reklama
A jak tam Kropeczka ? Już po operacji?
Hanka pracuje w tym hotelu?
O Kropeczce nic nie wiemy, ale na pewno wszystko dobrze:-)
A Hanka dzielnie pracuje, całymi dniami jej nie ma, a wydzwaniają do niej nawet po godzinach pracy, normalnie niezastąpiona jest:-)
A Hanka dzielnie pracuje, całymi dniami jej nie ma, a wydzwaniają do niej nawet po godzinach pracy, normalnie niezastąpiona jest:-)
Domelka
Fanka BB :)
Kropeczka miała wczoraj operacje ale nie ma dostepu do świata i nie daje znać.
Hanka się zapracowywuje w tym hotelu,bo pokazała, że dużo umie i teraz ciągnie 2 etaty (przez chwilę), przez co żdko nas odwiedza.
Zaniepokojona obroniła prace.
Nektarynka miała urodziny.
A fasolki wszystkie zdrowe i rosną:-)
Hanka się zapracowywuje w tym hotelu,bo pokazała, że dużo umie i teraz ciągnie 2 etaty (przez chwilę), przez co żdko nas odwiedza.
Loree
O Kropeczce nic nie wiemy, ale na pewno wszystko dobrze:-)
A tak panikowała ta nasza Hanka! A już bez niej rady nie dają!
Loree
Kropeczka miała wczoraj operacje ale nie ma dostepu do świata i nie daje znać.
Zaniepokojona gratulacje!
Nektarynko sto lat i fasolki Ci życzę! Dobrze,że fasolki zdrowo rosną tylko coś ich mało! Oj muszę dołączyć się do starań ;-)
HankaM
No wpadłam na sekund 30 bo zaraz meda przylezie.
moja siostra to głab i nie zajarzy wiec wale to - bede głąba do poprawki uczyć. Ale się wnerwiłam jak można stwierdzić że się nie kuma i **** z tym nie będę się uczyć. Jak ja czegoś nie mogę zakumać to mnie szlak trafia i siedze do upadłego aż za kumam.
Bosze aż się podnieciłam za bardzo.
moja siostra to głab i nie zajarzy wiec wale to - bede głąba do poprawki uczyć. Ale się wnerwiłam jak można stwierdzić że się nie kuma i **** z tym nie będę się uczyć. Jak ja czegoś nie mogę zakumać to mnie szlak trafia i siedze do upadłego aż za kumam.
Bosze aż się podnieciłam za bardzo.
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
hejka ja tylko na chwilke, padam ze zmeczenia

praca to jedna wielka porazka az mi sie pisac nie chce, babka mi powiedzial ze zanim zostane musze przez miesiac pracowac normalnie na probe jakos sprzedawca bo nie moze przeciez odrazu mi powierzyc interesow firmy hahah myslalam ze tam padne i mowie ze chce minimum 1800 na reke a ona czy ja mysle ze mi w koszalinie ktos tyle da!!
ja jej ze zarabialam ponad 2300 wiec wiem jakie sa realia na kierownikow ... i czy moge na 3 godzinki przyjsc na probe pfffff jakas jebnieta !a wogole to na jedna godzine umowila okolo 20 osob!!!!!
no szok
ucieklam gdzie pieprz rosnie!
u promotora byla kolejka i czekalam ponad 3 godziny zey sie dostac do niego!!! poczym stwierdzil ze praca jak na pedagogiczna obroniona dobrze ale na socjologiczna musze zmienic wstep z przypisem jakiegos socjologia!!

tak sie uparl sluchajcie ze jak mowie mu ze ja w zadnej ksiazce znalezc nie moglam to on powiedzial ze mi w domu u siebie poszuka i jutro da

poprostu wyczerpal nie ten dziec
jedyny plusik, sliczne mam wloski odzywione i zafarbowane
no to tyle.. mialo byc krotko a co tam..
dziewczyny nie ogarne co zescie tyle naskrobaly, rzucilam okiem jednym i nie mam sily sie odniesc do nikogo... buziolki

praca to jedna wielka porazka az mi sie pisac nie chce, babka mi powiedzial ze zanim zostane musze przez miesiac pracowac normalnie na probe jakos sprzedawca bo nie moze przeciez odrazu mi powierzyc interesow firmy hahah myslalam ze tam padne i mowie ze chce minimum 1800 na reke a ona czy ja mysle ze mi w koszalinie ktos tyle da!!

u promotora byla kolejka i czekalam ponad 3 godziny zey sie dostac do niego!!! poczym stwierdzil ze praca jak na pedagogiczna obroniona dobrze ale na socjologiczna musze zmienic wstep z przypisem jakiegos socjologia!!

poprostu wyczerpal nie ten dziec

jedyny plusik, sliczne mam wloski odzywione i zafarbowane

no to tyle.. mialo byc krotko a co tam..
dziewczyny nie ogarne co zescie tyle naskrobaly, rzucilam okiem jednym i nie mam sily sie odniesc do nikogo... buziolki
reklama
Podziel się: