reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Specjalistki od hormonów są jakieś? Hanka???
Pewnie testosteron i estradiol trzeba robić na czczo? Mam tylko wtorek i środę na te badania i za cholerę mi nie pasuje rano:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A jeśli jakimś cudem wielkim byłabym w ciąży to chyba wyniki też będą inne niż normalnie tzn bez ciąży. Chyba namieszałam, ale spieszę się położyc dziecko spać. I tak pewnie będzie śpiewać do 22, ale warto spróbować:-)

Ale ze mnie specjalistka jak z koziej zada trąba.

Z tego co wiem hormony nie trzeba na czczo. A testosteron możesz se robić kiedy chcesz to tyle wiem. Estradiolu nie zrobiłam.
Prolaktynę tylko musisz na spokojnie robić w sensie nie na wqurwieniu.

Narzekasz, narzekasz na to śpiewanie a sie okarze że mała ma talent i zbije fortunę i wypomni ci, że tłumiłaś jej talent za młodu i Bahama się rypną na 60 urodziny tylko zafunduje ci Ciechocinek:-D:-D:-D

Dobra spadam bo miałam być 15 min temu

Ale ze mnie specjalistka jak z koziej zada trąba.

Z tego co wiem hormony nie trzeba na czczo. A testosteron możesz se robić kiedy chcesz to tyle wiem. Estradiolu nie zrobiłam.
Prolaktynę tylko musisz na spokojnie robić w sensie nie na wqurwieniu.

Narzekasz, narzekasz na to śpiewanie a sie okarze że mała ma talent i zbije fortunę i wypomni ci, że tłumiłaś jej talent za młodu i Bahama się rypną na 60 urodziny tylko zafunduje ci Ciechocinek:-D:-D:-D

Dobra spadam bo miałam być 15 min temu
Dzięki. Obyś miała rację i z hormonami i z tym śpiewaniem;-)
Nie pij za dużo! Chociaż- przed tobą kolejny tydzień ciężkiej roboty, więc trzeba jakoś odreagować.

Wieczor

Ja tylko na chwilunie pozegnac sie z wami (tylko urlopowo), jeszcze 2 dni do pracy i fryyyyyyyyyyy na Majorke na boskie 2 tygodnie laby. Musze sie spakowac i nie wiem czy znajde czas by sie z wami pozegnac JUTRO wiec robie to teraz :-) Kochane przesylam wielkie buziaczki i trzymam kciuki za was wszystkie, zycze mnustwo fasolinek.

Do napisania PAPAPAPAPAPAPAAPAPPAPPAAPAPPAPAPA

reklama
Do góry