reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mój tata jest elektrykiem, a mój synek chyba chciał sprawdzić jak to jest bo raz gdy był malutki, to włożył jakiś element metalowy do kontaktu i sparzył sobie paluszek:-(
Dzięki Bogu nic poważniejszego się nie stało... Ale starach co nie miara :-(
no to dobrze ze malemu nic powaznego sie nie stalo:tak::tak:
a znasz 10 przykazan Bozych??:-):-):-) jedno z nich to nie wymawial imienia Pana Boga na daremno;-);-):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

No to jestesmy po sniandanku:tak::tak::tak:Naczynia pozmywane:-)Zaraz ubieram mlode i idziemy na zakupki poki nie pada:tak:

MLENKA
Super ten kubeczek:tak::tak::tak:Pewnie milusio sie z takiego pije;-):-)

Witam nowa mamusie:-)

Już piszę,ale właściwie nie wiem co hehehe:-D
Mam dwójeczkę dzieciaczków synka i córcię, następne w drodze. Obecnie siedzę w domku bo nie mam z kim małych zostawić żeby iść do pracy (no teraz ciąża to wiadomo z pracą luz).Mój mąż pracuje w tygodniu i weekendy więc troszkę mało czasu mamy dla siebie. Mieszkamy w jednym domu z teściami, ale wszystko mamy oddzielne,a za jakieś 2 mies. będziemy już mieć cały domek dla siebie:-) A teściów za sąsiadów:tak:
Na razie chyba starczy, a jak za mało to pytajcie:-) Chętnie odpowiem.:-) I ostrzegam straszna gaduła ze mnie hehehee:-D:-D:-D

Mam dwójeczkę dzieciaczków synka i córcię, następne w drodze. Obecnie siedzę w domku bo nie mam z kim małych zostawić żeby iść do pracy (no teraz ciąża to wiadomo z pracą luz).Mój mąż pracuje w tygodniu i weekendy więc troszkę mało czasu mamy dla siebie. Mieszkamy w jednym domu z teściami, ale wszystko mamy oddzielne,a za jakieś 2 mies. będziemy już mieć cały domek dla siebie:-) A teściów za sąsiadów:tak:
Na razie chyba starczy, a jak za mało to pytajcie:-) Chętnie odpowiem.:-) I ostrzegam straszna gaduła ze mnie hehehee:-D:-D:-D
A ile masz lat?? w jakim wieku sa twoje dzieci?? jak sie nazywaja?? w ktorym tc jestes??
No to super ze bedziecie na swoim ja bym z tesciowa pod jednym dachem jednego dnia nie wytrzymala:no::no::no:

no to dobrze ze malemu nic powaznego sie nie stalo:tak::tak:
a znasz 10 przykazan Bozych??:-):-):-) jedno z nich to nie wymawial imienia Pana Boga na daremno;-);-):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
No Kochana w takiej sytuacji to nie grzech ;-), dobrze, że tylko na strachu i maleńkim oparzeniu się skończyło :tak: Jest za co dziękować:tak: Chyba usprawiedliwiona jestem hehheheheheheheheheeee:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ale wezmę pod uwagę hiihhiihi:-D

to bardzo dobrze bo my kochamy gaduły:tak:a w jakim wieku masz dzieciaczki i który miesiąc ciąży ?synek adaś a córcia?????? zrób sobie suwaczki a wtedy będziemy wszystko widziały i mogły składać życzenia urodzinowe czy też odliczać z tobą do końca ciąży? a wiesz już co będziesz miała chłopak czy dziewuszka?????
alem ja ciekawska:zawstydzona/y:

No Kochana w takiej sytuacji to nie grzech ;-), dobrze, że tylko na strachu i maleńkim oparzeniu się skończyło :tak: Jest za co dziękować:tak: Chyba usprawiedliwiona jestem hehheheheheheheheheeee:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ale wezmę pod uwagę hiihhiihi:-D

No dobra usprawiedliwiam cie:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A moze bys wkleila fotki twojej rodzinki to bedzie nam sie odrazu lepiej z toba pisac:-D:-D:-D u nas tutaj taki zwyczaj:-D:-D:-D

reklama
Do góry