reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

tak przeładować a żebym ja to wiedziała co to znaczy ja taki informatyk jak z koziej du*y trąbka :rofl2:
napisz mi jak to sie robi
Po prostu uruchom ponownie:)
Miałas tak wcześniej??
Moż też być tez spierdaczony przewód monitorowy od komputera..
najlepiej jakby s miała możliwość sprawdzenia pod innym monitorem:)
Albo do mnie do pracy go najlepiej podrzuć:-D

reklama
Po prostu uruchom ponownie:)
Miałas tak wcześniej??
Moż też być tez spierdaczony przewód monitorowy od komputera..
najlepiej jakby s miała możliwość sprawdzenia pod innym monitorem:)
Albo do mnie do pracy go najlepiej podrzuć:-D
uruchamianie ponownie nie pomogło
nie wiem co to może być to do ciebie go podrzuce jak coś:rofl2:
a to może mi sie spalic ten monitor czy tak będzie chodzil??

nie sądzę żeby od tego się spalił:) ale jak możesz od kogoś pożyczyć monitor to najszybciej sprawdzisz. Jak będzie dobrze na innym tzn. że masz popsuty mon. Jka to samo, to albo kabel albo grafika:)

o a teraz samo sie naprawiło ale to pewnie na chwilę
ja mam taki stary ten sprzęt że i tak dobrze ze chodzi jeszcze

uruchamianie ponownie nie pomogło
nie wiem co to może być to do ciebie go podrzuce jak coś:rofl2:
a to może mi sie spalic ten monitor czy tak będzie chodzil??
Ekhm :) a czy możesz sprawdzić s tyłu czy wszystkie kabelki są wetknięte mocno?
Bo tak się dzieje w monitorach na kabelek jak kabelek jest "niedopchany", a jesli wszystko dobrze a kolory nadal zle to niestety czeka cie wymiana monitora :(

Ekhm :) a czy możesz sprawdzić s tyłu czy wszystkie kabelki są wetknięte mocno?
Bo tak się dzieje w monitorach na kabelek jak kabelek jest "niedopchany", a jesli wszystko dobrze a kolory nadal zle to niestety czeka cie wymiana monitora :(
wszystkie sa tak jak trzeba powtykane
tylko teraz jak poruszałam u monitora kablem to sie naprawiło

Witam kochane :)

Melduję że wszystko u nas dobrze. Maluszek rośnie zdrowo, ja odżywiam się niezdrowo ;) i niedługo przeprowadzamy się do Gdańska (z Poznania). Przed nami spore logistyczne przedsięwzięcie :) ale mam nadzieję że sobie poradzimy :).

Buziaki.

wow juz tak daleko:-)wiesz co ja mieszkam w Żukowie koło trójmiasta i polecam bo jest ładnie:tak:

o jaa!! wlasnie sie dowiedzialam ze ta znajoma co wam pisalam ze 6 razy poroniła( w tym 2 razy urodzila martwe dziecko)... dzis rano urodzila sliczna zdrową dziewczynkę:-D:-D:-D bohe jak sie ciesze, wkoncu!:-D

ooo suuuuuuuuuper tylko się cieszyć:-DBozia jest z nia i dała jej wieeeeeeeelkie szczęście:-)

Może uda mi się wrzucić fotkę tych domków.Nigdy nic nie wrzucałam.:zawstydzona/y:

ślicznie tam jest :-)

reklama
Do góry