reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
słuchałam anabubka a wiesz że ja to słyszałam ale chyba w innej wersji tak mi się wydaje:sorry::sorry:
a u nas wiatr głowę urywa leje zimno za chwilę słońce potem znów czarne chmury i deszcz do bani a wczoraj było tak upalnie:szok:

Malinka to dlatego zeby mi przykro nie bylo ze u nas zimno i leje a u Ciebie upal:-D:-D:-D:rofl2:

ja dzisiaj zapłaciłam zaległy rachunek za prąd 270 zł na koncie mam 15 zł w portfelu 30 zł a już dziś dostałam rachunek za wode bagatela 170 zł:szok::wściekła/y::wściekła/y:

Malina ,bo te patałachy sie cenią ,rachunki to najgorsza zmora,my też na zmianę płacimy średnoi ok.400 za prąd i 100 za wodę na zmianę:szok:
mało śpi max 2 h w ciągu dnia śpi i to czasem rozłożone na dwa razy ale sa i dni kiedy pośpi 15 min i koniec :no: dzisiaj to już straciłam cierpliwośc do niej więc dałam ja tatusiowi on ma anielską cierpliwośc do niej całe szczęście bo mi tego brakuje
Mlenka ,ale cię mała przećwiczyła ,niech L się trochę pomęczy:-Dodpoczywaj

my mamy gorzej rozliczenia półroczne i jak przyjdzie taki rachunek to mozna paść trupem :no:
ale w poznaniu to pamiętam że rozliczenia były 2-u miesięczne jeden miesiąc przychodził za wode a kolejny za prą i ten zawsze najbardziej bolał zwłaszcza jak miałam boiler w łazience
Dlatego my tyle za prąd płacimy ,bo mamy bojler na wodę :tak::szok:

i świętujemy przez 3 dni z rzędu, 27 urodziny moje, 28 rocznica ślubu, 29 imieniny m:-D:-D:-D
Ale bal ,kochana ,tancujemy,mój ma ma ur.25 czerwca ,a ślub braliśmy 26.czerwca,jak tylko skończył 21 lat od razu go zaciągnęłam do ołtarza:-p:-D
a skad
facet spiewal i byla taka nastrojowa.....
to jak igly w stogu sana
Też czasami tak mam coś kjarze ,al ni w ząb nie wiem jak to nazwać:tak:
nic sie nie martw
jak bedzie sonce to bedzie mi lepiej
wiecie ze chyba znalazlam co chcialam
i mala skucha bo to duet spiewa:baffled::baffled::baffled::baffled:
ale ja mam czasami dziwne skojarzenia:-)

YouTube - Brian en delta - almost here (happy end)
Obrotna z ciebie kobitka ,proszę jak szybko znalazłaś
Anabuba następnym razem zda,a po drodze z egzaminu do domu wygra w zetce samochód:-Dwszystko się ułoży ,nie zamartwiaj sie:tak:
Witam sie porannie,kochane jak mi brakuje tego naszego pisania ,cholerka ,naie mam albo czasu ,albo już siły a tu tyle sie dzieje ,ale niech ta gonitwa przedsezonowa sie skończy:tak::tak::tak::tak:

ja nie oglądam Rancza :no::no::no::no::no::no:
Ja oglądałam ale jest teraz przerwa:tak:
mój potwór jeszcze nie śpi:wściekła/y: ja nie wiem skąd ona bierze siły to miało być spokojne dziecko a daje w kość jak mało które :no:
co do Waszych problemów finansowych to uwierzcie ,że nie jesteście odosobnione
Znam to dzieci jednak mają ukrytą energie:-D
tak pytam o to ranczo bo chcialam sie pochwalic ze ten rynek i kosciol to nagrywaja w Jeruzalu-jakies 10km ode mnie-w gminie Mrozy:-):-):-):-):-):-)
i Mamroty mozna kupic:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:
No to sie tam nam pokaż
witam czarodziejki pobudka:happy::happy::happy:
Witaj
Dzień dobry
Dziś zaczęliśmy dzień o 6.00... kupką :-( Na szczęście już nie tak rzadką jak wczoraj, ale nadal brzydko pachnącą :-( Czekam na dalszy rozwój wypadków, jeśli dalej będzie biegunka to o 14.00 idziemy do pani doktor.
Pupę smarowałam Bepanthenem - bo u nas to najlepiej działa. Dodatkowo Piotruś wczoraj pawie cały dzień biegał bez pieluszki (kilka kupek wylądowało na podłodze :baffled:), ale efekt jest - pupa bardzo ładnie się goi, jest już tylko delikatnie zaróżowiona. :tak:
Do tego wszystkiego mnie coś rozbiera. Czuję się fatalnie. :no: W nocy musiałam wziąć 2 ibupromy, bo wszystko mnie bolało. :angry: Normalnie masakra jakaś. :angry:
To wam się wyżaliłam :-(
Idę, nie będę już wam nastroju psuć.
Miłego dnia, kobitki kochane. :happy:
Kochana kuruj sie kuruj i zdrówka dla Piotrusia
Kolejne qpsko :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Tym razem rzadkie - aż wsiąkło w pieluszkę. :-:)-:)-:)-:)-:)-(
Eeeeech... :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Oj bidulek
Niezłą figure ma:crazy:

moja Paulina zawsze jak cos przezyje,jakas wycieczke czy cos to zaraz wszytsko rysuje,
zrszta jak duzo mniej mowila i nie potrafila opowiedziec co sie dzialo to wszytsko bylo na rysunkach i w dodtaku z kazdym najdrobniejszym szczegolem na ktory jabym nie zwrocila uwagi.
rysuje czesto komiksy-doslownie,w ramkach ichmurkami z tekstem itd itd.jak dorwe skaer to wam wrzuce pare jej rysunkow
normlanie artysta plastyk mi rosnie:-)

reklama
Madziula łobuzie ja juz pytaalm ze 2 razu ale widze ze omijasz moje ytanie:baffled:
wy u siebie tez macie kwatrey?
nie to ze siechce jakos za darmo wcisnac czy cos,ale jakbym planowala naprzyszly rok to wolalabym gdzies gdzie kogos moge znac:-)

Do góry