reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Oliwka ledo oczy otworzyła i już każe mi bańki mydlane puszczać.normalnie zwariuje,nie da mi odetchnąć,od 3 dni tylko bańki puszczam :-D:-D:-D:-D:-D:-D juz mam dość tych baniek :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

AGNES
No to teraz zapraszam do Poznania na prasowanko:-);-)

ANABUBKA
No to powaliłas mnie cenami tych ksiazek:szok::szok::szok:
Ja jak dobrze pamietam to za wszystki cwiczenia (cztery czesci)plus ksiazka do angielskiego placiłam niecałe 100zł we wrzesniu

ale Ty kupowlas dla 5 latka do przedszkola ksiazki to wez spora poprawkena zeroke.
a za kasiazke od angileskiego do 1 kalsy jeszcze cos kolo 50zł dlama,zeszyt lektur 20 i do religii 20,czyli prawie 300zł:szok::szok::szok:

a tearz juz dalam na angielksi 54zł do 2klasy,10zł do religii i czekamna kiermasz podrecznikow normalnychal w tamtym roku jakos 250 kzostzowaly

dobra nadrobila to sobie ide,bo musze wstawiac ziemniaki,zetrzec bulke bo nimam:rofl2:
i smazyc kotlety itd itd bo zaraz pan i wladca bedzie w domu a mala tez wstanie glodna:-D:rofl2:

dzis piatek wiec moj moze dzis okupowac wieczorem kmpa.
wiec jak mnie nie bedzie to mnie nie szukajcie
na pewno jutro sie odezwe:-)

miłego kobiety.

Hej Dziewczynki, ja już się trochę ogarnęłam obiadek za nami, dzieciaczki już spały, to pomyślałam pójdę z nimi na dwór:tak: Małe się pobawią , a ja popielę warzywka....Wyszłam z nimi na 30 min bo deszcz zaczął lać i z powrotem musieliśmy wrócić do domciu...:-( Mam już dość tego siedzenia.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Kiedy się wreszcie pogoda poprawi?????:angry::angry::angry:

reklama
ale Ty kupowlas dla 5 latka do przedszkola ksiazki to wez spora poprawkena zeroke.
a za kasiazke od angileskiego do 1 kalsy jeszcze cos kolo 50zł dlama,zeszyt lektur 20 i do religii 20,czyli prawie 300zł:szok::szok::szok:

a tearz juz dalam na angielksi 54zł do 2klasy,10zł do religii i czekamna kiermasz podrecznikow normalnychal w tamtym roku jakos 250 kzostzowaly
:szok::szok::szok:A mi drugie tyle dojdzie jeszcze za przedszkole,bo Dominik jest zapisany do zerowki w przedszkolu:szok:

Do góry