reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Elfa bardzo mocno trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze. Sciskam mocno.
Kinguś bardzo ładnie wyglądasz:-)
Loree nie obraziłas mnie tym stwierdzeniem o teściowej, czasem to mi juz słów brakuje jak ona coś gada, np to straszne ze nie moze zjesc czekolady i takie tam głupoty. ona nie rozumie ze to dla jego zdrowia. ale cóż......:eek:

źle sie czuję kobitki idę się położyć dobranoc

Olesia powiedz mi czy przy tym zapaleniu pęcherza bolało cie podbrzusze?? i miałaś goraczkę??

Kochana

No w koncu jak wam te wyniki wyszly.....? Co tam bedziecie poprawiac dokladnie ?

ponowne wyniki robimy w sirpien/wrzesien, zobaczymy co bedzie, moja lekarka na konsultacji powiedziala, ze nie mamy sie zalamywac po jednych badaniach, a szwagierka rozmawiala z mezem swojej kolezanki (gin. ktory kiedys pracowal w klinice) ze zawsze mozna znalesc choc jednego J.Bonda :-)

powiem tak nie jest źle ale no niestety brzuszek też swoje robi jak ja byłam na ślubie u mojej siostry i duży brzuszek miałam to dziękowałam mojemu M że namówił mnie na baletki:tak:
1.wysokie obcasy obciązają kręgosłup a do tego nie komfortowo dla dzidzi
2.za długo nie pochodzisz a do tego zapomnij o tańcach bo w pewnym momencie moga nawet spuchnąć nogi bądz stopy
3.a chyba lepiej sobie spędzić miło wesele bez problemów co;-)
Co do kościólka jak najbardziej ale już na tańce to lepiej przebrać :tak:wiem co mówie bo sama tego doświadczyłam a siedzieć cały czas za stolikiem chyba nie zafajnie co;-)ale buciki śliczne sama bym kupiła sobie:tak::-)

Tak jak mówisz-wezmę też płaskie.

Jak dla mnie fioletowe są ładniejsze:tak:
:-)

Witam. Mam na imię Ela i mam juz synka, ale ataramy się teraz z męzem ( od 5 cykli) o drugą dzidzię. pierwsza ciąza była zagrożona i prawie cała przeleżana( dodatkowo duphaston , zastrzyki z kaprogestu i nospa) i niunio urodził sie w 35 tc. Ten cykl zaczęłam z duphastonem i zobaczymy co będzie.:sorry:
Podczytuje już was jakis czas ale jakoś nie miałam odwagi do Was napisać, tworzycie tutaj fajną paczkę.
Czy mogę do Was dołączyć?:zawstydzona/y:
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym i trzymam kciuki za kolejne dzidzie.:tak:

Witaj witamy w naszym gronie.
Rozsypuję z ciężarówki fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zdecydowanie fioletowe:)

to samo radze.. ja na wesele do znajomej poszlam w pelnych butkach bo troszku chlodno bylo a na sale mialam sandalki na niewysokim obcasie.. i w sumie dobrze zrobilam bo na poprawinach takze moglam sie bawic a kiedys poszlam na wysokim obcasie to na poprawinach musialam adidasy ubrac. :(
~

Racja-trzeba się zabezpieczyć niż potem siedzieć przy stole i przeklinać :-)

Hehe same głosy na fioletowe.

hej hej:-)
ja wlasniew rocilam z uczelni wkuzrylam sie jak nie wiem:wściekła/y::wściekła/y: okazalo sie ze termin oddawania pracy nam przedluzyli na za tydzien , a ja sie meczylam do nocy zeby zdązyc:wściekła/y::wściekła/y::angry::crazy:poprostu masakra........
glowa mnie boli i wogole.... jutro kolejne zaliczenia` , mam zamiar isc w moich slicznych spzilkach wysokich, umre w nich przez caly dzien ale co tam:-D

olica sliczna sukienusia i tez jestem za fioletowymi butkai:tak:

Dzięki.
Przynajmniej masz z głowy-spróbuj się tym pocieszyć. :-)

dziewczyny załapałam mega doła , jest beznadziejnie , poczytałam troche w necie róznych historii , moja beta za malo przyrasta, innym z prawidłowym rozwojem przyrasta w ciagu 2 dni z 20 tys na 4o tys, doczytałam tez ze jak jesy martwy plod to hcg moze przejakis czas utrzymywac sie na tym samym poziomie lub lekko przyrastac, w kazdym razie taki powolny rozwoj bety oznacza jakies poronienia czy martwe ciaze

juz nie mam sil, przed chwila poklocilam sie z mezem juz nie wytrzymuje tego napiecia

Elfka proszę już nie czytaj o tym, bo się tylko nakręcasz, a i tak będzie co ma być, a co to się okaże jak pójdziesz do lekarza.
Ja nadal trzymam kciuki.

reklama
Do góry