reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

czesc laseczki;-)
wiem ze zaniedbalam sie ostatnio z BB, ale siedzialam do nocy pisalam ta prace ale skonczylam!!zrobilam wszystkie poprawki i jutro jak mi nie powie promotor ze mam drukowac to go chyba udusze:tak::-D
mieszkanie mam zapuszczone, nic nie robilam tylko tluklam ta prace...ale mam nadzieje ze sie uda..
w kazdym razie nie nadrobilam wszystkich zaleglosci... nie dam rady, musze jeszcze projekt poprawic na inne zajecia i wogole dzis i jutro mam ostatni zjazd i same zaliczenia wiec same rozumiecie...
jeszcze wczoraj musialam filmik na youtuba robic w biegu dla siostry meza z okazji urodzic.. eh sie nameczylam ale efekt chyba sie podobal:tak:

ale buziaczki dla wszystkich babek :*****:-D:-D

dziewczyny jeszcze 4 godziny i poznam wynik bety... tak sie boje, mialam dzis pojechac do szpitala do mojego lekarza na usg, ale boje sie do niego jechac
elficzku trzymam kciuki zeby betka byla wysoka , nie martw sie , buziaczki :**

reklama
Siemacie...
o ja na moich 38 metrach za wiele nie postawię:-):-) Juz mówiłam M. ze na urodziny chcę rower najlepiej normalny:-) A jak nie to stacjonarny...i chyba będzie stał na środku "dużego" pokoju i będziemy przez niego skakać;-)
Siemasz kolezanko :-D
Spoko,spoko kochana ja też mam 38 m a rowerek stacjonarny mam,stoi pod oknem i sie nie potykamy :rofl2: wiec...;-)

Załączniki

• obraz 012.jpg
    obraz 012.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 43
Hanka - jak ty o 10tej w nocy możesz robić pizzę? podziwiam, może kiedyś wpadnę:-D

Eve, jak już dobrnęłam prawie do finishu to mi się na porodówkę przestało tak spieszyć :laugh2:...chyba strach ma wielkie oczy a ja wczoraj m powiedziałam, ze ja rodzic nie idę :rofl2: bo mi z brzuszkiem dobrze...
pięknie wyglądasz, pozazdrościć, ja chyba będę ciężarówkę przypominać:-):-D:-)
ale mam to w nosie;-)
a poród to pikuś, będzie dobrze
dziewczyny jeszcze 4 godziny i poznam wynik bety... tak sie boje, mialam dzis pojechac do szpitala do mojego lekarza na usg, ale boje sie do niego jechac
elfa - zatkało mnie wczoraj ... jest nadzieja, spróbuj nie wpadać w panikę, opanować nerwy, nie mamy wpływu na to wszystko, u mnie serduszko jest, ale gin mi powiedział, że czekamy do 12 tygodnia - do tej pory wady genetyczne się ujawniają i jeżeli coś jest nie tak to organizm sam się "oczyszcza" to strasznie okrutne, ale takie są prawa przyrody, zostaje tylko kwas foliowy brać i mieć nadzieję, że będzie dobrze - brałaś kwas 3 miesiące przed?
ja 3mam kciuki, żeby beta była wyższa,
sama drżę cały czas, podczytuję Was nieustająco, ale zaczęłam się potwornie bać, że coś złego się wydarzy i nawet już nie mam siły nic tu pisać, nie mam siły się nawet cieszyć bo się boję, że to za wcześnie
nie mogę zrozumieć czemu tyle niedobrego nam się przytrafia, z ostatnich zafasolkowanych to same wiecie - Patrysia i ja krwawienia i plamienia czyli zagrożona ciąża, elfa - czekamy na dobre wiadomości...
qrka jakoś wszystko ostatnio jest do bani

Olica ja nawet jakbym chciała trochę poleżeć na słońcu to z dzieckiem trudno. Trzeba mieć niańkę chyba bo inaczej to strach z maluchem przy basenie. Takie dziecko nie usiedzi spokojnie w jednym miejscu.My chodziliśmy na plażę. Tam mogła biegać i szaleć. To nasz hotel

Turcja - Hotel Eftalia Village, Incekum, Alanya (Riwiera Alanya) (wakacje i noclegi)

Fajny ten Wasz hotel :-)

Olica ja nie odważyłabym się opalać bez stanika.
Gdybym go zdjęła wszyscy umarliby ze śmiechu:-D:-D:-D

No ja się opierałam tydzień HAHA.
A potem to już bez problemu siedziałam, pływałam i opalałam się bez :-)

Nie przesadzaj, że zaraz ktoś by się śmiał-poprostu by się gapili :-)
Zresztą tam w Alanya co chwilę ktoś siedział bez góry od stroju (przkrój wiekowy 18-60) :-).

Olica - ta sukieneczka piękna, taka sktomniutka, ale mimo to ma coś w sobie:-) ja się moją pochwalę później, tzn, jak ją na siebie ubiorę, bo tak jak zrobię jej zdjęcie na wieszaku, to nie będzie tego efektu:-)

Andzia S - Ty się tyle Słońce nie ucz, bo i tak już jesteś naumiana, ale kciuki za ciebie będę trzymała

Elfa - przytulam Cię mocno i wierzę, że będzie dobrze!!

Dzien dobry!! Ja też sobie dizisiaj pospałam do 11, trochę za długo, bo teraz to nawet nie wiem za co się zabrać:eek:
To tak jak ja :rofl2: wstałam dziś o 10.30 i nie wiem co ze soba zrobić-sprzatać,gotować czy po prostu połozyć się spowrotem i zrobić sobie dzień lenia:-D:tak:
stwierdziłam, że do rana ona już bardziej zginąć nie może i nakryłam się poduszką na głowę i usiłowałam spać...

Witam kochane :)

Melduję że wszystko u nas dobrze. Maluszek rośnie zdrowo, ja odżywiam się niezdrowo ;) i niedługo przeprowadzamy się do Gdańska (z Poznania). Przed nami spore logistyczne przedsięwzięcie :) ale mam nadzieję że sobie poradzimy :).

Buziaki.

Melduję że wszystko u nas dobrze. Maluszek rośnie zdrowo, ja odżywiam się niezdrowo ;) i niedługo przeprowadzamy się do Gdańska (z Poznania). Przed nami spore logistyczne przedsięwzięcie :) ale mam nadzieję że sobie poradzimy :).

Buziaki.

WOW :-)
Gdańsk ładniejszy od Poznania :-) No i morze obok-fajowo.
Znasz już płeć ?

czesc laseczki;-)
wiem ze zaniedbalam sie ostatnio z BB, ale siedzialam do nocy pisalam ta prace ale skonczylam!!
mieszkanie mam zapuszczone, nic nie robilam tylko tluklam ta prace...ale mam nadzieje ze sie uda..
:**
Cześć Króliczku:) Toś widzę poszalała:-) I dobrze. Ja tez jak się uczę to mam taki rozpierdziel że szok. Jak pisłam prace to moja mama nie mogła wejsć normalnie do mojego pokoju ( a duży był) bo leżały papierwy wszedzie dosłownie. I ubrania - bi nie miałam kiedy sprzątać:D
Siemasz kolezanko :-D
Spoko,spoko kochana ja też mam 38 m a rowerek stacjonarny mam,stoi pod oknem i sie nie potykamy :rofl2: wiec...;-)
No masz...rzeczywiście:) Musze go jednak namówic żeby mi kupił. Normalny rower mi się marzy ale nie mam go dzie trzymać:-:)-(
To tak jak ja :rofl2: wstałam dziś o 10.30 i nie wiem co ze soba zrobić-sprzatać,gotować czy po prostu połozyć się spowrotem i zrobić sobie dzień lenia:-D:tak:

Jak to co??????? kładź sie spowrotem Kobito!! CO masz zrobic dziś zrób jutro - bedziesz miała dwa dni wolnego;-)
Melduję że wszystko u nas dobrze. Maluszek rośnie zdrowo, ja odżywiam się niezdrowo ;) i niedługo przeprowadzamy się do Gdańska (z Poznania).
.
cześć Passingby:):)
Bardzo się ciesze że wsio ok:-)

reklama
WOW :-)
Gdańsk ładniejszy od Poznania :-) No i morze obok-fajowo.
Znasz już płeć ?

Witaj :)

Nie! Wyobraźcie sobie że za KAŻDYM razem jak mam robione USG małe odwraca się tyłkiem :), tak samo było przedwczoraj - pomachało nam, pokazało że ssie kciuka, niemal się uśmiechnęło i tadam! duką do monitora. Może 22 czerwca co więcej bezie widać, albo 15 lipca na połówkowym... Uparciuszek z tego malucha - skorpion jak nic :). A ja nie mam żadnych przeczuć - raz jest na chłopaczka, raz na dziewczynke :)

Do góry