reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Dziś mam wyjątkowo dobry dzień :-) Od dawna od rana bolały mnie plecy, z tego powodu nie przespałam też ostatnio ani jednej całej nocy, a dziś... duuuuuuużo lepiej :-) Chyba antybiotyk naprawdę zaczyna działać!
Co do tycia, to ja niestety sporo przytyłam. To dopiero 16 tc, a ja mam już 4-5 kg na plusie :-( Całe szczęście większość poszło w brzuszek :-) Teraz już naprawdę widać, że jestem w ciąży :-) Właśnie kupiłam pierwsze ciążowe spodnie. Ceny są straszne, ale powoli przestaję się w cokolwiek mieścić...
Szkoda tylko, że maluszka jeszcze nie czuję. Doczekać się nie mogę!

Powodzenia Dudziakowa! Na pewno się uda :-)
Nie martw sie Bosastopko, ja tez tyle przybralam w 16 tyg, a jutro zaczynam 18 tydz i mam troche wiecej na plusie. A spodnie ciazowe juz dawno kupilam ale jakos nie lubie ich nosic bo zjezdzaja troche. Na jesien sie przydadza.

reklama
A ja dzis po raz pierwszy dostalam prawdziwego kopniaka!!!! bardzo dziwne to uczucie do tej pory costam czulam ale nie tak! To chyba tylko kopniak musial byc pierwszy raz cos takiego czulam :happy: jak sobie przypomne to mi sie ryczec chce...:tak:

mnie wlasnie dzisiaj duzo bolalo zwlaszcza z lewej strony albo od frontu to takie ciagnace bole kujace co pare sekund ciagiem ja sobie tlumacze ze to sie rozciaga tam wszystko tak mi lekarka powiedziala mowila ze jak caly czas boli bez przerwy i jak cos leci to niedobrze i mam wtedy koniecznie do lekarza a tak to nie ma sie czym martwic pozostaje tylko jej wierzyc:happy:

..a ja dziś dziewczynki leżę bo cos mnie brzuszek boli, nie jest to ból nie do zniesienia dlatego narazie nie sieję paniki ale nigdy mnie nic nie bolało a dziś taki jakiś dziwny dzień..mam nadzieje że to nic złego :-(
Weri - kochana gratuluję Ci tego super uczucia , też bym tak chciala ale ja dopiero w piątek będe miec 15 tydzień więc chyba za wczesnie.

Niunians -
hmmm... wiem tylko, że w pierwszej ciąży robiłam morfologię 5 razy (ostatnia w 37 tygodniu), wyniki miałam świetne, córka urodziła się zdrowa, a brałam tylko kwas foliowy.

Na początku tej ciąży byłam u 3 różnych lekarzy (nie mogłam się zdecydować) i jak pytałam o witaminy to każdy mówił, ze nie ma takiej potrzeby.

A brałabym witaminy i resztę dopiero jakby wyniki się pogorszyły, ale to już indywidualna sprawa.

no pewnie ze ze szczescia!:-) bylam w pracy jak mnie kopnal i glupio mi bylo bo stalam usmiechnieta od ucha do ucha niestety nie mialam sie nawet komu pochwalic pracuje z samymi starymi facetami przed piedziesiatka w wiekszosci to bezdzietni kawalerowie z paroma mozna sie powyglupiac ale sprawy brzuszka nie chce z nimi poruszac wlasciwie nikt o mojej ciazy nie gada tylko mi dokuczaja w zartach i chowaja krzeslo:baffled:

..a ja dziś dziewczynki leżę bo cos mnie brzuszek boli, nie jest to ból nie do zniesienia dlatego narazie nie sieję paniki ale nigdy mnie nic nie bolało a dziś taki jakiś dziwny dzień..mam nadzieje że to nic złego :-(
Weri - kochana gratuluję Ci tego super uczucia , też bym tak chciala ale ja dopiero w piątek będe miec 15 tydzień więc chyba za wczesnie.

mam nadzieje ze to nic takiego ale jak mozesz to lez i odpoczywaj to wam nie zaszkodzi;-) 15 tydzien to moze ci sie juz te wezadla rozciagaja wiadomo malenstwo teraz szybko rosnie:tak:

reklama
Do góry