lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Andzia
Czas na przerwe od czego ? Bo ja troche nie w temacie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Andzia
jakby nie patrzec to łapiesz sie w normach!!! no i jest przyrost! ja bym teraz poleciala jak najszybiej do lekarza zeby wrazie co dał cos na podtrzymanie!!!!!Dziewczyny a co myslicie o tym :
dwa dni temu mialam bete hcg - 20800 a dzis mam 22200, wzrosła w ciągu duch dni o 7 % , jak myslicie jest nadzieja?
Moja koleżanka tez robi podyplomowe i z tego co ona mi opowiada to mysle,że ten egzamin to pikuś kochanaCześć Zajączku - czy sie nauczyłam to się okaże w niedzielę - teraz to juz tylko coś tam podczytuję![]()
Moja koleżanka tez robi podyplomowe i z tego co ona mi opowiada to mysle,że ten egzamin to pikuś kochana
Przezyłas maturę ,studia itd,itp to i z tym Ci pójdzie łatwiutko