reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

kochanie nie zapominaj,ze jestes w trzeciej fazie cyklu i tempka juz skacze do gory a podbrzusze moze bolec na (pesymistyczna werja) @ (optymistyczna) na dzidzie. Trzymalo mnie z jakis tydzien. Siuski zlote jak slonce :eek:
też o tym pomyślałam ale czy mierzona pod pacha też sie tak liczy??
mnie po tym antybiotyku nie piecze już
zobaczę co z tego wyjdzie pewnie @ tyko mam zagadkę kiedy

reklama
ponowne wyniki robimy w sirpien/wrzesien, zobaczymy co bedzie, moja lekarka na konsultacji powiedziala, ze nie mamy sie zalamywac po jednych badaniach, a szwagierka rozmawiala z mezem swojej kolezanki (gin. ktory kiedys pracowal w klinice) ze zawsze mozna znalesc choc jednego J.Bonda :-)

No i to są bardzo dobre wieści!

Witajcie dziewczyny. Czy któras z was miała do czynienia z lekiem o nazwie PREGNYL (ZASZCZYKI)?

Ja nie, ale dużo dziewczyn tutaj zna ten lek. Napisz o co ci chodzi a na pewno któraś z dziewczyn ci odpowie. Ja wiem tylko tyle,że teraz nigdzie tego leku nie mozna kupić.

Lolitka dziekuje kochana, nie wiem czy to moje urojenia lub nadmierna wiara ale jakos mysle ze bedzie dobrze, z jednej strony boje sie rozczarowania ale z drugiej nie chce sie poddawac.
Wiesz kochana,że wiara czyni cuda? Pozytywne myslenie to połowa sukcesu. Głowa do góry! Bardzo mądrze gadasz:tak::tak::tak:

ja sie bardzo zdziwilam w poprzednim cyklu, bo bylam przekonana,ze @ sie spozni przez tego WIELKIEGO stresa z wynikami a tu booom jak "w morde strzelil" 29dc tak jak wyliczone pojawila sie.

reklama
Konkretnie chodzi mi o Pregnyl 5000j. Lekarz przepisał to dla mojego męża. Lek ma pobudzić organizm do zwiekszenia produkcji testosteronu. Przed przepisaniem skierował jego na badania. Okazało sie ze testosteronu jest mniej niż byc powinnno

Do góry