reklama
Loree
Fanka BB :)
Ja też znikam łoić browara w miejscu publicznym.
Do miłego jak to mówi nasz kucharz biseptol vel gej
No i uciekła właśnie wtedy jak jest potrzebna!
Nektarynka
auć auć.. po lewej stronie gdzies w okolicy jajnika mnie tak zakuło ze az musialam sie polozyc.. oj nie wiem co to.. ale juz przeszlo..
HankaM
Specjalistki od hormonów są jakieś? Hanka???
Pewnie testosteron i estradiol trzeba robić na czczo? Mam tylko wtorek i środę na te badania i za cholerę mi nie pasuje rano
A jeśli jakimś cudem wielkim byłabym w ciąży to chyba wyniki też będą inne niż normalnie tzn bez ciąży. Chyba namieszałam, ale spieszę się położyc dziecko spać. I tak pewnie będzie śpiewać do 22, ale warto spróbować:-)
Ale ze mnie specjalistka jak z koziej zada trąba.
Z tego co wiem hormony nie trzeba na czczo. A testosteron możesz se robić kiedy chcesz to tyle wiem. Estradiolu nie zrobiłam.
Prolaktynę tylko musisz na spokojnie robić w sensie nie na wqurwieniu.
Narzekasz, narzekasz na to śpiewanie a sie okarze że mała ma talent i zbije fortunę i wypomni ci, że tłumiłaś jej talent za młodu i Bahama się rypną na 60 urodziny tylko zafunduje ci Ciechocinek

Dobra spadam bo miałam być 15 min temu
Loree
Dzięki. Obyś miała rację i z hormonami i z tym śpiewaniem;-)Ale ze mnie specjalistka jak z koziej zada trąba.
Z tego co wiem hormony nie trzeba na czczo. A testosteron możesz se robić kiedy chcesz to tyle wiem. Estradiolu nie zrobiłam.
Prolaktynę tylko musisz na spokojnie robić w sensie nie na wqurwieniu.
Narzekasz, narzekasz na to śpiewanie a sie okarze że mała ma talent i zbije fortunę i wypomni ci, że tłumiłaś jej talent za młodu i Bahama się rypną na 60 urodziny tylko zafunduje ci Ciechocinek
Dobra spadam bo miałam być 15 min temu
Nie pij za dużo! Chociaż- przed tobą kolejny tydzień ciężkiej roboty, więc trzeba jakoś odreagować.
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
nie musisz robic na czczo tych badan...Specjalistki od hormonów są jakieś? Hanka???
Pewnie testosteron i estradiol trzeba robić na czczo? Mam tylko wtorek i środę na te badania i za cholerę mi nie pasuje rano![]()
Loree
nie musisz robic na czczo tych badan...
Dzięki Gosiu.
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Wieczor
Ja tylko na chwilunie pozegnac sie z wami (tylko urlopowo), jeszcze 2 dni do pracy i fryyyyyyyyyyy na Majorke na boskie 2 tygodnie laby. Musze sie spakowac i nie wiem czy znajde czas by sie z wami pozegnac JUTRO wiec robie to teraz :-) Kochane przesylam wielkie buziaczki i trzymam kciuki za was wszystkie, zycze mnustwo fasolinek.
Do napisania PAPAPAPAPAPAPAAPAPPAPPAAPAPPAPAPA
reklama
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Olesia - milego wypoczynku i do zobaczenia za 2 tyg...
Podziel się: