reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jaki pamiętnik amelki ja nic nie wiem:szok:

malinka nie w temacie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: zejdź na pobocze :-D:-D:-D:-D

mlenko wszystkiego najlepszego dla twojego leszka w dniu jego imienin
anniv041.gif
dołączam się do życzeń :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Dziewczynki może troszkę głupie pytanko zadaję, ale jak myślicie, czy w ciąży można bez problemu używać przyprawę Kamisa - Do kawy i deserów ? :happy: Bo ja myślę, że chyba tak ,ale nie wiem w 100%
Skład: cynamon, cukier kandyzowany, goździki, kardamon, wanilia -chyba bezpieczny skład:happy: ?? pozdrawiam
ja jadłam w ciąży normalnie i nic się nie działo.

witaj Karola :-D ostrzegam!!!!!!!! duuuuuuuuuuuużo piszemy ;-):-p:-D
miałam napisać że to fajnie iż dużo piszecie ale teraz widzę że bardzo dużo piszecie :-)

jak najbardzie j sie nada

Witamy Karolciu, pisz dużo, czesto i olej tescia, tesc to nie rodzina, to narośl:-D:-D:-D

Popieram, ja chce takie zaufane, co wiem, ze to jadalne bedzie, a nie wynalazek jakis, co zaraz do kosza pojdzie
:-D:-D:-D:-D:-D dobre

a dziekuje przekaże mu to się ucieszy i zdziwi :-D:-D:-D
Lena pospała godzinę i już wyspana więc lece dac jej obiadek będę później z domu raczej się nie ruszymy w taką pogodę

A ile masz lat?? w jakim wieku sa twoje dzieci?? jak sie nazywaja?? w ktorym tc jestes??
No to super ze bedziecie na swoim ja bym z tesciowa pod jednym dachem jednego dnia nie wytrzymala:no::no::no:
Mieszkanie z teściami/rodzicami to jest mordęga. My mamy osobne piętro ale wspólną kuchnie. Mój teść najpierw płakał że ja nic nie robię i skończyło się na tym że teściowa przestała nam gotować tylko sami sobie robimy obiady. Moja mama zawsze da nam pierogów gołąbków nawet naleśniki mrożę i jeśli akurat nie mam czasu to wyciągam i obiad gotowy. Nawet nie wyobrażacie sobie jak go to wkurza. Ale on jest ....(pi).... :-)
Już nie mogę się doczekać kiedy się wreszcie stąd wyprowadzimy.

No dobra usprawiedliwiam cie:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A moze bys wkleila fotki twojej rodzinki to bedzie nam sie odrazu lepiej z toba pisac:-D:-D:-D u nas tutaj taki zwyczaj:-D:-D:-D
Gdzie wklejacie fotki? Tutaj na ogólnym czy macie specjalne miejsce?

już jestem:-D:-D:-D Misia ma ospę wietrzną:baffled::baffled::baffled::baffled:już jest wykropkowana:-D:-D:-Ddzisiaj szybko wszystko załatwiłam nie było pacjentów a poszłam do innej lekarz, podobno lepsza od tej naszej:-ppo drodze zaliczyłyśmy aptekę:tak:mam ją smarować Varidermem a jak będzie dużo krostek pudrem w płynie. Ogólnie Misia twierdzi, ze nic ją nie swędzi ale te w buzi jej przeszkadzają:no::no::no:

Idę sobie zrobić śniadanie:szok::szok::szok: zapomniałam, ze jeszcze nic nie jadłam:-D:-D:-D
Współczuję choroby. Mateusz wczoraj dostał gorączki 38,4 st. Oczywiście dałam mu syrop przeciwgorączkowy na wieczór ale rano jak się obudził to miał na jednym termometrze 40 st a na na drugim 39,8 st. Byliśmy u lekarza i ogólny stan jest dobry. O 15. mam zadzwonić żeby dowiedzieć się o wyniki krwi i moczu.

pewnie ze nie mamy nic przeciwko :-) przyłanczaj i duzo pisz :tak::tak::tak::tak: to jest nasz warunek przyjęcia cię do naszego grona :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
chyba się nie przestraszyłaś?:-p:-p:-p:-p:-p:-p
No pewnie że się nie przestraszyłam tylko musiałam obiad ugotować mężowi bo pojechał z rodzicami na pogrzeb swojej babci.
Potem jeszcze zadzwoniła kumpela że poroniła w 3 miesiącu ciąży :-(
Dziaciaki śpią to teraz już jestem wolna :-)

reklama
Do góry