reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

No i widzę, że sie juz nasze dziewczynki odezwały:-p
oczywiscie witamy i bez przesady lolitko - jedna flasia fyyssstarczy...ja juz nie pije przeciez;-);-):-D:-D:-D
Gosiu - no tak - jak Ty juz nie pijesz to mniej wystarczy;-) hahaha
albo nie - będzie więcej dla nas:-D:-D:-D
Witaj! Ja tez jestem z tych "nowszych", ale czuję się tu jak "w domu" :-D Akurat wpasowałaś się w piątkową imprezę, jak przewiduję ;-)

Życzę owocnych staranek :-D

No i Asiq zrobiła nam super reklamę;-)
ale też to prawda - szybko się tu zadomowić mozna

reklama
Dobra - ja uciekam - ale będę Was podczytywać jeszcze:-)

Szafirku - zostawiłam Ci wcześniej pytanie o piaskowanie ząbków?

Kaprycha - jak egzamin!!!

A co myslicie o tym zestawieniu ????
Buty są ze skóry ekologicznej (niestety)

Tylko , które bardziej pasują?
Mnie się wydaje, że te fioletowe bo wprowadzaja więcej "życia" w kreację, która nie jest niewiadomo jak szałowa-raczej klasyczna.

Ale proszę wypowiedzcie się jakie jest wasze zdanie (przypominam to strój na wesele mojego brata) :-)
FIOLETOWE!!:tak::-D

Kochane ładny film na polsacie:tak::-D

Dziekuję za przyjęcie:tak:bardzo mi miło:tak:

wpisowe to wpisowe:-pdla Was wszystko:happy:
no to laska poszalalas.. w sam raz na piatkową imprezke jak co tydzien.. leje sie wódka ile wlezie:)

a propo właśnie siedzę przy desperadosie.. a w kuchni sie ciacho robi.. znów robię Beatkę.. tylko tym razem mój M zmodernizował blaszkę.. wiec w pelnej formie robię i czuje ze faktycznie jak byk ciacho będzie ważyć około 10 kg.. może zważę ..

no to laska poszalalas.. w sam raz na piatkową imprezke jak co tydzien.. leje sie wódka ile wlezie:)

a propo właśnie siedzę przy desperadosie.. a w kuchni sie ciacho robi.. znów robię Beatkę.. tylko tym razem mój M zmodernizował blaszkę.. wiec w pelnej formie robię i czuje ze faktycznie jak byk ciacho będzie ważyć około 10 kg.. może zważę ..

co to za ciasto Beatka?:sorry:
Imprezka... jak ja dawno nie byłam na imprezce:eek:

hej hej:-)
ja wlasniew rocilam z uczelni wkuzrylam sie jak nie wiem:wściekła/y::wściekła/y: okazalo sie ze termin oddawania pracy nam przedluzyli na za tydzien , a ja sie meczylam do nocy zeby zdązyc:wściekła/y::wściekła/y::angry::crazy:poprostu masakra........
glowa mnie boli i wogole.... jutro kolejne zaliczenia` , mam zamiar isc w moich slicznych spzilkach wysokich, umre w nich przez caly dzien ale co tam:-D
bombelek witaj ;-)
olica sliczna sukienusia i tez jestem za fioletowymi butkai:tak:
elfik trzymam kciuki za to zebys nastepnym razem zobaczyla sliczne serduszko:tak:
kingus :**

i reszta :***:-D

reklama
BOMBELEK to tak jak ja moja ostatnia impreza to roczek mojego synka bo miałam w restauracji wyprawione to i zabawa była no i że moje rodzice na noc zostali to go przypilnowali a ja z M i z paroma jescze osobami na dyskoteke:-)ach no i to na tyle tak to w domciu nawet sylwester w domciu sami bo znajomi to tez mieli swoje plany no a synka nie dawałam nikomu bo i tez w sumie nie miałam komu tak więc siedze sobie w domku i posiedze :-Dale to nic :-p

Do góry