widzsz malinka,dziecko sie wkurzyło,co Ty tyle czasu robisz???ileż można na obiad czekaćjulia stwierdziła że jest zdegustowana tak długim czekaniem na obiad strzeliła focha i poszła do siebie myślę co ona tak cicho wchodzę a ona śpi![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widzsz malinka,dziecko sie wkurzyło,co Ty tyle czasu robisz???ileż można na obiad czekaćjulia stwierdziła że jest zdegustowana tak długim czekaniem na obiad strzeliła focha i poszła do siebie myślę co ona tak cicho wchodzę a ona śpi![]()
Moje na szczescie jeszcze spiaskończyłam pisac posta a moje dziecko już nie śpi![]()
Zdegustowanajulia stwierdziła że jest zdegustowana tak długim czekaniem na obiad strzeliła focha i poszła do siebie myślę co ona tak cicho wchodzę a ona śpi![]()
AGNES
No to teraz zapraszam do Poznania na prasowanko:-);-)
ANABUBKA
No to powaliłas mnie cenami tych ksiazek
Ja jak dobrze pamietam to za wszystki cwiczenia (cztery czesci)plus ksiazka do angielskiego placiłam niecałe 100zł we wrzesniu
ale Ty kupowlas dla 5 latka do przedszkola ksiazki to wez spora poprawkena zeroke.
a za kasiazke od angileskiego do 1 kalsy jeszcze cos kolo 50zł dlama,zeszyt lektur 20 i do religii 20,czyli prawie 300zł
a tearz juz dalam na angielksi 54zł do 2klasy,10zł do religii i czekamna kiermasz podrecznikow normalnychal w tamtym roku jakos 250 kzostzowaly