reklama
medeuska
październikowa mama'09
widzialyscie juz ponad 300 postow z wami napisalama pamietam jeszcze jak pierwszy raz do was napisalam czy mnie przyjmniecie to medeuska mi napisala ze musze najpierw test przejsc i sie uzalerznic
wiec test chyba zdalam co jak myslicie????
![]()

o wlasnie najbardziej czqrownikująca z czrownic przyczarowałamuszę się naradzić ze starszymi czarownicamirada czarownic już Ci coś wymyśli
![]()

ja wam jeszcze zapomniałam powiedziec ze w pon jak załatwialsmy wsystkie umowy przepisywalismy na nowego wlasnciicela(prąd gaz) to wyobrazciw sobie ze za gaz musielimy zaplacic 500 zl!!!!! miesiac temu sie zepsuł piecyk i tak juz robilosmy na nim i trzeb abylo duzo wody puscic zeby sie nagrzała i do tego polowa gazu ulatywała w powietrze

sama nie wiem za co sie dzisiaj zabierac, łązienka wyczyszczona, piecyk tez, wczoraj nakupiłam zaś detergentów, ale nie chce mi sie za nic łapać.... chyba pójde sie wykapac to moze potem jakas wena mnie najdzie

Dzień dobry
Dziś zaczęliśmy dzień o 6.00... kupką :-( Na szczęście już nie tak rzadką jak wczoraj, ale nadal brzydko pachnącą :-( Czekam na dalszy rozwój wypadków, jeśli dalej będzie biegunka to o 14.00 idziemy do pani doktor.
Pupę smarowałam Bepanthenem - bo u nas to najlepiej działa. Dodatkowo Piotruś wczoraj pawie cały dzień biegał bez pieluszki (kilka kupek wylądowało na podłodze
), ale efekt jest - pupa bardzo ładnie się goi, jest już tylko delikatnie zaróżowiona. 
Do tego wszystkiego mnie coś rozbiera. Czuję się fatalnie.
W nocy musiałam wziąć 2 ibupromy, bo wszystko mnie bolało.
Normalnie masakra jakaś.
To wam się wyżaliłam :-(
Idę, nie będę już wam nastroju psuć.
Miłego dnia, kobitki kochane.
Dziś zaczęliśmy dzień o 6.00... kupką :-( Na szczęście już nie tak rzadką jak wczoraj, ale nadal brzydko pachnącą :-( Czekam na dalszy rozwój wypadków, jeśli dalej będzie biegunka to o 14.00 idziemy do pani doktor.
Pupę smarowałam Bepanthenem - bo u nas to najlepiej działa. Dodatkowo Piotruś wczoraj pawie cały dzień biegał bez pieluszki (kilka kupek wylądowało na podłodze

Do tego wszystkiego mnie coś rozbiera. Czuję się fatalnie.

Miłego dnia, kobitki kochane.

medeuska
październikowa mama'09
oj, ochana to sie kuruj, i małemu oby przeszłoDzień dobry
Pupę smarowałam Bepanthenem - bo u nas to najlepiej działa. Dodatkowo Piotruś wczoraj pawie cały dzień biegał bez pieluszki (kilka kupek wylądowało na podłodze), ale efekt jest - pupa bardzo ładnie się goi, jest już tylko delikatnie zaróżowiona.
Do tego wszystkiego mnie coś rozbiera. Czuję się fatalnie.W nocy musiałam wziąć 2 ibupromy, bo wszystko mnie bolało.
Normalnie masakra jakaś.
![]()
Miłego dnia, kobitki kochane.![]()

i nie mów nic o psuciu nastroju

myszunia dużo zdrówka dla was
posiedź z nami to ci humorek się poprawi

meduska PAKUJ TEŚCIOWĄ

bo jak wysprzątasz na cacy to uzna że jej się bardzo podoba i się nie wyprowadzi

moja mama kiedyś za gaz do kuchenki i podgrzania wody tzn junkers zapłaciła 900zł też gdzieś jej gaz uciekał a płaci średnio 100-120 zł więc była w szoku

meduska PAKUJ TEŚCIOWĄ

moja mama kiedyś za gaz do kuchenki i podgrzania wody tzn junkers zapłaciła 900zł też gdzieś jej gaz uciekał a płaci średnio 100-120 zł więc była w szoku

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam sie i ja:-)
noc minela szybko,mala jeszcze po spi,duza w szkole:-)
pogoda-jak zwykle do bani,narazie nie pada ale jest pchmurno
cale 13stopni
mialbym do ciebie prosbe zeby przetlumaczyc kilka zdan z angielksiego ,ale to jak wydobrzejecie
noc minela szybko,mala jeszcze po spi,duza w szkole:-)
pogoda-jak zwykle do bani,narazie nie pada ale jest pchmurno
cale 13stopni

Myszunia zdrowka!Dzień dobry
Pupę smarowałam Bepanthenem - bo u nas to najlepiej działa. Dodatkowo Piotruś wczoraj pawie cały dzień biegał bez pieluszki (kilka kupek wylądowało na podłodze), ale efekt jest - pupa bardzo ładnie się goi, jest już tylko delikatnie zaróżowiona.
Do tego wszystkiego mnie coś rozbiera. Czuję się fatalnie.W nocy musiałam wziąć 2 ibupromy, bo wszystko mnie bolało.
Normalnie masakra jakaś.
![]()
Miłego dnia, kobitki kochane.![]()
mialbym do ciebie prosbe zeby przetlumaczyc kilka zdan z angielksiego ,ale to jak wydobrzejecie
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Malina sluchalas tej piosenki??????????
znlazlam ja wczoraj
znlazlam ja wczoraj

Podziel się: