reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
no to dobrze ze malemu nic powaznego sie nie staloMój tata jest elektrykiem, a mój synek chyba chciał sprawdzić jak to jest bo raz gdy był malutki, to włożył jakiś element metalowy do kontaktu i sparzył sobie paluszek:-(
Dzięki Bogu nic poważniejszego się nie stało... Ale starach co nie miara :-(

a znasz 10 przykazan Bozych??:-):-):-) jedno z nich to nie wymawial imienia Pana Boga na daremno;-);-)

Makunga
Fanka BB :)
Już piszę,ale właściwie nie wiem co hehehe
Mam dwójeczkę dzieciaczków synka i córcię, następne w drodze. Obecnie siedzę w domku bo nie mam z kim małych zostawić żeby iść do pracy (no teraz ciąża to wiadomo z pracą luz).Mój mąż pracuje w tygodniu i weekendy więc troszkę mało czasu mamy dla siebie. Mieszkamy w jednym domu z teściami, ale wszystko mamy oddzielne,a za jakieś 2 mies. będziemy już mieć cały domek dla siebie:-) A teściów za sąsiadów
Na razie chyba starczy, a jak za mało to pytajcie:-) Chętnie odpowiem.:-) I ostrzegam straszna gaduła ze mnie hehehee

Mam dwójeczkę dzieciaczków synka i córcię, następne w drodze. Obecnie siedzę w domku bo nie mam z kim małych zostawić żeby iść do pracy (no teraz ciąża to wiadomo z pracą luz).Mój mąż pracuje w tygodniu i weekendy więc troszkę mało czasu mamy dla siebie. Mieszkamy w jednym domu z teściami, ale wszystko mamy oddzielne,a za jakieś 2 mies. będziemy już mieć cały domek dla siebie:-) A teściów za sąsiadów

Na razie chyba starczy, a jak za mało to pytajcie:-) Chętnie odpowiem.:-) I ostrzegam straszna gaduła ze mnie hehehee

Agnieszka&Emily
A ile masz lat?? w jakim wieku sa twoje dzieci?? jak sie nazywaja?? w ktorym tc jestes??Już piszę,ale właściwie nie wiem co hehehe
Mam dwójeczkę dzieciaczków synka i córcię, następne w drodze. Obecnie siedzę w domku bo nie mam z kim małych zostawić żeby iść do pracy (no teraz ciąża to wiadomo z pracą luz).Mój mąż pracuje w tygodniu i weekendy więc troszkę mało czasu mamy dla siebie. Mieszkamy w jednym domu z teściami, ale wszystko mamy oddzielne,a za jakieś 2 mies. będziemy już mieć cały domek dla siebie:-) A teściów za sąsiadów![]()
Na razie chyba starczy, a jak za mało to pytajcie:-) Chętnie odpowiem.:-) I ostrzegam straszna gaduła ze mnie hehehee![]()
No to super ze bedziecie na swoim ja bym z tesciowa pod jednym dachem jednego dnia nie wytrzymala

Makunga
Fanka BB :)
No Kochana w takiej sytuacji to nie grzech ;-), dobrze, że tylko na strachu i maleńkim oparzeniu się skończyłono to dobrze ze malemu nic powaznego sie nie stalo
a znasz 10 przykazan Bozych??:-):-):-) jedno z nich to nie wymawial imienia Pana Boga na daremno;-);-)![]()

to bardzo dobrze bo my kochamy gadułyJuż piszę,ale właściwie nie wiem co hehehe
Mam dwójeczkę dzieciaczków synka i córcię, następne w drodze. Obecnie siedzę w domku bo nie mam z kim małych zostawić żeby iść do pracy (no teraz ciąża to wiadomo z pracą luz).Mój mąż pracuje w tygodniu i weekendy więc troszkę mało czasu mamy dla siebie. Mieszkamy w jednym domu z teściami, ale wszystko mamy oddzielne,a za jakieś 2 mies. będziemy już mieć cały domek dla siebie:-) A teściów za sąsiadów![]()
Na razie chyba starczy, a jak za mało to pytajcie:-) Chętnie odpowiem.:-) I ostrzegam straszna gaduła ze mnie hehehee![]()

alem ja ciekawska

Agnieszka&Emily
No Kochana w takiej sytuacji to nie grzech ;-), dobrze, że tylko na strachu i maleńkim oparzeniu się skończyłoJest za co dziękować
Chyba usprawiedliwiona jestem hehheheheheheheheheeee
Ale wezmę pod uwagę hiihhiihi
![]()
No dobra usprawiedliwiam cie

A moze bys wkleila fotki twojej rodzinki to bedzie nam sie odrazu lepiej z toba pisac

reklama
Podziel się: