madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Madzia podobno można na NFZ zrobić twój ginekolog może wypisać skierowanie dla M.
W środe pójde na badania to sie spytam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzia podobno można na NFZ zrobić twój ginekolog może wypisać skierowanie dla M.
no kochana z takim podejsciem to nigdy mozesz nie zajsc bez urazy...jak chce to zrobi wsio i badanka i ziolka i tabsy...Mi gin powiedzial ze w 1 kolejnosci powinno sie badac faceta w dzisiejszych czasach a jak ok to babe czy jest owu czy hormony ok....Pytalam czy badaliscie zolnierzyki :-) co z tego ze Twoje sa ok jak moze on ma malo sprawnych badz duzo uszkodzonych i nawet za "sto lat" nie stanie sie cud trzeba reperowac jak mowi lolitka a sa przypadki ze sie nie da i wybiera sie wybrancow i robi zabieg :-)
Z tym masz racje,jak juz pisałam w srode pójde to popytam sie ginekologa i napewno go wysle![]()
Makaronka mówiła ze fasoleczki u niej brak jeszcze ale ma duzo innych sprawMam Was:
NiespodziankaZajączek w sobotę wieczorem
Dziękujemy bardzo...A co u Niej,Może gdzieś śmiga z fasolka i nie ma czasu do nas zajrzeć:-)
jak tam dziewczynki jakie plany na wieczór??
Makaronka mówiła ze fasoleczki u niej brak jeszcze ale ma duzo innych spraw
jak tam dziewczynki jakie plany na wieczór??
ja tez wlasnie szukam dobrego filmiku na dc i czekam na M oraz juz mysle co by tu ZNOW zjesc a dopiero po obiedzie i podwieczorku...wyzerka na wieczor, rozlozone wyrko i filmi obzarstwo kwitnie waga leci w gore :-):-)
TV z Mnarazie jest jeszcze w warsztacie co jestem z wami;-)
ja tez wlasnie szukam dobrego filmiku na dc i czekam na M oraz juz mysle co by tu ZNOW zjesc a dopiero po obiedzie i podwieczorku...wyzerka na wieczor, rozlozone wyrko i filmi obzarstwo kwitnie waga leci w gore :-):-)
to widze ze nie tylko mi sie szykuje wieczór przed TVU mnie to samo TV z M. ... mam w końcu spokój bo od wtorku był u nas mojego M. brat cioteczny pojechał dopiero dziś ! Nareszcie!