reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
no kochana z takim podejsciem to nigdy mozesz nie zajsc bez urazy...jak chce to zrobi wsio i badanka i ziolka i tabsy...Mi gin powiedzial ze w 1 kolejnosci powinno sie badac faceta w dzisiejszych czasach a jak ok to babe czy jest owu czy hormony ok....Pytalam czy badaliscie zolnierzyki :-) co z tego ze Twoje sa ok jak moze on ma malo sprawnych badz duzo uszkodzonych i nawet za "sto lat" nie stanie sie cud trzeba reperowac jak mowi lolitka a sa przypadki ze sie nie da i wybiera sie wybrancow i robi zabieg :-)

Z tym masz racje,jak juz pisałam w srode pójde to popytam sie ginekologa i napewno go wysle:tak:

Mam Was:):)::-D
Niespodzianka:) Zajączek w sobotę wieczorem:rofl2:

Dziękujemy bardzo...A co u Niej,Może gdzieś śmiga z fasolka i nie ma czasu do nas zajrzeć:):-)
Makaronka mówiła ze fasoleczki u niej brak jeszcze ale ma duzo innych spraw

jak tam dziewczynki jakie plany na wieczór??

Ostatnia edycja:
Makaronka mówiła ze fasoleczki u niej brak jeszcze ale ma duzo innych spraw

jak tam dziewczynki jakie plany na wieczór??

ja tez wlasnie szukam dobrego filmiku na dc i czekam na M oraz juz mysle co by tu ZNOW zjesc a dopiero po obiedzie i podwieczorku...wyzerka na wieczor, rozlozone wyrko i filmi obzarstwo kwitnie waga leci w gore :-):-)

ja tez wlasnie szukam dobrego filmiku na dc i czekam na M oraz juz mysle co by tu ZNOW zjesc a dopiero po obiedzie i podwieczorku...wyzerka na wieczor, rozlozone wyrko i filmi obzarstwo kwitnie waga leci w gore :-):-)

i to się nazywa zycie:-Dja tez cały czas podjadam kanapki z pomidorką(u mnie bez niej nie obejdzie):-)hehe i apetyt tez mam pomimo mdłości zjadłam banany pizze loda a teraz kanapki:rofl2:

reklama
TV z M:-pnarazie jest jeszcze w warsztacie co jestem z wami;-)

U mnie to samo TV z M. ... mam w końcu spokój bo od wtorku był u nas mojego M. brat cioteczny pojechał dopiero dziś ! Nareszcie!
to widze ze nie tylko mi sie szykuje wieczór przed TV
ale to i dobrze bo ja jakoś nie lubię wychodzić teraz do ludzi i uprzedzajac Wasze pytania powiem Wam że mam wielki problem z trądzikiem bardzo mi sie nasilil i poprostu sie wstydzę a nie mogę się niczym mocnym leczyc typu antybiotyki czy silne maści z antybiotykiem bo skoro sie staramy o dziecko to mi nie wolno a myslałam ze to przez testosteron ale okazało sie ze jest w normie to juz nie wiem jaka jest przyczyna bardzo mnie krepuje moja twarz taka obsypana :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Do góry