Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

, więc wolę sobie narazie odpuścić. Za to na spacerze, w domu, czy innych spokojniejszych miejscach puszczam wolno, nie asekuruję, rzadko jej się zdarzy upaść, a jeśli już to raczej wie jak lecieć żeby się krzywda nie stała. 
, a co ja niby robię. Sama mi mówiła że kilka dni temu była z synkiem szwagierki (4 latkiem) na rowerach, jemu coś odbiło, bo się obraził i wleciał by pod samochód. No i tam 2 osoby starsze miały go na oku, a dzieciak by mógł z tego nie wyjść cało.
, zagotowałam się.

, ja to sobie nie wyobrażam...staram się myśleć szybciej niż Amelia na coś wpadnie dlatego wydaje mi się dom przystosowany jest do dziecka całkowicie...Twoja teściowa to chyba ta z kobiet, które dzieci mieć nie powinny, współczuję. Sama często mam wizje, że coś się dzieje, moja wyobraźnia ma daleki i głeboki zasięg, więc wyobrażam sobie Twoje przerażenie, widząc Hanie z nożem w ręku 
Na szczęście jeszcze nie ganiam za dzieckiem z łyżeczką i nie daję tego, co zwymiotowało (widziałam to w jednym odcinku, nie wiem, czy w polskiej edycji
).Córcia wrzuciłam mi dziś korektor pod oczy do sedesu no i nie miałam innego wyjśc jak powiedziec mu papa i spóścić wodę![]()

, wyobraziłam to sobie i mało się nie posikałam ze śmiechu