No i sie nie odklejajjak ich nauczysz, hihihi
napisalam ze pojde i sie nie odkleilam, hihi

Bede musiała sie wziasc za ta nauke i to slidnie ale nie wiem kiedy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i sie nie odklejajjak ich nauczysz, hihihi
napisalam ze pojde i sie nie odkleilam, hihi
U mnie nikt jeszcze nie spi;-)
LENKA
Rozumiem ze maz jeszcze nie wrocił
![]()
a skąd on bierze tyle tych czeresni?????
malinka przyslij mi z jedną paczke czeresni:-):-):-):-)
mój ex na tej stancji gdzie mieszka mają drzewa owocowe a właściciele starsi ludzie i sami sobie nie oberą to on im zrywa i w zamian może sobie rwać ile chceno to dobrze, ze taki dobry, ja tez uwielbiam czeresnie, dobre w diecie
A co im pokarzesz? Matko czarownico, Łysą górą ich postrasz zaraz spać Ci pójdą
jak juz bedziesz te zeresnie tak rozsylac to rzuc i w te strone
nie no ja bym zasnela, pizze i ja kiedys wpierdzielalam o roooooznych porach, ale zal mi po tej diecie masakrycznej przytyc, wiec sie pilnuje, ale ziarnistego chociaz przegryze
no i moja zasnela ide ja przykryc i butle odessac
Mnie bola nawet jak chwilke ponosze mojestrasznie mnie plecy bola pewnie od tego noszenia jednak bądź co bądź mała ma już 10 kg , idę zrobic sobie gorącej herbaty
Mlenka, zapytam jeszcze raz bo z tego wszytskiego pewnie nie widzialas-uzywasz Viburcol-czopki?