reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Właśnie dzwoniłam się pytać jak tam to dziecko i powiedział, że po 10 min wyszły 2 babki i wzięły to dziecko... szkoda słów...

reklama
Nikitka ja nie pomoge niestety.

Najlepsze jest to, że co chwile pada a ona je tak zostawiła... Mój M tam stał i pilnował go.... On się bardziej przejął tym maluszkiem niż jego matka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
teraz doczytałam Domelko o tej historii z dzieckiem. Co za matka z tej kobiety jak mozna zostawic dziecko na ulicy i isć spokojnie na zakupy :szok::szok::szok::szok:

ja wróciłam od lekarza i dostałam furalgine i keflex na to zapalenie pęcherza bo niestety bez antybiotyku sie nie obejdzie :no::no::no:

Nikitka ja nie pomoge niestety.

Najlepsze jest to, że co chwile pada a ona je tak zostawiła... Mój M tam stał i pilnował go.... On się bardziej przejął tym maluszkiem niż jego matka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak dla mnie porażka!! Jak można byc takim niedorozwojem...Zwłaszcza że były obie to któraś mogła zostać z dzieckiem:angry:
DObrze że Twój M. normalne ma odruchy:-):-):-)

ja wróciłam od lekarza i dostałam furalgine i keflex na to zapalenie pęcherza bo niestety bez antybiotyku sie nie obejdzie :no::no::no:
uuuuu... a mówiłaś że możesz być w ciazy?? Mam nadzieję że sa bezpieczne...i że ci oczywiście szybko przejdzie:-) Pij dużo zielonej herbatki, mnie na prawdę pomogło to. Więcej się sika, i pomaga (mimo ze sikanie boli). Mnie dopadło na studiach jak się uczyła do egzaminów. Katastrofa...a jak mnie trzesło przy tym to masakra,....

ale wiecie co najbardziej przerazajace jest to ze te kobiety byly kompletnie bez wyobrazni .... malo chodzi swirow po ulicach!!?!?!?!??!?!?! jakby dziecko zniknelo to by sie dopiero jej mozg wlaczyl!!?!?!?!!? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

uuuuu... a mówiłaś że możesz być w ciazy?? Mam nadzieję że sa bezpieczne...i że ci oczywiście szybko przejdzie:-) Pij dużo zielonej herbatki, mnie na prawdę pomogło to. Więcej się sika, i pomaga (mimo ze sikanie boli). Mnie dopadło na studiach jak się uczyła do egzaminów. Katastrofa...a jak mnie trzesło przy tym to masakra,....

Oj kochana... a mówiłaś, że możesz być w ciąży?
tak dziewczynko powiedziałam że moze być takie prawdopodobieństwo a ten antybiotyk jest bezpieczny i furagina ze też ale wiadomo to chemia i zadowolona nie jestem ale cóż bardzo spuchnięty mam ten pęcherz i nie da sie inaczej
zrobiłam sobie zapas soku z żurawiny i bede duuuuużo pić
dziękuję dziewczynki za troskę ja to zawsze taka pechowa jestem nigdy nie moze być za dłudo dobrze i jakies chorubsko musi się przyplątać do mnie już mam tego dosć ale jak nie mam wyjścia to co mam zrobić jak mnie to boli bardzo

hej!
jestem:-)))) ale mam dola i wszystko do dupy.
nie moge siedziec tu dlugo bo noga bardzo boli i puchnie, a jak na zlosc nie mam tu w domu laptopa:wściekła/y:
wiec na szybko:
nie przeczytalam co napisalyscier, ale pewnie pamietalyscie o mnie wiec z gory bardzo dziekuje! moze nadrobie jak bardziej sie z noga ulozy-za kilka dni...to poczytam na spokojnie. Poki co bardzo wam dziekuje wszystkim i dodatkowo -dziekuje Ci kochany Zajaczku za nk!

Ja nie mam dobrych wiesci, jestem zalamana dziewczyny.
Zrobili mi artroskppie, ale mam za powazne zmiany by w taki sposob je wyleczyc. Mam niefortunnie umiejscowiona martwice chrzastki na srodku pod rzepka, ma 1 cm i chyba rosnie-bo boli. Lekarze nie wiedza skad sie takie cos bierze i jak skutecznie to leczyc. Moge probowac wszystkiego niekonwencjonalnego a jak nie pomoze to zdecydowac sie na rekonstrukcje kolana, polegajaca na tym, ze rozcinaja noge wzdluz kolana, wyjmuja rzepke i odwracaja, potem wycinaja marty kawalek, obcinaja i wyrownyuja i wszepiaja tam kolagenowe cialka i jakies elementy sztuczne, po czym zamykaja, szyja i w gips na min. 6 tygodni. Druga opcja to wszepienie w miejsce martwe moih komorek zdrowej chrzastki, ale to wiaze sie z 2 operacjami, bo najpierw musi byc artroskopia by pobrac chrzastke, namnozyc w laboratorium i po miesiacu operacja klasyczna-z tym ze zamiast kolagenu wszczepiaja moje komorki...Nie daja jednak gwarancji ze to sie powiedzie, a noga bedzie juz do bani na zawsze....
Wiec super!
W dodatku szpital nie uznal mojego ubezpieczenia i karty europejskiej i musialam placic za operacje i pobyt.
teraz jestem w domu, mam bardzo spuchniete kolano, nie moge chodzic jeszcze i zginac, wiec uzylam kul i sie tu przywloklam na chwilke...ale musze zmykac bo bardzo boli...musze lezec.
mam szwy, biore zastrzyki w brzuch...ogolnie-niepocieszona jestem, ale coz...
chyba znikne na jakis czas z bb bo jak na razie to zadna ze mnie staraczka i nic nie zanosi sie ze przez najblizsze pol roku nia zostane...
Buziaki, dam znac jutro, musze sie polozyc:-)

I znów wpadam na chwilkę. Między praniem a zakupami, bo akurat dziecko spi. Ja ciągle tylko wpadam i wpadam. Oby w końcu dosłownie:tak::tak::tak:
Loree, trzymam kciuki oczywiście za staranka:-)
No ,mówie ci..że mnie tak wczoraj naszło i to właśnie jak autem jechałam na aerobik:-D:-D Bo mi się przypomniały własnie nasze rozmowy o wadze:-D I tak sobie myslę...kurcze Loree to powinna już wrócić. I jadą c autem pisałam przypomnienie:-D
Ja tez nie lubię leżeć na słońcu, ale za to M. lubi baaardzo... W Tunezji było ok, ale dzięki bogu że tydzień bo nie zniosłabym drugiego tygodnia leżenia plackiem:baffled::baffled:

:-):-):-) No tak- ja miałam duży zapał ale efektów nie ma,bo nie ćwiczyłam. Ograniczyłam jedzenie ale to za mało. Pogoda spacerom nie sprzyja. Dobrze,że chociaż kg schudłam na urlopie.

Ja nie lubię leżeć, wolę zwiedzać. Teraz jak juz wiem,ze moja córcia też woli zwiedzać, to już jestem mądrzejsza i na pewno inaczej zaplanuję kolejny urlop. Powiem wam,że niektórzy ludzie są bezmyślni. Leciała z nami w samolocie kobieta z niemowlakiem. Dziecko krzyczało w samolocie strasznie. I tak się zastanawiałam co ona z nim robiła przez ten tydzień? Leżała przy basenie w tych upałach? Jeszcze inni ludzie zostawili przy na plaży dziecko zaraz przy wodzie a oni siedzieli dalej. Dziecko może miało rok- jeszcze się potykało bo nie umiało dobrze chodzić. Niektórzy myślą tylko o swojej d...

czesc dziewczyny

wiecie co , przechodze koszmar
byłam we wtorek na drugim usg i usłyszałam słowa, serce nie bije, przykro mi, trzeba usunac martwy zarodek..

Ja tylko mogę podpisać się pod tym, co inne dziewczyny tu napisały. Musisz wierzyć,że będzie dobrze. Ja wierzę i trzymam kciuki. Daj znać po becie.

Loree odbieraj te wyniki i daj nam znac jakie sa...
Jak ja bym teraz gdzies polezala na sloneczku - u nas jest tak zimno, ze fix...zazdroszcze ci tego urlopiku...
Odebrałam wyniki, nic poważnego. Jakaś zwykła bakteria do wyleczenia antybiotykiem. Tak naprawdę to ja już nic nie czuję po tych tabletkach , które dostałam na wyjazd. Może już śladu nie ma po chorobie. Oby! Ale powiem wam szczerze,że to pierwszy lekarz, który kazał mi zrobić wymaz przy takim zwykłym zapaleniu . Zazwyczaj ( często chorowałam przed 1 ciążą) lekarze przepisywali jakiś lek przeciwzapalny i tyle. Po 2-3 miesiącach choroba wracała. A ten najpierw kazał zrobić wymaz żeby wiedzieć jakie zastosować leki. Miło,że się chłopina przejął.

Andzia
znasz Jastrzębskiego? Pytałam,ale nie wiem czy odpisałaś, bo wyjechałam. To z Będzina lekarz.

reklama
Kropeczko kochana jesteś nareszcie jak tonie uznali twojego ubezpieczenia co za głupota!!!!
nie wiem co powiedzieć na prawde nie wiem. To znaczy ze ta operacja ci kolanka nie naprawiła i dopiero teraz wiesz co tam na prawde jest nie tak??
ściskam cię mocno kochana i zobaczysz w końcu wszystko ci sie ułoży i nie znikaj z BB

Do góry