reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
mi to nie przeszkadza ze do nas piszesz mimo ze nie jesteś już staraczka a nawet dobrze że jesteś bo masz juz doswiadczenie i mozesz nam doradzić i dlatego moje pytanie do Ciebie czy miałaś w pierwszej ciaży zapalenie pęcherza albo cos podobnego albo czy nie słyszałaś jaki to ma wpływ na dziecko??

niestety nie pomoge bo nie miałam nigdy zapalenia pęcherza a jedynie infekcje tylko taka że śluz mi żółty leciał i zaczeło swędzieć ale sama nie wim skąd się taka bierze a leczono mnie czopkami i tabletkami i po tygodniu było dobrze:tak:kobitki jak jest jakieś zachorowanie itp.w ciąży to nie musimy się tak bać bo są różne leki na różne dolegliwości które nie zagrażają płodu:tak:czy przeziębienia czy infekcje typu zapalenia itpd.:tak:

Witam.
Dopiero teraz udało mi się dorwać do komputera ;-)nadrobiłam 20 stron ;-)

czesc wpadlam sie przywitac i powiedziec tylko,ze u mnie bez zmian zakonczylam clo
buziole dla Was wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witaj Romeczko :-)

Z tata wszystko ok, wczoraj byl juz na 3 dawce chemi i jeszcze ma chyba 3 przed soba...
Bardzo się cieszę :tak:

czesc dziewczyny
wiecie co , przechodze koszmar
Trzymaj się, wiem że jest Ci ciężko. Mam nadzieje, że serduszko zabije.

ja wróciłam od lekarza i dostałam furalgine i keflex na to zapalenie pęcherza bo niestety bez antybiotyku sie nie obejdzie :no::no::no:
Szybkiego powrotu do zdrówka :tak:

hej!
jestem:-)))) ale mam dola i wszystko do dupy.
Oj moje biedactwo. Mam nadzieje, że jakoś sobie poradzisz.
I nawet nie myśl żeby znikać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Odebrałam wyniki, nic poważnego. Jakaś zwykła bakteria do wyleczenia antybiotykiem. .
No to dobrze.

Przepraszam, że tak smęcę, ale w kiepskiej formie jestem dzisiaj i musiałam się wyżalić...
Trzymaj się. Ja raz miałam ciążę biochemiczną, beta wyszła dodatnia ale szybko spadła:-(
Na pewno wkrótce się uda.

Byłam dziś u fryzjera, chciałam pochwalić się nową fryzurką ale jakaś kwadratowa twarz mi na zdjęciu wyszła i nie wstawię :no::no:

Wstawiłam ale mi się nie podoba jutro mam nadzieje, że lepiej wyjdę i wtedy wstawię na stałe ;-);-)

Ja lubię jak z włosami nie trzeba za dużo walczyć.
Kończę bo M mnie wygania

Ostatnia edycja:
Kinguś bardzo fajna fryzurka:-) Przypuszczam, że łatwo się ją układa, a to jest ważne, bo inaczej rano trzeba by wstawać masakrycznie wcześnie...:-)

Witam się znowu tylko na chwilkę:tak:

Kropeczko - musisz być dzielna - z tego co zrozumiałam to pred Tobą na pewno jeszcze jedna operacja a może i dwie - tylko jak to się ma w czasie - uda Ci się to zrobić w tym roku???:-:)-:)-(

Elfa - nie wiem co napisać:no: ściskam Cię mocno - może zrób tak jak mówia dziewczynki - idź jutro na betkę a potem do lekarza:-(

Asiq - przykro mi bardzo - jakaś czarna seria się posypała:no:
Mnie też nikt bety nie robił jak serduszko nie biło - ale to był już 11 tydzień:-(

Lolitko - już jesteś po wizycie:tak::tak::tak:
może sierpień się uda jednak - to juz za dwa miesiace:-)

Martynka - Ty to nam tu zwariujesz z tymi jajnikami - nie daj się stresom:wściekła/y:
masz myśleć pozytywnie - udało się:tak::tak::tak:
a nie jakieś IVF wymyślasz:no:

To chyba tak jak z truskawkami - świeże zawsze lepsze, ale mrożone też da się zjeść:-)
:szok::szok::szok::-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Kinguś - zdjęcia niestety nie zdążyłam zobaczyć ale nadrobię jutro - ściskam gorąco:tak:

Loree - niestety nie znam dra Jastrzębskiego - chodziłam zawsze do lekarzy w Dąbrowie - ale poczytałam trochę na necie i raczej ma dobre opinie - tylko rodzi się w Tychach:tak:

Pozdrawiam gorąco pozostałe dziewczynki - wszystkie staraczki i zafasolkowane:tak:

a i jeszcze jedno - na nk Aneta S to ja:tak:

dobrej nocy:-)

reklama
Hej babeczki. Ja to dziś motorek ma w tyłku. Rano w pracy do 15. Potem szybkie zakupki. Następnie pichcenie obiadku i pomagałam teściowej w pieleniu ogródka a teraz jeszcze zachciało mi się galaretki z truskawkami i musiałam sobie ją zrobić. Właśnie galaretka mi tężeje. Acha zrobiła jeszcze dzisiaj koktajl truskawkowy. I powiem Wam że jeszcze mam dużo siły więc mogę Was nią obdzielić:biggrin2:

Do góry