• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wpad,łam się tylko przywitać, jestem zarąbiście nie do życia, a to chyba z tej dobroci
Żeby nie było, wczoraj niestety nic nie piłam i to nie kac, za to wieczorkiem pbejrzeliśmy film i grzecznie poszliśmy spać, w nocy M wstawał do małej, ja spałam do 9, obudziłam sie z ogromnym bólem g,łowy, tabletki i okłady nic nie pomagają.
Nie mam siły czytać , więc wybaczcie mi kochane nie nadrobie dziś nic. Moze jutro z rana-zależy od małej...

Ppozdrawiam, mam nadzieję, że macie przyjemniejszą niedzilę niz my.

luna ketonal pomaga na tak silne bóle głowy ,żeby Ci szybko przeszło kochana

reklama
Witam sie i ja późno ale lepiej później niż wcale może uda mi sie troche poczytać.:-):tak:A rozmawiałam z Mamą Helenki wczoraj a dzisiaj mi pisała że mała już coraz lepiej.No i oczywiscie macie pozdrowienia

mój dzisiaj sam robi większośc rzeczy za kare tylko mnie kurza bo ciągle Lenkę do kojca wkłada a jak ja z nia jestem to ona sobie raczkuje po mieszkaniu fakt ,że trzeba pilnować i uważać a jemu się nie chce więc ja ja co chwile wyciągam a on wkłada biedne dziecko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
plus że zrobił dziś obiad bez rewelacji bo walnął gotową rybe w panierce na patelnie i pytał jak zrobić ziemniaki puree :szok: ale dobra zrobił a ja zjadłam i talerz na stole zostawiłamjak on zawsze robi :rofl2:
alle powiem Wam ,że z nudów wypucowałam pokój Laury jakoś dziwnie mi nic nie robić:laugh2::laugh2::laugh2:

Dziewczyny, nie mam już siły :-(:-(:-(:-(:-(
Jutro idę do lekarza. Nie przeszło mi, a wręcz się pogorszyło. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dziś rano nie mogłam mówić, ani przełykać, ani kasłać, a później zaczęło mnie jeszcze ucho boleć i to tak, że myślałam, że zwariuję :angry::angry::angry::angry:
Na szczęście moje kochanie przejęło obowiązki i jeszcze wyskoczył do apteki i przywiózł mi lekarstwa. :tak:
Trochę mniej boli, ale jestem otumaniona prochami przeciwbólowymi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Piotruś lepiej - biegunka przeszła, gardło też chyba mniej boli, bo zaczyna normalnie jeść i pić. :tak:
Wybaczcie, ale nadal nie mam siły czytać. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dziewczyny, nie mam już siły :-(:-(:-(:-(:-(
Jutro idę do lekarza. Nie przeszło mi, a wręcz się pogorszyło. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dziś rano nie mogłam mówić, ani przełykać, ani kasłać, a później zaczęło mnie jeszcze ucho boleć i to tak, że myślałam, że zwariuję :angry::angry::angry::angry:
Na szczęście moje kochanie przejęło obowiązki i jeszcze wyskoczył do apteki i przywiózł mi lekarstwa. :tak:
Trochę mniej boli, ale jestem otumaniona prochami przeciwbólowymi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Piotruś lepiej - biegunka przeszła, gardło też chyba mniej boli, bo zaczyna normalnie jeść i pić. :tak:
Wybaczcie, ale nadal nie mam siły czytać. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
myszunia ale cię załatwiło to choróbsko:no::no:dobrze że m taki pomocny:tak:kuruj się kochana szybciutko:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry