Betka85
Fanka BB :)
Witam sie piątkowo
ale sobie dzis pospałam bo aż do 11
:-)

i nie myśl tak że komuś przykrośc sprawisz że tu do nas piszesz i pokazujesz nam swój wspaniały brzuszek ja nie mam nic przeciwko i cieszę się ze z nami jestes
-(
będę trzymac kciuki za powodzenie na egzaminie
ale sobie dzis pospałam bo aż do 11

Dzeni jak mi przykro ile ty przeszłaś dobrze że się jednak nie poddajesz bo wytrwałość w dązeniu do upragnionego naprawde popłaca i doczekasz sie maluszka pod serduszkiemno wlasnie....niby powinnismy im wierzyc a co jeden to madrzejszy......mało tego 28 sierpnia bylam u lekarza z brazowymi plamieniami....i widzialam dwa brzdace z bijacymi serduszkami a w nocy 30 na 31 trafilam do szpitala i lekarz powiedzial ze to jakis 4-5 tydzien bo tam nic nie ma ,ze sa puste pecherzyki i polozyl mnie na sali i kazal czekac do wtorku...a ranodopiero pogadalam z innym lekarzem i on sie za mnie wział...usg i na jego oczach jeden pecherzyk wplynał do drugiego i bylo juz po wszystkim......masakra...ale wkoncu trafilam na dobrego lekarza ktory chyba wie co robic
nie latałam tylko po nocach łaziłam po dworze w samym szlafroku bo mi spać nie dawali sąsiady i to chyba dlategoZ gołym dupskiem gdzieś latałaś![]()

Powiedz mi kochana czy ty miałaś gorączkę przy tym zapaleniu i czy bolało cię podbrzusze??Zaniepokojona wiem co to znaczy zapalenie pecherza, nic fajnego ale Furagin dobra rzecz pomoze![]()
dziękuję Szafirku kuruję się cały czas i mam nadzieję ze fasolka już niedługo mnie odnajdziekuruj sie,bo fasolka chce do mamy ;-)
..

Olica mi te globulki pomogły bo już mnie nie swędzi ani nie piecze.Czasami, a nawet często też myślę tymi kategoriami co Ty, że kogos może denerwować, że tu dalej siedzę, wklejam fotki, zdaję relacje z USG, ale z drugiej strony przypuszczam, że każda z nas jak zajdzie w ciążę nie będzie chciała tego wątku opuszczać definitywnie.
A mi nie pomógł ani Lactovaginal, ani Pimafucin.
Do lekarza idę za 2 tygodnie i będę żądać jakiegoś wymazu czy czegoś, bo się wścieknę albo rozdrapię szczotką do butelek
Swędzi mnie na dole niemiłosiernie.
Na poprzednim badaniu gin stwierdził, że niezabardzo po wydzielinie widac żebym miała jakąś infekcję, ale skoro uważałam, że mam to dał mi ten Pimafucin.
Męczę się z tymi dolegliwościami już z miesiąc... no ileż można ? !

i nie myśl tak że komuś przykrośc sprawisz że tu do nas piszesz i pokazujesz nam swój wspaniały brzuszek ja nie mam nic przeciwko i cieszę się ze z nami jestes

jaka smutna historia co ta dziewczyna musi przeżywać :-DZIEŃ DOBRY:-)
U mnie w sumie nie aż tak dobry bo dowiedziałam się o smutnej wiadomości :-(moja szwagierka była o tydzien do przodu z ciążą i sobie wczoraj gadałysmy przed jej wizyta u gina co się śmiałyśmy o ciąży opowiadałyśmy i że fajnie z brzuszkami będziemy bo podobnoż kuzyn mojego M ma ślub we wrześniu no i wiecie co pojechała do ginekologa i okazało się że ma martwy płud:-(
Dokładnie nie wiem - między 9 a 12 powinno być już po egzaminie - ja jestem w 4 grupie i nie wiem jak to będzie przebiegać czy od początku po numerach czy wyrywkowo grupy
będę trzymac kciuki za powodzenie na egzaminie