reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam sie sobotnio
widzę same pustki dziewczyny korzystają i odsypiają zaległości z całego tygodnia a ja od 8 na nogach jakoś spać nie mogłam
mam dzisiaj trochę pracy ale tak mi sie nie chcę ze szok

maja_286 - jesteś z lubuskiego?

bombelek8 - witaj;-)

Za mną od rana chodzą chipsy paprykowe. Nie jadam tego świństwa już chyba trzeci miesiąc jak nie lepiej, ale mam taką nieodpartą ogromną pokusę na nie że aż jestem wściekła na siebie ale jutro kupie dużą paczkę i zjem zamiast kolacji.
Jutro kolejna seria duphastonu, chociaż zaciążyć w tym cyklu na 100 % się nam nie udało. Jeden seksik zaraz po @ i nic do tej pory:-p
Tak jestem z lubuskiego

Witajcie dziewczyny. Czy któras z was miała do czynienia z lekiem o nazwie PREGNYL (ZASZCZYKI)?
ja w ulotce czytalam, ze facetom tez sie to daje ale szczegolow nie pamietam - sprobuj znalezc ulotke w necie i doczytaj...
Elfa + Gosia trzymam kciuki baaaaaaardzo mocno za was i fasolki, bedzie dobrze.
dzieki i trzymaj mocno...
wiadomosc z ostatniej chwili jest nas na BB-staraczki ok.34 laseczki w tym 10 ciezarowek :-) nie jest zle, prawie 1/3 zafasolkowanych :-) tak trzymac
a jak zes ty to obliczyla - ale w sumie niezla gromada...
Witam kobitki.....
Kawka dla wszystkich...:-)
ja juz po - teraz pije najwyzej dwie i to z jednej lyzeczki bo wczesniej pilam do 4 i to z 1,5 - 2 lyzeczki...

reklama
Do góry