reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

He,he dobre to z tym wolnym :-D
i tak zrobiłam siedze se przed kompem i popijam kawke,młoda się bawi,ryba na obiad się rozmraża SAMA :rofl2: a poodkurzam i pomyje podłogi jutro :tak:;-)
a co..

reklama
czesc laseczki;-)
wiem ze zaniedbalam sie ostatnio z BB, ale siedzialam do nocy pisalam ta prace ale skonczylam!!zrobilam wszystkie poprawki i jutro jak mi nie powie promotor ze mam drukowac to go chyba udusze:tak::-D
*
Witaj Marzenko
napewno promotor każe drukować pracę bo tyle pracy w nia włożylaś ze nie może być inaczej :tak::-)
He,he dobre to z tym wolnym :-D
i tak zrobiłam siedze se przed kompem i popijam kawke,młoda się bawi,ryba na obiad się rozmraża SAMA :rofl2: a poodkurzam i pomyje podłogi jutro :tak:;-)
a co..
ja też zasiadłam teraz drugi raz do Bb bo przypomniałam sobie ze nie zapłaciłam rachunków i pędem na pocztę pojechałam a teraz kawusia a w domu rozgardiasz na całego :rofl2::rofl2:

dziewczynki cos mi sie z komputerem zrobiło bo zamiast normalnych kolorów to mam jakieś takie zielone wszystko i fioletowe to bo na BB jest różowe to ja mam fioletowe nie wiecie co to moze być ??

o jaa!! wlasnie sie dowiedzialam ze ta znajoma co wam pisalam ze 6 razy poroniła( w tym 2 razy urodzila martwe dziecko)... dzis rano urodzila sliczna zdrową dziewczynkę:-D:-D:-D bohe jak sie ciesze, wkoncu!:-D

Fajny ten Wasz hotel :-)

Nie przesadzaj, że zaraz ktoś by się śmiał-poprostu by się gapili :-)
Zresztą tam w Alanya co chwilę ktoś siedział bez góry od stroju (przkrój wiekowy 18-60) :-).

Hotel faktycznie był fajny- niska zabudowa, tylko 2 pietra. Kilka takich domków stało. Nie żaden moloch. I strasznie czyściutko. Minus ( dla niektórych) że w tym hotelu jest tylko all inclusive. Wrzuciłam wam link do pierwszej lepszej strony. Jak ktoś chce tam jechać to mozna poszukać w google- jest masę wiadomości o tym hotelu.

Widziałam mnóstwo kobiet opalających się na golasa. I najwięcej było takich koło 50 lat i z dużą nadwagą:szok::szok::szok:
A jak juz miałay na sobie kostium to ze stringami:szok::szok::szok:
Nawet nie wiedziałam,że są takie wielki stringi!!!

Super ten hotel!
Ja to bym mogła leżec całymi dniami na słonku więc do takiego hotelu chetnie:tak: ale sama bo małż nienawidzi lezenia na słońcu

Ja tez nie lubię. Na szczęście mój M też nie lubi i teraz juz wiemy,że córcia tez nie. Kochamy wielkie miasta i knajpy:-D

Witam kochane :)

Melduję że wszystko u nas dobrze. Maluszek rośnie zdrowo, ja odżywiam się niezdrowo ;) i niedługo przeprowadzamy się do Gdańska (z Poznania). Przed nami spore logistyczne przedsięwzięcie :) ale mam nadzieję że sobie poradzimy :).

Buziaki.

Super,że dzidzia zdrowa!
Uwielbiam Poznań. A Gdańsk chyba jeszcze bardziej. Nie umiem powiedzieć gdzie jest ładniej! Mam super wspomnienia z tymi miastami.

o jaa!! wlasnie sie dowiedzialam ze ta znajoma co wam pisalam ze 6 razy poroniła( w tym 2 razy urodzila martwe dziecko)... dzis rano urodzila sliczna zdrową dziewczynkę:-D:-D:-D bohe jak sie ciesze, wkoncu!:-D
:-):-):-):-) jakie super wiadomości
takie wiadomości utwierdzaja mnie w przekonaniu że i mi sie uda skoro po takich przejsciach w końcu Bóg wynagradza dzieckiem to jednak wszystko sie zdarzyć może

Naprawde zadna z was nie wie co z tym moim komputerem się podziało???

Witaj :)
Nie! Wyobraźcie sobie że za KAŻDYM razem jak mam robione USG małe odwraca się tyłkiem :), tak samo było przedwczoraj - pomachało nam, pokazało że ssie kciuka, niemal się uśmiechnęło i tadam! duką do monitora. Może 22 czerwca co więcej bezie widać, albo 15 lipca na połówkowym... Uparciuszek z tego malucha - skorpion jak nic :). A ja nie mam żadnych przeczuć - raz jest na chłopaczka, raz na dziewczynke :)
Ale słodko:-):-) Aż CI zazdroszczę:-):-)
dziewczynki cos mi sie z komputerem zrobiło bo zamiast normalnych kolorów to mam jakieś takie zielone wszystko i fioletowe to bo na BB jest różowe to ja mam fioletowe nie wiecie co to moze być ??
monitor Ci się spierdaczył, albo grafika...spróbuj go może przeładować;-)
Ale super wieści!! Aż miło poczytać:)

Może uda mi się wrzucić fotkę tych domków.Nigdy nic nie wrzucałam.:zawstydzona/y:
Lore pięknie tam
normalnie zazdroszcze tego wyjazdu :tak::-)
monitor Ci się spierdaczył, albo grafika...spróbuj go może przeładować;-)
)
tak przeładować a żebym ja to wiedziała co to znaczy ja taki informatyk jak z koziej du*y trąbka :rofl2:
napisz mi jak to sie robi

reklama
Do góry