reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Nie wiem kiedy biopsja
Nie mielismy dyskusji z lekarzem czy swiezynki czy mroziaki. Jak chce swiezynke wiec mam nadzieje ze w dniu mojej punkcji no ale zobaczymy

na razie testy przed nami

Cześć Dziewczynki.
Boszzz normalnie łzy mi zakapią klawiaturę.
płacz kochana mi to zawsze pomaga i zobaczysz że w końcu sie doczekasz jak każda z nas :tak::tak: przytulam cię mocnoooooo:tak:

Zrób mimo wszystko badanie moczu.
Jeśli odczyn bedzie zasadowy to musisz sie "zakwasić".
Pij ten sok i herbate z zurawin,herbate z cytryna i witamine C.
Rób tez sobie nasiadówki nawet z samej ciepłej wody jak nie masz rumianku w domu-nalej goracej wody do miski i se nad nia przykucnij tak zeby ta para ogrzewała ci to co trzeba :happy: Ciepło sie ubirzeż i właź pod kołdrę-wygrzej sobie dupsko :tak:

A o leki nie bój zaby jeśli sa bezpieczne dla kobiet w ciazy to bedzie dobrze
po tych lekach mnie przynajmniej nie piecze teraz
mam nadzieje ze leki ewentualnej ciaży nie zaszkodzą lekarze chyba wiedzą co robią
leże cały czas opatulona i piję dużo wody z sokiem żurawinowym
WITAM:-)
zastanawiam się czy powinnam z wami tu pisać bo jestem w ciąży a wy takie smutki macie badz trudnosci z zajściem że aż mi dziwnie że mi się udało i za pierwszym razem co chyba będe do was zaglądać tak duuuuzo później aż może będzie dużo zafasolkowanych bo nie wiem czy wogóle pisać czy wam nie jest dziwnie pisać o kłopaotach a zafasolkowana odpowiada sama nie wiem:sorry::-(bardzo się ciesze że moja dzidzia zdrowo rośnie ale dziwnie mi wam tu o tym pisać:zawstydzona/y:
mi to nie przeszkadza ze do nas piszesz mimo ze nie jesteś już staraczka a nawet dobrze że jesteś bo masz juz doswiadczenie i mozesz nam doradzić i dlatego moje pytanie do Ciebie czy miałaś w pierwszej ciaży zapalenie pęcherza albo cos podobnego albo czy nie słyszałaś jaki to ma wpływ na dziecko??

Ano
Zamrozenie i rozmrozenie powoduja oslabienie nasienia. Badania wykazuja ze jest wieksze prawdopodobienstwo niz z mroziakow. Choc mroziaki warto miec na przyszlosc.

Ano
Zamrozenie i rozmrozenie powoduja oslabienie nasienia. Badania wykazuja ze jest wieksze prawdopodobienstwo niz z mroziakow. Choc mroziaki warto miec na przyszlosc.
będę wiedziała na przyszłość ... bo nie wiadomo czy też nie będzie trzeba IVF?!
Ale dobrze że już niedługo zaczniesz przygotowania, a w wakacje szybciej czas zleci!

W końcu mam troszkę czasu na BB na spokojnie...
Mężuś śpi a ja właśnie wróciłam z zakupków..Jutro idziemy na ślub i wesele mojej przyjaciółki jeszcze od czasów licealnych. Kupowałam torbę i papier ozdobny by zapakować prezent..I kartkę na życzenia :)
Udało mi się kupić te ozdoby w jej ulubionych kolorach: czerwona torba ( matowa ) i błyszczący srebrny papier ( bez żadnych wzorków ) :) A kartka jest z misiami :)))
Moja sukienka gotowa w szafie wisi i mężusia garnitur też :) Wieczorem długa kąpiel w pianie i siądę zrobić sobie akrylki i bede juz piekna :)))
To pięknie, że wszytko tak ładnie udało Ci się załatwić i zaplanować:-D ja za tydzien w piątek też idę na weselicho:-D
świeżynki lepsze rozumiem?
To chyba tak jak z truskawkami - świeże zawsze lepsze, ale mrożone też da się zjeść:-)

reklama
Do góry