reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

wszystkie sa tak jak trzeba powtykane
tylko teraz jak poruszałam u monitora kablem to sie naprawiło

Obawiam się że taniej będzie kupić nowy monitor niż naprawiać ten :( Monitory można tanio kupić np na allegro :) - na razie możesz sobie używać tego - bo to nie grozi wybuchem :) ewentualnie przestanie działać :)

reklama
Może być że wyjście z grafiki może być obluzowane. ALe jak się naprawiło to ok...
ciekawe na jak długo

Obawiam się że taniej będzie kupić nowy monitor niż naprawiać ten :( Monitory można tanio kupić np na allegro :) - na razie możesz sobie używać tego - bo to nie grozi wybuchem :) ewentualnie przestanie działać :)
jak przestanie działać to trudno kupię lepszy tylko nie wiem za co bo mam taką dziurę w budżecie domowym że :szok:

dzięki dziewczynki za podpowiedzi co to moze być a Wy to jakieś informatyczki czy jak bo ja się nic na tym nie znam??

Dziewczyny a co myslicie o tym :

dwa dni temu mialam bete hcg - 20800 a dzis mam 22200, wzrosła w ciągu duch dni o 7 % , jak myslicie jest nadzieja?

NIE INFORMATYCZKA ALE PRACUJĘ W FIRMIE KOMPUTEROWEJ::-)
więc chciał nie chciał mam styczność z informatykami:-)
mam fajnych kolegów, jak chcesz to podrzuć to sprawdzą ci:-)
A co do monitorka...myślę że to raczej kwestia grafiki...A w najlepszym przypadku kabla:)

czas na przerwę;-)
Witam sie piątkowo
ale sobie dzis pospałam bo aż do 11 :tak::-):-D:-)

będę trzymac kciuki za powodzenie na egzaminie [/B][/FONT]
Dzięki Bernardko:tak:

Andzia S - Ty się tyle Słońce nie ucz, bo i tak już jesteś naumiana, ale kciuki za ciebie będę trzymała

Dziękuję bardzo! A tak właściwie to dzis już tylko podczytuję co nieco:tak:
Andzia ja teraz raz byłam u Jastrzębskiego. Sam gabinet robi wrażenie, usg 3d i 4d. W poczekalni klima. 100 zł za wizyte z takim usg to nie dużo chyba?
Moja koleżanka z Będzina rodziła w Tychach. Sprawdzała wcześniej podróż. Szpital jest przy trasie- jedzie się bardzo szybko. Nawet z Będzina. Spokojnie zdążysz!!!:-D:-D:-D
Trzymam kciuki za egzamin, ale na pewno już wszystko doskonale umiesz!
Loree - mój ginekolog - którego zmieniłam w listopadzie tak więc na razie byłam u niego 2 razy - powiedział, że jak nie zajdę to mam się pokazać po wakacjach wiec czas mam do sierpnia - potem to chyba raczej on ma co do mnie jakiś plan - poczekam do sierpnia:tak:

Marzenko - powodzenia w szkole:tak:
Ja też mam taki burdel w chałupie, że szok :zawstydzona/y::szok:- za sprzątanie zabieram się w poniedziałek:tak:

elfa - zatkało mnie wczoraj ... jest nadzieja, spróbuj nie wpadać w panikę, opanować nerwy, nie mamy wpływu na to wszystko, u mnie serduszko jest, ale gin mi powiedział, że czekamy do 12 tygodnia - do tej pory wady genetyczne się ujawniają i jeżeli coś jest nie tak to organizm sam się "oczyszcza" to strasznie okrutne, ale takie są prawa przyrody, zostaje tylko kwas foliowy brać i mieć nadzieję, że będzie dobrze - brałaś kwas 3 miesiące przed?
ja 3mam kciuki, żeby beta była wyższa,
sama drżę cały czas, podczytuję Was nieustająco, ale zaczęłam się potwornie bać, że coś złego się wydarzy i nawet już nie mam siły nic tu pisać, nie mam siły się nawet cieszyć bo się boję, że to za wcześnie
nie mogę zrozumieć czemu tyle niedobrego nam się przytrafia, z ostatnich zafasolkowanych to same wiecie - Patrysia i ja krwawienia i plamienia czyli zagrożona ciąża, elfa - czekamy na dobre wiadomości...
qrka jakoś wszystko ostatnio jest do bani
Kanka - dbaj o Was - na pewno wszystko będzie dobrze:tak:
Witam kochane :)
Melduję że wszystko u nas dobrze. Maluszek rośnie zdrowo, ja odżywiam się niezdrowo ;) i niedługo przeprowadzamy się do Gdańska (z Poznania). Przed nami spore logistyczne przedsięwzięcie :) ale mam nadzieję że sobie poradzimy :).
Buziaki.
Passingby - dobrze, że z dzidzią wszystko ok - a charakterek widać już ma :tak:
A co do pzreprowadzki - nigdy nie byłam ani w Poznaniu ani w Gdańsku - to wyszło tak znienacka, czy planowaliście wcześniej:sorry:
chociaż tak do Ciebie to mi bardziej pasuje znienacka;-)
He,he dobre to z tym wolnym :-D
i tak zrobiłam siedze se przed kompem i popijam kawke,młoda się bawi,ryba na obiad się rozmraża SAMA :rofl2: a poodkurzam i pomyje podłogi jutro :tak:;-)
a co..
:szok::szok::szok: a ja muszę się uczyć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zazdroszczę;-)
o jaa!! wlasnie sie dowiedzialam ze ta znajoma co wam pisalam ze 6 razy poroniła( w tym 2 razy urodzila martwe dziecko)... dzis rano urodzila sliczna zdrową dziewczynkę:-D:-D:-D bohe jak sie ciesze, wkoncu!:-D
Super - daje to dużą nadzieję - przynajmniej mi:tak:
masz to samo co ja w z moim domowym monitorkiem :sorry: tez mi sie na fioletowy robi i jak rusze kablami to juz dobrze dziala :-)
aaaaa.... jak mi sie spac chce! :confused2:
Witaj Eve:-)
Co Was dziś na lenistwo wzięło - nie spać!!!!

reklama
Do góry