reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co dzis na obiad:)

reklama
A ja dzis zupe pomidorowa mam zamiar popelnic..jesli wyjde kupic skladniki;-)
I jeszcze bede piec ciasto kruche, pol z rabarbarem- to dla mojego A, bo ja nie cierpie. A drugie pol ze sliwkami:-)

To ja poproszę tego ciacha ze śliweczkami bo rabarberu nie znosze:-):-) Alex i twoim placuszkiem też nie pogardze:-Dmusze też zrobić może jutro bo mój uwielbia ;-) A ja dziś naskrobie ziemniaczki z maślanką jajeczkiem sadzonym i skwareczkami u mnie takie danko musi być przynajmniej raz w tygodniu:tak:

To ja poproszę tego ciacha ze śliweczkami bo rabarberu nie znosze:-):-) Alex i twoim placuszkiem też nie pogardze:-Dmusze też zrobić może jutro bo mój uwielbia ;-) A ja dziś naskrobie ziemniaczki z maślanką jajeczkiem sadzonym i skwareczkami u mnie takie danko musi być przynajmniej raz w tygodniu:tak:

No to zapraszam bo jeszcze zostalo chyba sie zamocno rozpedzilam i nie wiem ko to wszystko teraz zje bo moi to leza z brzuchami do gory:laugh2::laugh2::cool2:

No to ja dzis full wypas. Pomidorowka z ryzem. Piersi z kurczaczka w panierce, ziemniaczki, brokul. A na deser ciasto ze sliwkami lub rabarbarem :-) Normalnie az sama jestem w szoku, ze mi sie chcialo...;-)

No to ja dzis full wypas. Pomidorowka z ryzem. Piersi z kurczaczka w panierce, ziemniaczki, brokul. A na deser ciasto ze sliwkami lub rabarbarem :-) Normalnie az sama jestem w szoku, ze mi sie chcialo...;-)
faktycznie misia full wypasssssss....u mnie dzis tylko fasolka,bo nic mi sie nie chce a po za tym ucze sie testow na parwo jazdy..............uffffffff

a dzis tak pieknie ze niestety dzis tylko rosołek i ziemniaki z grillla w foliiii oraz saszlyki:-)pozdrawiam A dzis robiłam grochówke i z tego wszytkiego rozgotwałąm groch........hehehehe

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry