martyna222
udało się ! :)
no to już krok w przód... a kiedy biopsja M.?Wizyta byla juz. Zaczynam pierwsze badania od 1dc...czyli od 29 czerwca.....
Nie wiem jak dlugo wsio zejdzie - moze wrzesien
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to już krok w przód... a kiedy biopsja M.?Wizyta byla juz. Zaczynam pierwsze badania od 1dc...czyli od 29 czerwca.....
Nie wiem jak dlugo wsio zejdzie - moze wrzesien
płacz kochana mi to zawsze pomaga i zobaczysz że w końcu sie doczekasz jak każda z nasCześć Dziewczynki.
Boszzz normalnie łzy mi zakapią klawiaturę.
po tych lekach mnie przynajmniej nie piecze terazZrób mimo wszystko badanie moczu.
Jeśli odczyn bedzie zasadowy to musisz sie "zakwasić".
Pij ten sok i herbate z zurawin,herbate z cytryna i witamine C.
Rób tez sobie nasiadówki nawet z samej ciepłej wody jak nie masz rumianku w domu-nalej goracej wody do miski i se nad nia przykucnij tak zeby ta para ogrzewała ci to co trzebaCiepło sie ubirzeż i właź pod kołdrę-wygrzej sobie dupsko
A o leki nie bój zaby jeśli sa bezpieczne dla kobiet w ciazy to bedzie dobrze
mi to nie przeszkadza ze do nas piszesz mimo ze nie jesteś już staraczka a nawet dobrze że jesteś bo masz juz doswiadczenie i mozesz nam doradzić i dlatego moje pytanie do Ciebie czy miałaś w pierwszej ciaży zapalenie pęcherza albo cos podobnego albo czy nie słyszałaś jaki to ma wpływ na dziecko??WITAM:-)
zastanawiam się czy powinnam z wami tu pisać bo jestem w ciąży a wy takie smutki macie badz trudnosci z zajściem że aż mi dziwnie że mi się udało i za pierwszym razem co chyba będe do was zaglądać tak duuuuzo później aż może będzie dużo zafasolkowanych bo nie wiem czy wogóle pisać czy wam nie jest dziwnie pisać o kłopaotach a zafasolkowana odpowiada sama nie wiem:-(bardzo się ciesze że moja dzidzia zdrowo rośnie ale dziwnie mi wam tu o tym pisać
![]()
świeżynki lepsze rozumiem?Nie wiem kiedy biopsja
Nie mielismy dyskusji z lekarzem czy swiezynki czy mroziaki. Jak chce swiezynke wiec mam nadzieje ze w dniu mojej punkcji no ale zobaczymy
na razie testy przed nami
będę wiedziała na przyszłość ... bo nie wiadomo czy też nie będzie trzeba IVF?!Ano
Zamrozenie i rozmrozenie powoduja oslabienie nasienia. Badania wykazuja ze jest wieksze prawdopodobienstwo niz z mroziakow. Choc mroziaki warto miec na przyszlosc.
W końcu mam troszkę czasu na BB na spokojnie...
Mężuś śpi a ja właśnie wróciłam z zakupków..Jutro idziemy na ślub i wesele mojej przyjaciółki jeszcze od czasów licealnych. Kupowałam torbę i papier ozdobny by zapakować prezent..I kartkę na życzenia
Udało mi się kupić te ozdoby w jej ulubionych kolorach: czerwona torba ( matowa ) i błyszczący srebrny papier ( bez żadnych wzorków )A kartka jest z misiami
))
Moja sukienka gotowa w szafie wisi i mężusia garnitur teżWieczorem długa kąpiel w pianie i siądę zrobić sobie akrylki i bede juz piekna
))
świeżynki lepsze rozumiem?
To chyba tak jak z truskawkami - świeże zawsze lepsze, ale mrożone też da się zjeść:-)