reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
to sie rozumie:-)
w tymroku nie ale w przyszlym moze w koncu bedzie kasa
ja tylko raz bylam nad morzem jak miala 6 lat a wgorach wcale:-:)-:)-:)-(
nidgdy kasy nie bylo na wycieczki:-:)-:)-:)-:)-(
MORZE jest piękne ,a w czerwcu i wrześniu jest dużo taniej niż w lipcu czy sierpniu:tak:

Madziulka a ty blisko morza mieszkasz
Nad samiuteńkim słychać jak morze szumi ,mam kilkaset metrów na plaże ,w gorące dni słychać latem motorówki i skutery wodne ,jak wiatr od morza

ja przez 30 lat miałam do morza 30 metrów :rofl2:a w tym roku może uda nam się wybrać do piotrka rodzinki w góry do tymbarka :tak:
W góry malinka ,marzenie ,ja nie wiem czy gdziećs pojedziemy po wakacjach ,może choć na weekend,bo domek będziemy stawiac ,podwórkomusimy ogrodzić ,tak jak nam wytyczyli (mamy ogrodzone 900 m,a podwórko nasze ma prawie 1300 0trzeba dogrodzić ,a to wszystko kosztuje ,alekto wie może ,....bardzo bvym chciała ,w zeszłym roku byłam po raz pierwszy w zyciu z rodziną na wczasach i to był najiękniejszy tydzień w moim życiu ,naprawdę :tak:

hej:tak::tak::tak:
dziewczyny mam pytanie: jak wygląda ospa wietrzna????
Misię mi zsypało, mam krostki na wargach sromowych w białym czubkiem:szok::szok::szok::szok: na tułowiu kilka, nad góna wargą, na uchem i na języku jakąś burą i na podniebieniu:szok::szok::szok::szok::szok:co to za cholera:szok::szok::szok::szok::szok:pomóżcie czy to ospa?
Bardzo możliwe ,że to ospa,ale najlepiej będzie jak pójdziesz do lekarza:tak:

szczęście- nieszczescie lepiej jak dziecko od najmłodszych lat przechodzi ospe:tak:
jak ja bede miala dzidzie to jak bede miala okazje zarazic ją od kogoś ospą to specjalnie tam pójde:-D:-D:-D:-D
Mój siostrzeniec miał 1miesiąc czy dwa i miał ospe i o mały włosek nie umarł przez nia tak ze ja dziekuje może i w innych przypadkach to prawda ze jak młodsze dziecko to lepiej przechodzi ale ja specjalnie bym dziecka nie zaraziła:no:

MALINKUS
No to rzeczywiscie tajemnica;-):-D:-D:-DA to ze wiadomosc zniknela to juz czarna magia:-D:-D:-D:-D;-)
Malinuś moja włącz gg ,ja tej wiadomości nie mam ,no:tak::tak:włącz gg

Mój siostrzeniec miał 1miesiąc czy dwa i miał ospe i o mały włosek nie umarł przez nia tak ze ja dziekuje może i w innych przypadkach to prawda ze jak młodsze dziecko to lepiej przechodzi ale ja specjalnie bym dziecka nie zaraziła:no:
To rzadki przypadek ,zeby tak ciężko ospę przechodzić ,może dlatego ,że był malutki ,moja dwójka łagodnie przeszła ,a Klaudia wręcz mało widocznie:tak:

nie no meisiac to jasne ze za mało najlepiej tak w wieku przedszkolnym:tak::tak: 3-6 lat

hej:tak::tak::tak:
dziewczyny mam pytanie: jak wygląda ospa wietrzna????
Misię mi zsypało, mam krostki na wargach sromowych w białym czubkiem:szok::szok::szok::szok: na tułowiu kilka, nad góna wargą, na uchem i na języku jakąś burą i na podniebieniu:szok::szok::szok::szok::szok:co to za cholera:szok::szok::szok::szok::szok:pomóżcie czy to ospa?
Moi jeszcze nie mieli ospy wiec nie pomoge:no:Ale lepiej idz do lekarza
A ja nie byłam jeszcze nad morzem ale M obiecał ze nas tam zabierze tylko kiedy oto jest pytanie.W sumie ja bym wolała jechac jak dzieci już beda troche wiksze mniej roboty by przy nich było
Ja kocham morze:tak::tak::tak:W sumie to jezdzilismy co roku z wyjatkiem tych wakacji co dziewczynki sie urodzily bo wtedy lekarka pozwoliłam nam jechac tylko nad jezioro gdzies blisko
dziewczyny doradźcie mi coś :-):-):-):-):-):-):-)
jak to mówią w kupie siła :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
8 czerwca to moi rodzice maja urodziny,chciałam im kupic jakiś wspólny prezent,ale nie mam pojęcia co to ma być :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
a czasu coraz mniej.
pomożecie?????? :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
Ja 7 ide na 5 rocznice slubu mojej siory i w sumie nie wiem co mam kupic:no::no::no::no:Niby mi podpowiedziala ze chcialby zestaw 12 szklanek do napoji ale jeszcze zobacze:-);-)

A u na była w nocy burza,ale się bałam,waliło piorunami,wiatr okropny i ulewa niesamowita,grad dosłownie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

myslałąm ze Oliwka się obudzi ale na szczęście spała twardym snem,nic ją nie ruszało.

I przez to dzis jest zimno i nieprzyjemnie,wiatrzysko,zachmurzone niebo,pewnie będzie lało znów,dziś ma być tylko 13C.beznadziejna pogoda się zrobiła.już mam jej dość.Gdzie to lato sie podziało??????? :eek::eek::eek::eek::eek::eek:
U nas tez byla fatalna burz:no::no::no:Do 1 ogladalam Kryminalne zagadki Miami a pozniej zaczeła sie burza wiec szłam spac około 3:szok::szok::szok:i jestem mega niewyspana:no::no::no:
Do tego Klaudia w nocy płakała i musiałam ja wziasc do wyra

reklama
U nas tez byla fatalna burz:no::no::no:Do 1 ogladalam Kryminalne zagadki Miami a pozniej zaczeła sie burza wiec szłam spac około 3:szok::szok::szok:i jestem mega niewyspana:no::no::no:
Do tego Klaudia w nocy płakała i musiałam ja wziasc do wyra
DOwikla ,do 3 w nocy :szok::szok::szok::szok:ja jak wytrzymam do pólnocy to uważam sie za twardzielkę:-D:-Dteż lubię kryminalne zagadki,tylko mnie horatio caine wkurza i jego gadka :-Dtaki wszystkowiedzaący mądrala:-D

Do góry