passingby
Fanka BB :)
wszystkie sa tak jak trzeba powtykane
tylko teraz jak poruszałam u monitora kablem to sie naprawiło
Obawiam się że taniej będzie kupić nowy monitor niż naprawiać ten
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wszystkie sa tak jak trzeba powtykane
tylko teraz jak poruszałam u monitora kablem to sie naprawiło
masz to samo co ja w z moim domowym monitorkiemuruchamianie ponownie nie pomogło
nie wiem co to może być to do ciebie go podrzuce jak coś
a to może mi sie spalic ten monitor czy tak będzie chodzil??
ciekawe na jak długoMoże być że wyjście z grafiki może być obluzowane. ALe jak się naprawiło to ok...
jak przestanie działać to trudno kupię lepszy tylko nie wiem za co bo mam taką dziurę w budżecie domowym żeObawiam się że taniej będzie kupić nowy monitor niż naprawiać tenMonitory można tanio kupić np na allegro
- na razie możesz sobie używać tego - bo to nie grozi wybuchem
ewentualnie przestanie działać
![]()
Dzięki BernardkoWitam sie piątkowo
ale sobie dzis pospałam bo aż do 11:-)
:-)
będę trzymac kciuki za powodzenie na egzaminie [/B][/FONT]
Andzia S - Ty się tyle Słońce nie ucz, bo i tak już jesteś naumiana, ale kciuki za ciebie będę trzymała
Loree - mój ginekolog - którego zmieniłam w listopadzie tak więc na razie byłam u niego 2 razy - powiedział, że jak nie zajdę to mam się pokazać po wakacjach wiec czas mam do sierpnia - potem to chyba raczej on ma co do mnie jakiś plan - poczekam do sierpniaAndzia ja teraz raz byłam u Jastrzębskiego. Sam gabinet robi wrażenie, usg 3d i 4d. W poczekalni klima. 100 zł za wizyte z takim usg to nie dużo chyba?
Moja koleżanka z Będzina rodziła w Tychach. Sprawdzała wcześniej podróż. Szpital jest przy trasie- jedzie się bardzo szybko. Nawet z Będzina. Spokojnie zdążysz!!!
Trzymam kciuki za egzamin, ale na pewno już wszystko doskonale umiesz!
Kanka - dbaj o Was - na pewno wszystko będzie dobrzeelfa - zatkało mnie wczoraj ... jest nadzieja, spróbuj nie wpadać w panikę, opanować nerwy, nie mamy wpływu na to wszystko, u mnie serduszko jest, ale gin mi powiedział, że czekamy do 12 tygodnia - do tej pory wady genetyczne się ujawniają i jeżeli coś jest nie tak to organizm sam się "oczyszcza" to strasznie okrutne, ale takie są prawa przyrody, zostaje tylko kwas foliowy brać i mieć nadzieję, że będzie dobrze - brałaś kwas 3 miesiące przed?
ja 3mam kciuki, żeby beta była wyższa,
sama drżę cały czas, podczytuję Was nieustająco, ale zaczęłam się potwornie bać, że coś złego się wydarzy i nawet już nie mam siły nic tu pisać, nie mam siły się nawet cieszyć bo się boję, że to za wcześnie
nie mogę zrozumieć czemu tyle niedobrego nam się przytrafia, z ostatnich zafasolkowanych to same wiecie - Patrysia i ja krwawienia i plamienia czyli zagrożona ciąża, elfa - czekamy na dobre wiadomości...
qrka jakoś wszystko ostatnio jest do bani
Passingby - dobrze, że z dzidzią wszystko ok - a charakterek widać już maWitam kochane
Melduję że wszystko u nas dobrze. Maluszek rośnie zdrowo, ja odżywiam się niezdrowoi niedługo przeprowadzamy się do Gdańska (z Poznania). Przed nami spore logistyczne przedsięwzięcie
ale mam nadzieję że sobie poradzimy
.
Buziaki.
He,he dobre to z tym wolnym
i tak zrobiłam siedze se przed kompem i popijam kawke,młoda się bawi,ryba na obiad się rozmraża SAMAa poodkurzam i pomyje podłogi jutro
;-)a co..
Super - daje to dużą nadzieję - przynajmniej mio jaa!! wlasnie sie dowiedzialam ze ta znajoma co wam pisalam ze 6 razy poroniła( w tym 2 razy urodzila martwe dziecko)... dzis rano urodzila sliczna zdrową dziewczynkębohe jak sie ciesze, wkoncu!
![]()
Witaj Eve:-)masz to samo co ja w z moim domowym monitorkiemtez mi sie na fioletowy robi i jak rusze kablami to juz dobrze dziala :-)
aaaaa.... jak mi sie spac chce!![]()
Dziewczyny a co myslicie o tym :
dwa dni temu mialam bete hcg - 20800 a dzis mam 22200, wzrosła w ciągu duch dni o 7 % , jak myslicie jest nadzieja?
Czas na KITKAT![]()
Nauczyłaś się ????