reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Witajcie Kochane!!:tak:
Tak się zastanawiam czy zacząc już robic dziś testy owu? I czy teraz go mogę zrobic czy na czczo? Przepraszam, że nie odpiszę każdej z Was ale bardzo dużo stron mam do nadrobienia więc nie dam rady..:-(
Trzymam kciukasy za te, które na dniach testują, przytulam te którym nie wyszło..
Nareszcie weekend!!:-D

reklama
no wlasnie... a czemu ona do nas juz nie pisze??
napisała mi że dużo sie u niej dzieje ale ze nas podczytuje
Tak się zastanawiam czy zacząc już robic dziś testy owu? I czy teraz go mogę zrobic czy na czczo? Przepraszam, że nie odpiszę każdej z Was ale bardzo dużo stron mam do nadrobienia więc nie dam rady..:-(
Trzymam kciukasy za te, które na dniach testują, przytulam te którym nie wyszło..
testy owulacyjne robisz najlepiej po południu nie na czczo tylko żebyś przed zrobieniem przez 3 godziny nic nie piła

Witam się popołudniowo. Coś tu dzisiaj cicho, więc nie miałam za dużo do nadrabiania po pracy.

Wczorajszy zły nastrój minął. Dzisiaj już bardziej optymistycznie. Zastanawiałam się wczoraj długo cóż począć i pojechałam dzisiaj do tego gina, który widział na usg pęcherzyki. Chciałam poznać jego opinię, a na dzisiaj byłam i tak zapisana do kontroli. Hmm... i wiecie co mi powiedział? Ano, że ciąży nie było, że beta za niska, że jeśli doszłoby do poronienia, to byłaby wyższa. Dziewczyny mi tu już pisały, że miały wyższą a ciąży nie stwierdzono. No, ale człowiek uczy się całe życie. I właśnie ja się nauczyłam. Następnym razem, gdy będę podejrzewać ciążę od razu biegnę na betę, bo w tym momencie nie mam żadnego odniesienia do tego, co było przed krwawieniem.
Of course pochwalił za szpital, że rozsądnie. I na koniec zapytał: "A kto Pani podsunął pomysł zbadania krwi po tym krwawieniu? Bo bardzo dobrze Pani zrobiła". Już mu chciałam w twarz centralnie zapodać, że to Wy kochane moje Dziewczynki, że to od Was wiem więcej niż od lekarzy, ale się powstrzymałam.
Zalecił zaczekać miesiąc, choć nie wiem dlaczego i próbować dalej.
Postanowiłam, że już nie będę tego analizować. I tak pewnie nie dowiem się, jak było rzeczywiście, czy to miesiączka, czy poronienie. Dowiem się teraz jakie badania należy zrobić przed zajściem w ciążę i po prostu się przebadam. Nie zaszkodzi, a lepiej na zimne dmuchać.

Lolitko - od nauki:tak:
w niedzielę mam egzamin zaliczeniowy na podyplomówce:tak:
To trzymam kciuki :-) Na pewno zdasz bez problemu :-D

Niby przyrost bety jest wazniejszy od jesgo wyspkosci, znalażłam w necie taka informację :
W prawidłowej ciąży poziom HCG wzrasta przynajmniej o 66 % w ciągu 48 godzin i o 114 % w ciągu 72 godzin. Im ciąża starsza tym wzrost stężenia HCG wolniejszy i w przedziale 1200 mIU/ml-6000 mIU/ml poziom HCG podwaja się średnio w czasie 96 godzin (4 dni), a dla stężeń przekraczających 6000 mIU/ml ten czas może być jeszcze dłuższy.
Będzie dobrze Kochana. Nie zamartwiaj się, choć wiem, że to nie jest proste.

Gosia, trzymam też kciuki najmocniej jak umiem za Twoją fasolinkę.

Dziewczyny muszę Wam ten filmik pokazać.
Przed chwilą autentycznie poryczałam się ze śmiechu.

Też bym chciała takiego agenta/agentkę :-)
http://www.youtube.com/watch?v=PnUtN13lLnA
Rzeczywiście agent niesamowity :-) Król parkietu rośnie :-D

kochana testy owu najlepiej robic miedzy 17 a 20.00 nie pic za wiele przed testem na jakies 2h.. poza tym jestes dopiero w 7dc.. ja bym od 10 zaczelamm albo i nawet od 12.. ale rob jak uwazasz..

Olica.. dzieciak niezły..

A co myslicie o tym zestawieniu ????
Buty są ze skóry ekologicznej (niestety)

Tylko , które bardziej pasują?
Mnie się wydaje, że te fioletowe bo wprowadzaja więcej "życia" w kreację, która nie jest niewiadomo jak szałowa-raczej klasyczna.

Ale proszę wypowiedzcie się jakie jest wasze zdanie (przypominam to strój na wesele mojego brata) :-)

Załączniki

• 30.jpg
    30.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 35
  • 45.jpg
    45.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
to u mnie bylo 711 w 4 tyg i 4dniu to nie za malo?? lekarz mowil ze to duzo... a wogole top byl ok 20 d po owu

Gosia - betę masz dobrą, za 5 dni będziesz miała taką jak u mnie wtedy:tak: - przecież na początku to beta rośnie o 100% co 24 godziny
Nie ma się co martwić

reklama
Do góry