reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mlenko wszystkiego najlepszego dla twojego leszka w dniu jego imienin
anniv041.gif
Od nas rowniez :tak::tak::tak:

Ja juz zakupki zrobiłam,zupka dla dziewczynek sie gotuje:tak:
M gdzies wybył,a dziewczynki juz leza w łozeczkach:-)Dominika dzisiaj odbieram o 15;15 bo maja jakis wystaep dla dzieci nowoprzyjetych do przedzkola i Ich rodzicow:-)

Pogoda sie spierniczyła bo jak bylismy na dworze to caly czas padalo:no:A ja mam dwie suszarki prania do wystawienia na balkony

reklama
wiki co kupiłaś na jarmarku no chwal się szybciutko na co trwonisz ciężko zarobione pieniądze:-D:-D
ale ja bym coś roztrwoniła a tu kurcze podszewka:rofl2:

Boze dziewczyny dopiero teraz od wczoraj zalaczyli nam internet juz chodzilam normalnie cala w nerwach... :sorry:
a tak poza tym to witam Was :zawstydzona/y:
teraz nie dam rady odpisac bo zaraz pewnie maly wstanie i trzeba bedzie dac mu papu :-) ale jak zje to zobacze czy nadrobie :tak:;-)

reklama
dziewczyny kopnijcie mnie na zapęd żebym coś w końcu dzisiaj zrobiła :-D:-D:-D
ja na prawde nie wiem jakim cudem od wczoraj taki sajgon się zrobił i jak na to patrzę to jeszcze bardziej mi się nie chce ruszyć :rofl2:

Do góry