reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
widzialyscie juz ponad 300 postow z wami napisalam:tak::tak::tak: a pamietam jeszcze jak pierwszy raz do was napisalam czy mnie przyjmniecie to medeuska mi napisala ze musze najpierw test przejsc i sie uzalerznic:-D:-D:-D wiec test chyba zdalam co jak myslicie????:-D:-D:-D:-D
:-D

muszę się naradzić ze starszymi czarownicami:-D:-D:-D:-D:-D rada czarownic już Ci coś wymyśli:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
o wlasnie najbardziej czqrownikująca z czrownic przyczarowała:-D:-D:-D:-D i twierdzi.... czarownicuj z nami:-D

ja wam jeszcze zapomniałam powiedziec ze w pon jak załatwialsmy wsystkie umowy przepisywalismy na nowego wlasnciicela(prąd gaz) to wyobrazciw sobie ze za gaz musielimy zaplacic 500 zl!!!!! miesiac temu sie zepsuł piecyk i tak juz robilosmy na nim i trzeb abylo duzo wody puscic zeby sie nagrzała i do tego polowa gazu ulatywała w powietrze:baffled: masakra, 500zł za sam gaz.........:eek:

sama nie wiem za co sie dzisiaj zabierac, łązienka wyczyszczona, piecyk tez, wczoraj nakupiłam zaś detergentów, ale nie chce mi sie za nic łapać.... chyba pójde sie wykapac to moze potem jakas wena mnie najdzie:happy: no chyab ze bede pakowała tesciiową:laugh2::laugh2:

Dzień dobry
Dziś zaczęliśmy dzień o 6.00... kupką :-( Na szczęście już nie tak rzadką jak wczoraj, ale nadal brzydko pachnącą :-( Czekam na dalszy rozwój wypadków, jeśli dalej będzie biegunka to o 14.00 idziemy do pani doktor.
Pupę smarowałam Bepanthenem - bo u nas to najlepiej działa. Dodatkowo Piotruś wczoraj pawie cały dzień biegał bez pieluszki (kilka kupek wylądowało na podłodze :baffled:), ale efekt jest - pupa bardzo ładnie się goi, jest już tylko delikatnie zaróżowiona. :tak:
Do tego wszystkiego mnie coś rozbiera. Czuję się fatalnie. :no: W nocy musiałam wziąć 2 ibupromy, bo wszystko mnie bolało. :angry: Normalnie masakra jakaś. :angry:
To wam się wyżaliłam :-(
Idę, nie będę już wam nastroju psuć.
Miłego dnia, kobitki kochane. :happy:

Dzień dobry
Dziś zaczęliśmy dzień o 6.00... kupką :-( Na szczęście już nie tak rzadką jak wczoraj, ale nadal brzydko pachnącą :-( Czekam na dalszy rozwój wypadków, jeśli dalej będzie biegunka to o 14.00 idziemy do pani doktor.
Pupę smarowałam Bepanthenem - bo u nas to najlepiej działa. Dodatkowo Piotruś wczoraj pawie cały dzień biegał bez pieluszki (kilka kupek wylądowało na podłodze :baffled:), ale efekt jest - pupa bardzo ładnie się goi, jest już tylko delikatnie zaróżowiona. :tak:
Do tego wszystkiego mnie coś rozbiera. Czuję się fatalnie. :no: W nocy musiałam wziąć 2 ibupromy, bo wszystko mnie bolało. :angry: Normalnie masakra jakaś. :angry:
oj, ochana to sie kuruj, i małemu oby przeszło:tak::tak:
i nie mów nic o psuciu nastroju:sorry: po to nas masz tu żeby sie wyżalic:-p:-p

myszunia dużo zdrówka dla was:tak:posiedź z nami to ci humorek się poprawi:tak::tak:
meduska PAKUJ TEŚCIOWĄ:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:bo jak wysprzątasz na cacy to uzna że jej się bardzo podoba i się nie wyprowadzi:-D:-D:-D
moja mama kiedyś za gaz do kuchenki i podgrzania wody tzn junkers zapłaciła 900zł też gdzieś jej gaz uciekał a płaci średnio 100-120 zł więc była w szoku:tak:

witam sie i ja:-)
noc minela szybko,mala jeszcze po spi,duza w szkole:-)
pogoda-jak zwykle do bani,narazie nie pada ale jest pchmurno
cale 13stopni:crazy:

Dzień dobry
Myszunia zdrowka!
mialbym do ciebie prosbe zeby przetlumaczyc kilka zdan z angielksiego ,ale to jak wydobrzejecie

reklama
Do góry