olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Dobry Wieczor
:-)moj M wlasnie siedzi na internecie i szuka vitaminek na poprawienie zolnierzykow, bardzo mnie to cieszy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobry Wieczor
:-)moj M wlasnie siedzi na internecie i szuka vitaminek na poprawienie zolnierzykow, bardzo mnie to cieszy.
Śliczne wyglądasz! Bardzo zgrabnie! Ciąża ci służy!
Dziękuje aż się zarumieniłamślicznie wygladasz Beatko
Super. Mój brał salfazin, l-karnitynę i selen nam pomogło ;-);-);-);-):-)moj M wlasnie siedzi na internecie i szuka vitaminek na poprawienie zolnierzykow, bardzo mnie to cieszy.
KochanaDobry Wieczor
Podczytuje już was jakis czas ale jakoś nie miałam odwagi do Was napisać, tworzycie tutaj fajną paczkę.
Czy mogę do Was dołączyć?![]()
Kochana
No w koncu jak wam te wyniki wyszly.....? Co tam bedziecie poprawiac dokladnie ?
powiem tak nie jest źle ale no niestety brzuszek też swoje robi jak ja byłam na ślubie u mojej siostry i duży brzuszek miałam to dziękowałam mojemu M że namówił mnie na baletki
1.wysokie obcasy obciązają kręgosłup a do tego nie komfortowo dla dzidzi
2.za długo nie pochodzisz a do tego zapomnij o tańcach bo w pewnym momencie moga nawet spuchnąć nogi bądz stopy
3.a chyba lepiej sobie spędzić miło wesele bez problemów co;-)
Co do kościólka jak najbardziej ale już na tańce to lepiej przebraćwiem co mówie bo sama tego doświadczyłam a siedzieć cały czas za stolikiem chyba nie zafajnie co;-)ale buciki śliczne sama bym kupiła sobie
:-)
:-)Jak dla mnie fioletowe są ładniejsze![]()
Witam. Mam na imię Ela i mam juz synka, ale ataramy się teraz z męzem ( od 5 cykli) o drugą dzidzię. pierwsza ciąza była zagrożona i prawie cała przeleżana( dodatkowo duphaston , zastrzyki z kaprogestu i nospa) i niunio urodził sie w 35 tc. Ten cykl zaczęłam z duphastonem i zobaczymy co będzie.
Podczytuje już was jakis czas ale jakoś nie miałam odwagi do Was napisać, tworzycie tutaj fajną paczkę.
Czy mogę do Was dołączyć?
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym i trzymam kciuki za kolejne dzidzie.![]()
~zdecydowanie fioletowe
to samo radze.. ja na wesele do znajomej poszlam w pelnych butkach bo troszku chlodno bylo a na sale mialam sandalki na niewysokim obcasie.. i w sumie dobrze zrobilam bo na poprawinach takze moglam sie bawic a kiedys poszlam na wysokim obcasie to na poprawinach musialam adidasy ubrac.![]()
Hehe same głosy na fioletowe.FIOLETOWE!!
hej hej:-)
ja wlasniew rocilam z uczelni wkuzrylam sie jak nie wiemokazalo sie ze termin oddawania pracy nam przedluzyli na za tydzien , a ja sie meczylam do nocy zeby zdązyc
poprostu masakra........
glowa mnie boli i wogole.... jutro kolejne zaliczenia` , mam zamiar isc w moich slicznych spzilkach wysokich, umre w nich przez caly dzien ale co tam
olica sliczna sukienusia i tez jestem za fioletowymi butkai![]()
dziewczyny załapałam mega doła , jest beznadziejnie , poczytałam troche w necie róznych historii , moja beta za malo przyrasta, innym z prawidłowym rozwojem przyrasta w ciagu 2 dni z 20 tys na 4o tys, doczytałam tez ze jak jesy martwy plod to hcg moze przejakis czas utrzymywac sie na tym samym poziomie lub lekko przyrastac, w kazdym razie taki powolny rozwoj bety oznacza jakies poronienia czy martwe ciaze
juz nie mam sil, przed chwila poklocilam sie z mezem juz nie wytrzymuje tego napiecia