23 maja... @ mam dostać dopiero 4 czerwca, dziś zobaczyłam na bieliznie pare kropel krwi jak myślicie może to być oznaka zapłodnienia? Dodam że z mężem często się przytulaliśmy...
Może to byc oznaką zagnieżdżenia się jajeczka..:tak:
Trzymam kciuki by tak było:tak::-)

reklama
Przed chwilą patrzyłam na kalendarzyk owulacyjny i z tych wyliczeń wynika, że moja owulacja było 20 V, czyli raczej nici z fasolki. Bo my serduszkowalismy tylko 17 V, czyli w 13 dc, jak myślicie???

Do góry